got any questions? vol. II

4 examples of my outfits from the last 4 years. I'll let you dig for the gold!

A few days ago it was the fourth birthday of this blog and I still cannot believe it! Four years is so much time yet it passed so fast... I know these last months I did not write as much as I used to but that makes me enjoy it even more when I have the time to make a new post and I appreciate that so many of you are still comming back. Thank you!
Since last years' "got any questions?"  post for this occasion was so popular, I decided to do a round up, so don't hesitate to write your question in the comments. I also want you to know that you can write me a message or an e-mail or a comment anytime and I will always try to respond.
P.S. The best question that arrives before next Friday will be rewarded by a black Bimba & Lola bracelet (shipping within the E.U.), so make sure you include your e-mail adress!

Před několika dny Heels in Prague slavil již 4. narozeniny a já tomu stále nemohu uvěřit! Čtyři roky je tak dlouhá doba a přitom mi to přijde jako by včera byl den, kdy jsem blog zakládala. Dobře vím, že posledních pár měsíců nepřispívám tolik jako dříve, o to víc si ale každý nový článek užívám a o to víc si také vážím toho, kolik z vás si tyto články chodí přečíst. Děkuji!
Jelikož minuloroční "got any questions?" článek ke stejné příležitosti se shledal s velkým úspěchem, tak si letos dáme repete. Své otázky pište dolů do komentářů. Zároveň vám chci také připomenout, že s otázkami se na mě můžete kdykoliv obrátit v komentářích či na mailu.
P.S.: Nejlepší otázka, která přijde do příštího pátku, bude odměněna černým Bimba & Lola náramkem (který zašlu v rámci E.U.), takže nezapomeňte připojit svoji e-mailovou adresu.