new shoes!

Shoes from Zara

I was thinking if "Every major success comes with a new pair of shoes" should become my new motto, then I realized I buy shoes even if nothing good is happening. I fell for this pair the moment I saw it on Zara's website as a part of the integral looks and I was a little disappointed when I discovered that they are actually synthetic. But I bought them anyway even if normally I would only buy leather shoes and I am quite looking forward to see if synthetic leather is really as bad ad I have been thinking lately. I imagine this shoe to be the perfect match for summer dresses, I love the shape, the heel (perfect everyday height!) and also the patent finish. You will see them in an outfit very soon!

Přemýšlela jsem, jestli "Každý životní úspěch je lemován novým párem bot" by se nemělo stát mé nové motto, pak jsem si uvědomila, že si kupuji boty, i když se zrovna nic dobrého neděje. Tyhle boty se mi líbily od chvíle, kdy jsem je na stránkách Zary uviděla jako součást celých outfitů a byla jsem trochu (dost) zklamaná, když jsem zjistila, že jsou z umělé kůže. Ale koupila jsem si je i tak, normálně si kupuji jen kožené boty a sama jsem zvědavá, jestli jsou nekožené takové zlo, jak si myslím. Úplně vidím, jak je budu nosit s letními šaty a líbí se mi na nich úplně všechno, od barvy, přes podpatek (úplně skvělá výška na každý den!) a a také že jsou trochu lesklé. V outfitu je uvidíte velice brzy!

24 comments:

  1. taketo topanocky nie su nic pre mna, ale nehovorim, ze su zle. mne pripominaju tanecne boticky :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. podľa mňa uplne svadobne super!

    ReplyDelete
  3. jsou dokonalé, hned omrknu Zaru .....
    http://fashionissue-byzanetbel.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. mne prídu také, ako sa nosilo na rôzne stužkové a akcie spred niekoľkých rokov :D ale som zvedavá ako ich skombinuješ a na výsledný efekt, možno na nohách budú pôsobiť inak :)

    ReplyDelete
  5. jsou krasny, uz se tesim na outfit
    http://sienastyle.blogspot.it

    ReplyDelete
  6. Taky jsem si je koupila a nenapsala bych to líp. Od nekoženého složení, přes prvky, které se mi líbí, až k nositelnosti podpatku souhlasím. Snad jen dodám, že mi připadají jako nadčasový kousek, který si budu hýčkat, aby vydržel :-)

    ReplyDelete
  7. Mně se teda taky líbí, a to dost. Opravdu připomínají taneční střevíčky.

    ReplyDelete
  8. takhle se mi moc nelíbí, ale věřím tomu, že ty je dokážeš dobře zkombinovat! :) B.

    http://giallotulipano.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Mne sa páčia v červenej farbe a opätok má super výšku.

    http://papercraneadventures.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. ty jsou krásňoučký! :) vypadají vážně jako z pohádky :)

    ReplyDelete
  11. Muj styl to neni, ale k tobe se neuveritelne hodi;)
    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  12. Úžasné jsou!<3
    Taky se po nich podívám!

    ReplyDelete
  13. ach bože môj...! :)

    ReplyDelete
  14. Trochu retro, a barva je krásná:) ale já ze srdce nenávidím ty hnusné-odporné-ohavné části, co překrývají patu (zničí to minimálně půlku bot, které bych si chtěla pořídit, ale když vidím tenhle "chránič", chce se mi křičet. Už aby ten trend skončil, asi podobně jako ty krajkované letní "kozačky").
    Ale co jsem chtěla říct, než jsem se tak rozohnila :D dost lidí si boty Zara chválí, ale mně vždycky přijde, že ta tenoulinká podrážka nemůže být pohodlná?

    ReplyDelete
  15. Také jsem se do nich na webu zamilovala na první pohled - do červené varianty. Bohužel, jako všechny boty ze Zary, mé noze vůbec nesedí :-( Tak jsem zase ušetřila...

    ReplyDelete
  16. Sú naozaj krásne, máš super blog :)


    http://coctailidea.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  17. úúú, ty jsou! nějaké takové by se hodily! :)

    ReplyDelete