perfect black pumps


Heels from Topshop, pants from Mango, t-shirt H&M, bag Bimba & Lola

They say you spend your life looking for the perfect job, the perfect boyfriend of the perfect apartment (OK, Carrie Bradshaw says that). How comes no one mentions how difficult it is to find the perfect black heels? I think the simpler the item you are looking for, the more time you will spend until you find the one. I have been looking for classic black pumps for quite some time and these are everything I have been looking for. They are really comfortable for their height and once I really break them in I don't think I will ever  take them off. I won't have the opportunity for that since I am done with shoe shopping for a million years now.

Říká se, že strávíte svůj život hledáním perfektní práce, perfektního partnera a perfektního bytu (fajn, říká to Carrie Bradshaw). Jak to, že nikdo neříká, jak těžké najít perfektní černé lodičky? Myslím si, že čím jednodušší věc, tím déle trvá, než narazíte na tu pravou. Černé lodičky jsem hledala už opravdu dlouho a tyto splňovaly všechno, co jsem od nich chtěla. Jsou dokonce velmi pohodlné na svoji výšku a jakmile si je trochu rozšlápnu, tak je z nohy nesundám. Což také nebudu moct, vzhledem k tomu, že s nakupováním bot končím tak na milión let.

20 comments:

  1. Vím, že to nesouvisí s tímto článkem, ale před časem si psala o tom jak nakupovat, a literatuře o materiálech, tak by mě zajímalo jakou bys doporučila tu literaturu nebo kde se něco dočíst o materiálech? díky

    ReplyDelete
    Replies
    1. V Praze mám jednu super knížku ve francouzštině, bohužel si ale nepamatuju, jak přesně se jmenuje (a taky nevím, jestli mluvíš francouzsky). Na internetu není špatné Módní peklo. Jinak asi jakákoliv kniha o materiálech bude přínosná, pokud o nich moc nevíš.

      Delete
  2. The bag is sweet! Would like to wear it as well:) And the Palms - nothing to say as: OOOOOOOOMMMMGGGG LOVE IT!

    NIKA Bittner

    ReplyDelete
  3. presne čím jednoduchšie tým ťažšie!
    ale pre mňa by boli perfekto s hrubym hlavne tu v Prahe :D

    ReplyDelete
  4. jsou krásný! no a celkově ti to sekne :)

    ReplyDelete
  5. ty už mám....takže spíš strávím život hledáním perfektní práce, bytu a spřízněný duše

    ...no radši bych hledala ty boty:P:D

    ReplyDelete
  6. já perfektní černé lodičky mám vyhlídnuté u Louboutina :D

    ReplyDelete
  7. Nemůžu si pomoct, ale dneska to na mě působí jako fotky z rodinné dovolené :/ Možná za to můžou ty palmy nebo tvoje vlasy, každopádně krásu tvých nových lodiček nějak nemůžu docenit. Ale pokud je nehodláš sundávat z nohy na dalších milión let, příležitost k tomu ještě určitě bude ;)

    http://pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. tyhle fotky jsou uzansy! miluju palmy

    ReplyDelete
  9. Nádherné boty! A zbožňuju tvoje brýle! :)

    ANDREA

    ReplyDelete
  10. Ochám! Nádhera <3
    Jojo, najít takové ty základní jednoduché kousky je nejtěžší!

    ReplyDelete
  11. vsetko jednoduche sa hlada najtazsie! pre mna momentalna vyzva basic tshirts, ale vsade same handry. nevies o niecom? :) a inak ako vzdy skvela kombinacia. a topanky si trafila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. American Apparel a Petit Bateau mají super trička.

      Delete
  12. mě se líbí nejvíc to triko - jsem na tu barvu úplně ujetá a sama mám triček v téhle barvě asi 8 :D :(

    ReplyDelete
  13. sedí ti, jsou pěkné :-) taky si budu v blízké době při příležitostí promocí kupovat černé lodičky (ano, žádné nemám, stydím se za to)... představovala bych si kulatější špičku a trochu tlustší podpatek. nenarazila jsi někde na takové?

    ReplyDelete
  14. cool taška :3


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/
    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. Taky už jsem s nakupování bot skončila aspoň stokrát :-)

    ReplyDelete