white summer dress

H&M dress, Zara shoes, Bimba &ola pouch & Burberry watch

Although usually I prefer simplicity, time to time I don't mind wearing something overly girly. This dress has been in my closet for years and is probably the best thing to wear to family events since I am not limited in the amount of food I can eat (I stopped counting how many desserts I have had). My new powder pink shoes are the perfect addition to it and so is my pearl watch. I have been thinking that I have to wear this last one more often, I always thought pearls are a classic but lately I like them even for every day wear. 

I když všeobecně mám raději jednoduchost, čas od času mi nevadí vzít si na sebe něco opravdu dívčího. Tyto šaty už mám v šatníku pěkných pár let a včera jsem zjistila, že je to nejlepší kus oblečení na rodinné události, jelikož mě nelimituje v množství snědeného jídla (přestala jsem počítat kolik žloutkových věnečků jsem snědla). Moje nové pudrové boty se k nim skvěle hodí, stejně jako perlové hodinky. Přemýšlela jsem nad tím, že bych je měla nosit častěji, do teď jsem perly měla za klasiku, nicméně se mi začaly líbit i pro každodenní nošení.

18 comments:

  1. tak pokud ti nevadí že vypadáš jako těsně před porodem skvělá volba

    ReplyDelete
  2. krásný! hodinky i boty uplně skvostný!
    a tyvado nademnou to je zase nějakej génius :D

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. já bych si je vzala sice s páskem, ale tobě rozhodně žádná kila nepřidávají:D moc se mi líbí.

    ReplyDelete
  5. Krásné a boty se mi ještě líbí! Bílé šaty jsou podle mě "must" letošního léta, právě jsem si jedny krajkové taky pořídila :).
    MaláMacanda.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. No právě ty šaty na oslavu super! Já když byla na running sushi, tak jsem si taky vzala raději volný svetr :D A botky jsou parádní!!!

    ReplyDelete
  7. - grejt ! a brejlicky jak by smet ,)
    ja bych mohla votevrit svatebni salon se svym arzenalem bilejch satu

    ReplyDelete
  8. Co je to za hloupé komentáře? "Těsně před porodem"? "Nelichotí postavě"? Prostě jsou to volné letní šaty, jak už napovídá název příspěvku. A toto jsem holkám vždycky záviděl: v létě můžete nosit volné vzdušné oblečení a vypadáte dobře :) To my se musíme pařit v kalhotách...

    ReplyDelete
  9. Takovýto typ šatů (také kvůli jídlu) miluji! Jsou pohodlné a praktické, ať si každý říká co chce! A ty boty jsou skvělé, kéž by Zara začala vyrábět svou úžasnou obuv i na normální nohu, hehe :-)

    velká Giveaway

    ReplyDelete
  10. ja si myslim, ze cely outfit je dokonaly, nic mi na nom nevadi, nechyba... saty, topanocky, kabelka su krasne a naozaj ti to super sekne :)

    http://katharine-fashionisbeautiful.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. jsou strašně nádherný, jak boty, tak šaty.. asi před třema rokama jsem tě v nich potkala v Palladiu, strašlivě ti slušely :D

    ReplyDelete
  12. Krásné :) moc se mi to líbí!

    Čtenářky? Nechcete si zasoutěžit? :P Na mém blogu právě probíhá Giveaway!
    www.adel-ma.blogspot.com

    ReplyDelete