Miao


V pondělí jsme měli poslední rozlučkovou party. Co bude dál? Nevím. Dny utíkají jako voda, ani nevnímám, jestli je pondělí středa nebo sobota. Konečně jsem se dokopala k důležitým věcem, co už jsem měla dávno udělat, i přes lenost která v pomaturitním veselí zavládla. Například jsem si dodělala kočičí ouška. Zadalší se pravděpodobně měním v romantičku, protože poprvé (!) v životě jsem zatoužila po květinových vzorech, které jsem až doposud razantně odmítala. Světřík je mimochodem  můj první a zatím poslední slevový úlovek. Zároveň jsem na sobě také poprvé měla overal, což je jedna z nejúžasnějších věcí, co existují, i přes jeho abnormálně krátkou délku. Vytáhla jsem své Jimmíky do pražských ulic. Začínám psát i anglicky. To bude asi tak vše, i když je toho podstatně dost.

Monday we had our final party. What's next? I don't know. Days go by and I don't even realize what day it is. I got to do all the important stuff despite the laziness that reigned after the graduation. For example I finished my cat ears. And I also think I am becoming a romantic because for the first time of my life I got to want something flower-printed, which I used to refuse. By the way the cardigan is the first thing I bought on sales. At the same time I wore a playsuit for the first time and it is one of the most awesome things on Earth even if it is quite short. I walked out my Jimmies on Prague streets. As you can see I start writing in English. That's all for now even if there's quite a lot.



Playsuit from H&M, heels Jimmy Choo for H&M, cardigan from Zara & headband is DIY.

Nouvelle vague


Nouvelle vague čili nová vlna.
Pro filmové nadšence jedno z nejdůležitějších období vůbec.
Pro hudební nadšence jedna z nejlepších francouzských skupin vůbec.
Pro módní nadšence jedna z nejlepších barev laků na nehty vůbec.
Vyberte si.

  
Na sobě mám šaty & ponožky H&M, pásek Massimo Dutti a boty neznámé značky.



Red in the dark



Červené šaty už pár let mám a patří mezi mé oblíbené kousky (ano, vím, že minimálně polovina mého šatníku jsou moje "oblíbené kousky"). Prý v nich vypadám jako Maková panenka. A přesne proto se mi taky líbily: ta červená je úplně maková. Miluju vlčí máky. Jsou jemné, pomíjivé a mají jednu z nejkrásnějších barev na světě. Ty šaty jim jsou strašně blízké, a nejen to, jsou strašně blízké i mně osobně, protože se s nimi pojí skvělé vzpomínky. Mám ráda, když už má oblečení něco za sebou a já si můžu říct "jo, v těhle šatech jsem zažila skvělé chvíle".

Doufám, že jste si dnešní noc užili alespoň z poloviny tak, jako já. Hezkou sobotu!



Na sobě mám šaty H&M, vintage náhrdelníky, šátek Kenzo jako pásek a boty Zara.

Thanks my lovely sista for the lovely pics!


PS: Přijde vám normální, že začne pršet zrovna ve chvíli, kdy vyjdu z domu? Mně teda rozhodně ne. Cítím spiknutí...

Pink is my new obsession


Dneska jsem dopsala jupí. Jakmile jsem přijela domů, hned jsem se musela převléct. Po více než týdnu strávených v džínách, tričkách a plochých botách všeho druhu (zkuste si dobíhat vzdálenost jednoho kilometru od metra ke škole na podpatcích) jsem se do šatiček strašně těšila. A když už se vyfiknout, tak pořádně. Že jsem celá moc růžová? Na oblečení se přece promítá momentální nálada!

Děkuju vám za komentáře, které jste psali i když se nic nedělo. Teď se bude dít.
Zvláštní poděkování pak patří "milým" anonymním komentářům, které mě dneska při čtení patřičně rozesmály. Psát něco takového člověku s abnormálně vysokým sebevědomím, jako jsem já, je čistá pošetilost. Možná se tím bavíte, ale věřte tomu, že já víc ;)


Na sobě mám sako H&M, šaty Topshop, punčocháče Asos & kabelku Furla.

Fotila Natalie.
Majiteli žlutého brouka děkuji za poskytnutí prostor k focení.

Midnight vision

Tyhle fotky mám v záloze už dlouho, čekala jsem jen na správnou chvíli, kdy je sem dát. 

Zítra začínám psát.
Příští týden se vrátím. V plné parádě.












Fotila Barbara.
Na sobě mám šaty H&M Garden collection & boty Jimmy Choo pro H&M

I shot you down













Na sobě mám šaty & svetřík Zara, pásek Massimo Dutti, boty Stradivarius a prstýnek H&M.
Fotila Barbara.
Lookbook zde.

Naše poslední zvonění proběhlo včera ve stylu mafie. Všichni vypadali naprosto fenomenálně, nesundávali černé brýle z nosu, tvářili se zle a v ruce drželi pistolky (práskací a vodní), čímž se to vlastně všechno zvrtlo. Na konci dne, myslím, nebyl jediný člověk z celé školy, ať už učitel nebo žák, který by unikl palbě vodních kapek. Přepadávali jsme jednu třídu za druhou za doprovodu afrických bubnů a klapání podpatků. Pak jsme vyhodili školu do luftu (zapálili tři dýmovnice) a se vší parádou odešli. Byl to můj nejlepší (bohužel i poslední) den školy. 

A teď se začínám učit. Hasta la vista babies.


BANG

BANG


.