suit up!

& Other Stories trousers, American Apparel t-shirt, Mango bag, Topshop heels & Ray Ban sunglasses

In my opinion when you get a sudden feeling you need a new basic, you should go for it. For example I have never wanted a white shirt but once I started thinking about it and then got it, I never regretted buying it for a second. So when I felt like buying suit pants I knew I would better get a really good pair.
And once again, & Other Stories has proven themselves to be one of my favourite stores on the high street. I love everything about that brand, the stores, the concept and of course their garments. I had already accepted that no brand makes trousers that suit me 100% and that I would always have to alter them (if I don't count really stretchy jeans). Well I think I found the exception- these and my houndstooth trousers (as seen here) are the best fitting pants I have ever had. What a luxury of having a high street shop that makes a perfect fit for me. Saves me a lot of money (if I get them altered professionally) and tears (if I decide to do that myself). 

Dle mého názoru se vyplatí zainvestovat do nového kousku základu šatníku, hned jakmile začnete mít pocit, že ho potřebujete. Například jsem nikdy netoužila po bílé košili, ale pak jsem nad ní začala přemýšlet a od té doby, co ji mám, jsem ani jednou její koupě nezalitovala. Když mě přepadla touha po černých kalhotách k obleku, věděla jsem, že musím sehnat nějaké naprosto dokonalé.
A opět se ke slovu dostalo mé oblíbené & Other Stories. Na této značce miluji snad úplně vše, obchody, koncept, fotografie a samozřejmě i jejich nabídku. Už jsem ani nedoufala, že bych našla obchod, kde by mi kalhoty skvěle seděly a smířila se s tím, že je budu muset vždy upravovat (pokud nepočítám elastické džíny z Topshopu). Tohle je jediná výjimka- kromě těchto mi dokonale sedly i kalhoty s kohoutí stopou z téhož obchodu (vidět jste je mohli zde). Je to opravdu luxus najít obchod, který dělá střihy přesně na moji postavu. Ušetří mi to plno peněz (to když si nechám kalhoty upravovat profesionálně) i slz (to když se do toho pustím sama).


16 comments:

  1. You look lovely! :)
    Xx
    Rhea
    www.fuss.co.in

    ReplyDelete
  2. Veľmi pekné, mám rada jednoduchosť. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  3. ta první fotka je uplně zlatá :) a kalhoty skvělý! já se svojí značně nekonfekční velikostí (velkej zadek + krátky nohy) mám neskutečnej problém sehnat jakýkoliv kalhoty a už sem na to téměř rezignovala...

    ReplyDelete
  4. Kalhoty vypadají opravdu perfektně...myslím, že takovéhle se dajínakombinovat ke všemu.

    ReplyDelete
  5. Ahoj, pokud by Tě zajímalo se na to mrknout, na mém blogu se o Tobě objevila zmínka, a to v článku o oblíbených bloggerkách. :) Budu ráda, když mi dáš vědět, co si o tom myslíš. :) Měj se krásně!
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Kalhoty jsou perfektní! Nojo, & other stories prostě umí :)

    ReplyDelete
  7. Kalhoty Ti skvěle padnou, dělají Ti hezkou postavu a šedá trička jsou super, protože jdou kombinovat skoro se vším. Terez

    ReplyDelete
  8. perfektní! přesně nad podobnými kalhotami jsem začala v poslední době přemýšlet taky, ale obávám se, že žádné neseženu :(. tyhle jsou fakt super, vypadáš v nich skvěle!

    ReplyDelete
  9. Super kombinace, mám ráda jednoduché outfity.
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  10. Miluju tenhle outfit, hrozně ti to sluší :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  11. Máš krásnou postavu, kterou umíš náležitě prodat. Krása!

    ReplyDelete
  12. Stylish look :) great blog, I have followed you with Bloglovin and GFC. If you ever get a chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

    Camille xo

    www.cococami.blogspot.co.uk

    ReplyDelete