embellished top & espadrilles

H&M top & shorts, Stradivarius espadrilles, Bimba & Lola bag & Ray Ban sunglasses

Usually I am the last person to wear everything black and I am even more weird because I am the only one to wear black in summer. But I feel like it is so much easier to wear black when it's hot because you balance its duskiness with a lot of bare arms and legs. Also I think it is fun to play with textures, as for example the top is slightly glossy and embellished & the shorts are made from a jacquard material with a texture. The fun part is of course the "matchiness" of the embellishment on the top with the embellishment on the shoes- no one can tell me that these two weren't made to be together. It was love at first sight. Plus, of course, a couple of images from our flash trip to Brno, a city that I really like but I never really have the time to explore it well. Maybe next time!

Obyčejně jsem ten poslední člověk na světě, kdo by na sobě měl všechno černé (údajně zaručený trik, jak vypadat elegantně) a ještě divnější je to, že jsem asi jediná, kdo černou nosí pouze v létě. Přijde mi totiž, že je mnohem jednodušší nosit celo-černý outfit, když je vedro, jelikož odhalené paže a nohy dokáží vyvážit tu ponurost. Také si myslím, že je skvělé si hrát s různými texturami, tady například je vršek lesklý s aplikacemi, kdežto šortky jsou z "žakárového" texturovaného materiálu. Taky se mi moc líbí sladěnost vršku s botami- nikdo mi nenamluví, že nebyly stvořeny pro sebe. Fotky jsou z našeho bleskového výletu do Brna, města které se mi moc líbí, ale nikdy nemám čas si jej pořádně projít. Tak snad příště!

11 comments:

  1. Supr outfit, tohle je můj oblíbený styl :), espadrilles sice nejsou moje nejoblíbenější boty, ale tyhle jsou nápadité a jedny z těch hezčích, které jsem viděla.
    MaláMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jo, jo, brno je nádherné město a místo. A tvoje hra s materiály je perfektní.

    ReplyDelete
  3. super outfit! moc ti to slusi :)

    ReplyDelete
  4. Culík ti hrozně sluší :)

    ReplyDelete
  5. Super outfit! Boty i top jsou top. :)
    Brno je krásné město.

    ReplyDelete
  6. Ty espadrilles už jsem viděla u více blogerek a pořád si říkám, jaká škoda, že nemám Stradivarius nikde poblíž! Moc krásné :)

    ReplyDelete
  7. Líbí se mi šortky, ty vypadají vskutku skvěle! Ale jako celek se mi to nelíbí, ale to je moje chyba, černou nemám rád a černé outfity v létě už vůbec ne, jen na pár výjimek!

    ReplyDelete
  8. Ten čas si někdy musíš najít, Brno je boží!

    ReplyDelete
  9. perfektný outfit - ja v lete čiernu teda úplne zbožňujem - aj keď na blogu ju teda veľmi nemám :)
    a btw, tie espadrilles sú perfektné!

    ReplyDelete