That's what real happiness looks like

Instant picture when they told us they have the jumpers with horses for us. Yay!

Tangled


Taky znáte takové ty dny, kdy už vás nebaví vycházet s normální hlavou a říkáte si, že si zasloužíte něco lepšího? Tak tohle přesně je můj případ. Nejenže ty jednoduché šaty si o ozvláštnění přímo říkaly, ale hlavně neustále nosím rozpuštěné vlasy a nějak mě to přestalo bavit. Čas strávení zaplétáním je daň, která se prostě musí zaplatit. Šátek mě zase hodně bavil, a protože se poměrně blíží mé barvě vlasů, tak jsem jě měla zdánlivě o 30 cm delší. Připadala jsem si jako indiánka. Dva bonusy: chlapi to žerou & vlasy jsou pak na konci dne krásně vlnité. Asi se brzo zapletu znovu.

Do you know these days where getting out with your normal head is just not enough and you're wondering whether you don't deserve something better? Well, this is the case. Not only the simple dress was clearly asking for some more interresting details, but I constantly wear loose hair and it began to bore me. The time of making the french braid is the only thing you need to pay. The scarf was a funny element because it is really close to my hair colour and so the hair looked 30cm longer. I felt like an Indian. Two bonuses: guys love it & the hair has really nice waves by the end of the day. I think I am getting tangled again very soon.

Wearing: dress & belt from Massimo Dutti, shoes from Zara & scarf from Kenzo

Photos: Alban

Streets of love


Před několika týdny jsem si v Barceloně koupila boty. Neřekla bych, že jsou krásné, jako bych to normálně o svých botách řekla. Řekla bych spíš, že jsou hustokrutopřísné. Zaujaly mě na první podhled (aby taky ne), ale při zkoušení mi moc neseděla pravá bota a zároveň jsem si říkala, že nejsou příliš nositelné. Celou noc jsem pak strávila převalováním se v prostěradlech při přemýšlení o oněch perfektně extravagantních botách. Zmínila jsem, že na ně k tomu byla velrybí sleva? No, tak teď ještě zmiňuju, že na ně byla velrybí sleva. Ráno se probouzím a běžím do obchodu, kde si je kupuju. Díky tomu, že jsou kožené, se nakonec krásně roztáhly. Dají se nosit k neskutečnému množství oblečení. Měří 13 cm. A to nejlepší nakonec? V ulicích jsou naprosto nepřehlédnutelné.

A few weeks ago, while I was in Barcelona, I bought shoes. I wouldn't say they are pretty, like I usually do about my shoes. I would say they're absolutely awesome. It was love at first sight, but the right shoe didn't fit quite well and I was wondering whether they are wearable. I spent the next night by observing the ceiling in the hotel room when thinking about those perfectly extravangant shoes. And did I mention they were on sale of whale size? Well, now I mention they were on sale of whale size. The day after I bought them. The're made of leather, so they got extended (thank God for leather). They look great with a lot of clothes. They are 13cm high. And the best of it all? You cannot not see them on the street.


Wearing: tunic from H&M, shorts from Levis & shoes from Zara.

Photos: Alban.