around the neck

H&M jacket, dress & bag, Topshop loafers

My plan to wear this bag with navy blue failed on the fact I still do not own anything navy blue. Well the tights saved it, although it doesn't show much on the picture. Winter is such a boring period of the year for hiding beautiful pieces uderneath the coats. For example this dress, which might be the incarnation of all what I like in clothes: simple with a detail that changes it all. I wish they made it in white too, it would look really nice especially with this little monster bag. I am so looking forward for the holidays, I had the most exhausting weekend ever and I have one exam left, but then everything will be alright, with my family, a lot of food, all of my friends and of course, parties and outfits that come with it. I have already planned an outfit for every day of Christmass and found the most amazing dress at Zara the other day to wear on Christmass Eve (which is the most important day in the Czech republic) and I am still thinking about the outfit for New Year's Eve, but for sure I will have a lot of fun dressing up and also a lot of time to show you guys what I will be wearing. Hope you had a great weekend!

Můj plán na nošení téhle taštičky s námořnickou modrou ztroskotal na tom, že stále nevlastním nic námořnicky modrého. Punčocháče to sice lehce zachránily, ale na fotkách to není moc vidět. Zima je docela nuda v tom smyslu, že většinu času to krásné oblečení zůstává pod kabátem. Například tyto šaty, které jsou ztělesněním toho, co mám na oblečení nejradši: jednoduchý kousek s všeměnícím detailem. Přála bych si, aby je vyráběli taky v bílé na léto, vypadalo by to skvěle speciálně s touhle monstrózní taštičkou. 
Už se neuvěřitelně těším na prázdniny, měla jsem nejvyčerpávající týden všech dob a stále mě ještě čeká jedna zkouška, ale pak už bude vše v pohodě, budu s rodinou, kupou jídla, se všemi mými přáteli a samozřejmě se bude pořádat asi trilión oslav a s nimi spojené outfity. Už je mám naplánované na každý svátek vánoční, včera jsem v Zarě narazila na nejúžasnější šaty, co si na sebe vezmu pod stromeček a taky už mám skoro vymyšlené, co si na sebe vezmu na Silvestra. Každopádně už se na to fintění opravdu těším a zároveň taky budu mít spoustu času to dokumentovat, takže se máte i vy na co těšit. Krásný zbytek víkendu!

25 comments:

  1. och ten top je skvelý a ten neonik do toho!!
    a chvalím boticky tiez som take (neviem ci tie isté) chcela z topshopu.
    teda cela na hviezdicku.

    ReplyDelete
  2. krásna :) máš super vlasy. :) a som zvedavá na tie šaty zo Zary :)

    ReplyDelete
  3. oh najlepšia! a bez podpätkov si ňuňuuňu :-)

    ReplyDelete
  4. Aaaa vypadá to úžasně. Ta žlutá taštička- boží!!!

    http://thestyleartbyzlata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Tady jsi náááádherná:) I šaty jsou dokonalé spolu s botama, ale ty tvoje vlasy.. awwww<3

    ReplyDelete
  6. to je záře! nepřehlédnutelná! bomba...

    ReplyDelete
  7. toto ma neskutocne bavi!

    ReplyDelete
  8. na těchhle fotkách vypadáš nějak uplně jinak. ale hezky :)

    ReplyDelete
  9. jednoduche, super :)

    http://cristeene.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. S tím kožíškem je to naprosté ňuňu!

    ReplyDelete
  11. těším se na všechny tvoje kreace! ;)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. úsměv ti sluší! hezké vlasy a skvělé šaty :)

    ReplyDelete
  13. Perektný outfit ! (ako vždy btw) len som chcela, že takto "cestička" na stred ti sluší omnoho viac !!! PURE PERFECTION!!! :*

    ReplyDelete
  14. pěkná kombinace barviček, moc se mi líbí

    http://pribehy-ze-seznamky.blogspot.com/

    ReplyDelete