taupe & black

& Other Stories top & trousers, Massimo Dutti shoes and Uterqüe bag

When in doubt, stick to the basics. I don't feel like dressing up colorfully lately, so my black favorites and some other neutrals are perfect for this kind of mood. I got this top as a gift from my friend Andrea last year, I would not pick it myself but in the end the color and the fabric are so perfect that I wear it all the time. I also have to enjoy dressing lightly while I can- of course Barcelona winters have nothing to do with  Prague's, but still I don't feel like layering it up. Although it might be better if I got a new winter coat to look forward to? (= I am trying to convince myself that another winter coat is a brilliant idea). Happy Sunday!

Když nevíte co by, nejlepší je zůstat u základních barev. Poslední dobou nemám na nic barevného příliš chuť, takže má oblíbená černá a pár dalších neutrálních barev jsou ideální pro takovou náladu. Tenhle top jsem dostala jako dárek od mé kamarádky Andrey minulý rok a ačkoliv bych si ho sama nekoupila, tak jeho střih a barva jsou úplně skvělé a nosím ho velice často. Také se snažím si užít holé nohy a ruce, co to jen jde- i když barcelonské zimy se s těmi pražskými nedají srovnávat, tak nemám ani trochu chuť začít na sebe cokoliv vrstvit. Možná bych k tomu byla nakloněná, kdybych měla nějaký pěkný nový kabát? (Snažím se sama sebe přesvědčit, že další zimní kabát je skvělý nápad.) Krásnou neděli!

20 comments:

  1. povedený outfit:) moc se mi líbí celý tenhle minimalistický styl a ty boty, ach!
    perko101.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Vyzeráš úžasne, ako stále a fotky sú krásne, hlavne posledná ma fakt baví! :)

    ReplyDelete
  3. Poslední je krásná! A ty vlasy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, nejspíš na ně budu dělat tutorial :)

      Delete
  4. Ten top je vážně nádherný a ty boty...Krása, sluší ti to :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  5. Tak zaprvé ti fakt závidím to počasí a zadruhé jsem pokaždý nadšená z tvých fotek a kombinací :) taky teď volím spíš ty základní neutrální barvy, černá a šedá jsou moji věrní zachránci...

    ReplyDelete
  6. miluju tvuj styl :)

    Zvu tě ke mě na giveaway : YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  7. celé skvelé!
    outfit, makeup, fotky...

    ReplyDelete
  8. Adél, dneska jsem náhodou znovu narazila na ten "ikonický" článek na OnaDnes.cz - http://ona.idnes.cz/chybi-tu-tolerance-tvrdi-o-ceske-mode-mlade-blogerky-fhx-/modni-trendy.aspx?c=A100312_175841_ona_moda_bih - a tím ti chci jen říct, že ačkoliv jsem tě strašně dlouhou dobu jako blogerku ignorovala, teď, po několika letech, sleduju s nadšením a fandím ti. Protože ta změna, kterou jsi prošla ty i blog, je neskutečná! ;)

    http://pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Ty seš asi fakt nejvíc sexy člověk na světě !
    úžasná

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha dík, ale zas tak sexy nejsem. Jednou musim zveřejnit nepublikovatelný fotky, to se pak budeš divit :D

      Delete
  10. Prvá je skvelá... A ako som to už pred časom písala, stále lepšie a lepšie. Pokojne by si mohla konkurovať zahraničným blogom.

    ReplyDelete