pumpkin sweater

Massimo Dutti jacket, H&M sweater & skirt, Asos bag, Ray Ban sunglasses, Prada flats
Photos: Alban
Before describing what I am wearing, I would like to thank you so much for the feedback on my last post, I feel so grateful and it definitely makes me want to continue "Adela's comments and chatter". Although I have a few topics prepared yet, in case you think you might have an interresting one, don't hesitate to write it in the comments. After all it may be something that irritates me but I haven't realized it yet.
I finaly got to show you my yellow/pumpking angora sweater. I love angora sweaters. They are so warm and cosy that I don't really care that I have to clean everything they touch. Worn with long time favorites of mine: a black pleated skirt and my leather jacket. I am so glad I bought it back in spring, I was hesitating a lot before buying it because it was pretty expensive for me, but I am glad I brake my piggy bank (and savings account and my life insurance) because I did not stop wearing it ever since.

Než se pustím do rozboru toho, co mám na sobě, moc ráda bych vám poděkovala za úžasnou odezvu k minulému článku, opravdu jsem za čtenáře, jako jste vy, moc vděčná a rozhodně je to další motivace k pokračování "Adélčiných keců". Také, pokud byste měli na mysli nějaké zajímavé téma, neváhejte jej napsat do komentářů. Sice mám už teď několik nápadů na další články, ale kdo ví, třeba mě něco dokáže iritovat ještě víc.
Takže vám také konečně ukazuji svůj žluto dýňový angorový svetr. Naprosto zbožňuji angorové svetry, jsou totiž tak teplé a hebké, že je mi úplně jedno, že zanechávají chlupy na všem, čeho se dotknou (což naštěstí pomíjí po několika vypráních). Mám ho na sobě se dvěma oblíbenci: černou skládanou sukní a mojí koženou bundou. Jsem opravdu, opravdu ráda, že jsem si tu bundu koupila, hodně dlouho jsem nad ní váhala protože na mě byla docela drahá, ale jsem moc ráda, že jsem rozbila svoje prasátko (a spořící účet a důchodovému spoření vůbec nedala šanci na existenci), protože jí od té doby nosím naprosto neustále- přesný důkaz toho, co jsem vám tu vyprávěla minule :)

14 comments:

  1. Jsem vždycky moc ráda, když se nad něčím dlouho rozhoduji a potom s to koupím a využívám to :))
    Moc se mi outfit líbí!

    ReplyDelete
  2. mas krasne nohy ! nadherne stihle nozicky ! celkovo super outfit milujem tvoj styl :)

    ReplyDelete
  3. pôvabné :)

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Pěkné fotky :-)

    www.pavlina-javurkova.blogspot.com

    Pavlína

    ReplyDelete
  5. Začala jsem tě číst..no je tu už pár let zpátky, na základě článku který o tobě, Sandře a Tereze vyšel na Idnes. Jsi jediná, která z téhle trojice bloguje do dnes a já doufám, že alespoň ty zůstaneš..byla by tě škoda.:)

    ReplyDelete
  6. I love these photos!!
    You are looking really cute, nice colors.

    See you!

    ReplyDelete
  7. slniecko :)

    GINATRICOT GIVEAWAY:
    http://www.karissaworld.blogspot.sk/2012/12/ginatricot-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Straště ti to tu sluší, krásné fotky :)

    ReplyDelete
  9. škoda, že slunce žere barvy, vypadáš spíš jako kanárek než dýně, ale dobrý je to i tak...ale pohled na nohy mi říká, že bunda nebyla to nejdražší v outfitu:D (už je mi jasný, kam se podělo to tvoje pojištění:D)

    ReplyDelete