Surf girl


"Nebojte se, to, že odjíždím do Barcelony, ještě neznamená, že nebudu v blogu pokračovat." Ehm, omlouvám se. Lehce jsem nestihla zmínit, že přestávám stíhat. Pohromy (rozumějte pro blog) se na mě hrnuly jedna za druhou. Zaprvé: při návratu do Prahy jsem se ocitla bez počítače, jelikož se rozbil. Zadruhé: jelikož jsem svůj šatník přesunula do Barcelony, tak jsem se zpět v Praze ocitla v nepříliš inspirativní náladě. Zatřetí: kde je ksakru ten kabel na foťák?? Ještě než jsem všechny tyto problémy měla šanci vyřešit, tak jsem naseda do auta a vydala se na dvacetihodinovou cestu směr Francie. (A ani jsem vám nestihla zmínit, že jsem pozměnila design blogu, grrr!!) Tam jsem celý týden jen surfovala, pozorovala klišéidní západy slunce nad oceánem a jedla hamburgery (doporučuju hamburgrárnu s kravičkou v Hossegoru). Po návratu do Barcelony jsem zjistila, že internet stále nefunguje, což znamená, že stejně jako nyní budu nějakou dobu vykořisťovat wi-fi ve Starbucks. Brzy taky nejspíš utratím podstatnou část kapesného za oblečení (jsou tu snad všechny značky) (i ty které v Praze nejsou) (mami, s tou podstatnou čstí kapesného si dělám srandu) (trochu) (těch závorek tu začíná být nějak moc). Každopádně se budu naprosto démonicky snažit dělat pro blog, co můžu. Jo, fakt chci pokračovat.

"Don't worry, the fact that I'm leaving to Barcelona doesn't mean I won't continue the blog." Well I'm sorry because I didn't have the time to mention that disasters (blog disasters) fall on my head. First: when I came back to Prague my computer broke. Second: as I moved my whole closet to Barcelona, I found myself with no inspiration. Third: where the hell is the camera's cable?? I didn't even have the time to solve all of these problems and I was already sitting in a car for a twenty hours ride to France. (I didn't even get to mention that I've changed the design of the blog, shame on mye!) I spent the whole week there surfing, watching sunsets over the ocean (very cliché-like) and eating hamburgers (the best were in the sandwich shop with a cow in Hossegor). When I came back to Barcelona the internet still didn't work (and still doesn't) so I will just abuse a little of Starbuck's free wi-fi, like I'm abusing it right now. And I guess I will also spend most of my pocket money on clothes (all of brands are here). Anyway I am gonna try to do anything I can for the blog. Because yes, I really want to continue.

Wearing tunic from Zara and belt from Massimo Dutti and no shoes because surfers don't wear shoes!

Photos: Michal Boodya

38 comments:

  1. Teda Adél to jsi neměla dělat:) teď nechcu být nikde jinde než u moře a nejlépe v té Barcoleně jako ty:) Skvělé fotky a vidím že jsis našla už nejspíš kamaráda na focení,nebo tam jel někdo stebou? díky za odpověď. Áňa)

    ReplyDelete
  2. Wow!! Ty jsi teda cestovatelka :-) upřímně ti závidím, a užívej si to ve Francii, Španělsku i v ČR, nějak jsem nepobrala kde se teď zrovna nacházíš :-) Hodně štěstí při studiju, nejsem si jistá, ale asi jsem četla, že studuješ architekturu, takže ode dneška jsi můj další vzor, protože architektkou chci být už asi od svých 5 let :-)

    ReplyDelete
  3. Wow!!! Ty jsi teda cestovatelka :-) Užívej si to kdekoli jsi, i když to určitě děláš i bez toho ;-) Jo a nejsem si jistá, ale myslím, že jsem četla, že studuješ architekturu, takže jsi mým dalším vzorem, protože architektkou chci být už asi od svých 5 let ;-)) Hodně štěstí při studiju :-))

    ReplyDelete
  4. Jeeeeeee!!!! Surftrip!! Uplně jsi mi to celý připoměla.. hned bych se tam vrátila.. tak snad příští rok :)!!

    ReplyDelete
  5. nádherné fotky. krásně sluníčkové, usměvavé a optimistické. a zbožňuju tvé(?) surfovací prkno!

    ReplyDelete
  6. Fotky jsou super! Ty barvičky ach :) Btw. jak ti jde surfování?

    ReplyDelete
  7. Ahá, já sem si říkala, kdo to fotil a už jsem doma .)

    ReplyDelete
  8. krásne fotky :) tiež by som chcela vedieť surfovať sakra :D

    ReplyDelete
  9. Sice jsme si na článek chvíli počkali, ale stojí za to. Mě se líbí :) Stejně tak jako ty fotky !

