the dancing house

H&M AW 2014 Studio sweater & Concious skirt, Topshop heels & Bimba y Lola bag

I must be at least fifteen years since I had been inside the Dancing House, Prague's most iconic modern building. I didn't even plan on visiting it but we were passing by and I always wanted to go up on the roof (I love going up on roofs!) so we decided to go through the exhibition & then get to the sky bar. The exhibition was cool (modern art), the sky bar was cool (it has a lovely view indeed), the building was cool (you can see how well designed and made it is), but the coolest of all were the perfect set ups for my outfit pictures. I am kidding, it was just the cherry on top!
I wore my new red sweater - yes indeed, it is not the same as in the last post- it was just so fluffy (it's so fluffy I'm gonna die! haha, I love Despicable me!) and poppy reddish that I couldn't let it hang there and let it hang out with me. Also, how could I not notice how red and pink look awesome together? I may have lost so many good outfits by hating red and pink. Well at least I've learned from my mistakes and I can wear this combo whenever I feel a little fancy.

Bude to více než patnáct let, co jsem naposledy byla uvnitř Tančícího domu, pražské nejikoničtější moderní stavby. Ani jsem neplánovala, že jej znovu navštívím, ale procházeli jsme kolem a jelikož jsem se vždy chtěla podívat na jeho střechu (strašně ráda lezu na střechy!), tak jsme se rozhodli projít si výstavu a pak vyjet na střešní bar. Výstava byla fajn (moderní umění), sky bar byl fajn (je z něj vskutku krásný výhled), budova byla fajn (je vidět, že si na ní dali záležet), ale nejlepší ze všeho byla ta skvělá pozadí pro mé fotky! Dělám si legraci, všechno bylo skvělé a tohle byla opravdu jen třešnička na dortu.
Na sobě jsem měla svůj nový červený svetr (ehm druhý), který je tak hezky chlupatý a v krásné makové červené barvě, že jsem jej nemohla nechat kdesi viset samotný a zařadila ho do své mini armádičky svetrů. Taky si říkám, jak jsem mohla tak dlouho ignorovat kombinaci červené a růžové? Naštěstí už jsem osvícena a můžu je spolu nosit, kdykoliv budu mít chuť na něco nápadnějšího.

27 comments:

  1. Boží! A asi budeš i jedna z mála, co si tu kombinaci červené a růžové může dovolit!

    ReplyDelete
  2. krásne veru, kombinácia, miesto a hlavne ty na fotkách :)

    ReplyDelete
  3. Nádhera, hlavne druhá a tretia foto! Fakt čarovné :). A hej hej, všetko super, ale aj ja sa často teším kvôli pozadiu, to je jeden z blogerských syndrómov už :D.

    ReplyDelete
  4. ty si úplne nádherná osoba a nádherné fotky sú toto a nádherný je ten sveter so sukňou ;)

    ReplyDelete
  5. tá predposledná! ako z dokumentu o tebe :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně! I na mě tak působí ;)

      http://pradelna.blogspot.cz/

      Delete
    2. "V roce 2013 jsem si koupila 10 páru bot, v roce 2014 jsem zaznamenala 50% navýšení"

      Delete
  6. Má to na mě dojem RETRO stylu s kombinací podzimní nalady.. jen se zachumlat do svetříku :)

    ReplyDelete
  7. ta sukna je perfektna!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete
  8. to je úžasný! fotky, outfit! WOW! :))

    ReplyDelete
  9. Prekrásna si! Pozadie veľmi fotogenicke ;)

    ReplyDelete
  10. Kráásnéé fotky!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  11. Fotky, outfit a miesto je bomba... proste kukám z otvorenou pusou :O

    ReplyDelete
  12. Ach jo, ty jsi tak krásná. Fakt.

    ReplyDelete
  13. Děkuji moc za milé komentáře :)

    ReplyDelete
  14. Tie fotky sú nádherné neskutočne ti to na nich pristane! a krásny outfit :)
    http://fashion-inspiration-love.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  15. Tohle je pecka, vypadáš úžasně!

    ReplyDelete
  16. Ahoj, mohla bych se prosím zeptat, zdali je tahle sukně už dostupná, případně za kolik a v jakých barevných variantách? Díky! Je nádherná a ty v ní taky. :)

    ReplyDelete
  17. Ahoj Lenko, tahle je ze starší kolekce Concsious, takže už ji neseženeš, ale v sekci Trand se podobné často objevují v různých barevných variantách a kolem 1000 kč :)

    ReplyDelete
  18. hrozně ti to sluší a celkově prostě mega! ta předposlední fotka - WOW!

    ReplyDelete