    ReplyDelete
  10. wow, krásný fotky:) na jak dlouho jsi v Barceloně, že stěhuješ skoro celý šatník?:)

    ReplyDelete
  11. Neboj, zustaneme pri tobe, holt se takove veci stavaji:) Budu se moc tesit na dalsi prispevky a to jak zvladas Barcelonu a podobne. Pekny design!!! Drzim se vsim palce, Julia

    ReplyDelete
  12. Jsem ráda, že ses zase ozvala. Ten nový design se mi strašně líbí, ale co se mi líbí ještě víc jsou ty fotky :)

    ReplyDelete
  13. juu tak to surfovanie ti zavidim..a ty vyzeras v tej kvetovanej kosielke perfektne...no zapad slnka by som si nechala libit...takze enjoy..a tesim sa na dalsie fotky...teda ak bude fotak kabel a aj internet =)

    ReplyDelete
  14. krásné fotky ;o)
    Přeju hodně štěstí v Barceloně, já bych se takhle sama asi nikam nevydala, takže držím pěsti, ať se ti líbí ;o)

    ReplyDelete
  15. uprimne zavidim ti :)
    krasa krasa...este raz zavidim, aj ked to nieje dobre, ale ja iba v tom najlepsiom krasne fotky, a hmm surf :)



    www.juliettefashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Byla by škoda nepokračovat. Máš dobrý styl psaní. Tak vydrž! Dan.

    ReplyDelete
  17. Jee.. opravdu s Tebou soucítím, protože tak jsem to s internetem měla předešlý týden-14dní. Člověk pak okupuje kavárny, co může a je tak trochu zoufalý, hlavně když je blogger. .) A k příspěvku: druhá a třetí fotka jsou krásný. Ta tunika Ti moc sluší. Vypadáš v ní tak trochu bohémsky..

    ReplyDelete
  18. Jak tady tak popisuješ Barcelonu hned bych se tam jela podívat, strašně se mi líbí tvoje články ;-) A fotky jsou moc pěkné, hrozně ti to na nich sluší ;)

    ReplyDelete
  19. opravdu opravud,chtela bych byt na tzvem miste,barcelona musi byt uzasna! a super kosile:)

    ReplyDelete
  20. Předpokládám, že studium v Barceloně bude probíhat v Angličtině, je to tak?
    To jsi v ní tak dobrá? Jak dlouho se ji učíš?

    ReplyDelete
  21. ta tunika je krásná a jsem ráda, že chceš pokračovat, byla by to škoda(:

    ReplyDelete
  22. Děkuju vám moc za všechny komentáře, jsem opravdu upřímně ráda, že jste se sem vrátili i po takové dlouhé době :)
    V Barceloně jsem a priori na pět let, takže celý šatník se hodí :) A opravdu budu studovat architekturu, akorát ve španělštině, což bude sranda a příští rok prý už v katalánštině což bude sranda ještě větší.
    Jinak prkno není moje, je kamarádky, s fotografem jsme jaksi usoudili, že se do záběru hodí víc než moje modré (oboje tedy půjčené).

    ReplyDelete
  23. mě se teda nejvíc (kromě tebe a krásné Francie) líbí ta samolepka z Breckenridge.miluju to město.

    ReplyDelete
  24. No, krásně Ti to ladí cestovatelko :-))

    ReplyDelete
  25. To fotil Michal Boodya? Ha ten chodí s mojí kamarádkou, jestli je to on. Teda svět je fakt malej :) Krásný fotky!! :)

    ReplyDelete
  26. Supr článek a krásný fotky, ale ta první je nej, Adél :)
    Držim palce ve studiu a zároveň obdivuju ;)
    Teri

    ReplyDelete
  27. Ahoj,muzu mit dotaz, jak jsi se na skolu v Barcelone dostala? :) Pomoci nejake agentury, normalne prijmacky jako bys delala tady, nebo jak??:) Dekuji za odpoved.. Krasny spanelsky podzim :)

    ReplyDelete
  28. Moc ti to tam sluší, hlavně fotky 2., 3. a 4. od konce.
    Přeju hodně úspěchů ve studiu. Ty vlastně umíš francouzsky, anglicky a ještě španělsky...to si vážně dobrá!

    A ještě jsem se chtěla zeptat-Jsi v Barceloně sama?

    ReplyDelete
  29. K Barceloně jsem se dostala úplně sama, všechno přes internet, domluvy se školou přes telefon atd. A v Barceloně sama opravdu nejsem, bydlí tu asi dva milióny lidí ;)

    ReplyDelete
  30. ty v tej barcelone uplne zapadas akoby si tam patrila odjakziva:)

    ReplyDelete
  31. wau ! tak si to uži! ..5 rokov v takom úžasnom meste :))))a veľa veľa príspevkov !:)

    ReplyDelete
  32. Wow, opravdu krásné fotky, jako z časopisu.

    ReplyDelete