Adela needs new shoes


... not really, but a new pair of shoes (or two) never hurts. Well they can hurt until you break them in, but you get the message! I finally have other shoes than black and white and as you can tell, I am pretty into pointed toes. I wanted the brown ones in black leather but they are sold everywhere, so I am pretty content with these too. 
 Blue flats from Bimba y Lola, suede booties from Zara.

"Adéla potřebuje nové boty" není úplně pravdivé tvrzení. Nicméně: nový pár (nebo dva) ještě nikdy nikoho nezabil. Leda mi trochu znecitliví nohy od puchýřů (zatím to ale vypadá slibně!). Konečně mám boty v jiných barvách než černé a bílé a jak vidíte, momentálně jsem všemi deseti za špičaté špičky. Hnědé kotníčkové jsem sice původně chtěla v černé kůži, ale už je nikde nemají (a to je v Barceloně asi 50 Zar), takže když jsem na tyhle jediné a poslední v mé velikosti narazila (a s obrovitánskou slevou), musela jsem cestou k pokladně trhnout svůj rekord na 200 m (ano, i tak obrovské Zary v Barceloně jsou).
Modré balerínky jsou z Bimba y Lola, kotníčkové jsou ze Zary.


14 comments:

  1. You're right, a pair of new shoes never hurts! Those brown boots look so nice. Perfect for pairing with a black pant and breton top!

    Emily
    zuzankosjournal.blogspot.ca

    ReplyDelete
  2. Takové kotníčkové přesně plánuju pořídit, možná na o něco vyšším podpatku. A fakt je, že zrovna mít zásobu balerínek nikdy neuškodí (zvlášť, když se tak snadno okopávají,...ehm)

    ReplyDelete
  3. tie modre su krasne <3
    inak mam ten isty "problem"..mam na dvoje sandale a jedny kozacky divnej hnedosedej farby fakt vsetky boty cierne.

    ReplyDelete
  4. Vypadaji krasne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. božské boty! a jak já říkám "bot nikdy není dost" a vlastně tohle platí u rtěnek a kabelek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi tak, nevím jestli mám víc bot nebo rtěnek :D

      Delete
  6. Můžu se zeptat, jak jsou na tom boty ze Zary kvalitativně? Kolikrát se mi nějaké líbí, ale vždycky mě nakonec odradí, že to není obchod primárně určený na boty, ale s oblečením :-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kvalita nic moc, proto tam boty nakupuju jen ve slevách :) Ale že není obchod jen na boty nemusí znamenat, že u nich ta kvalita bude špatná. Třeba Massimo Dutti, ač patří pod stejnou firmu jako Zara, má boty skvělé, stejně tak jakékoliv kožené, co jsem měla z H&M byly super (ty z umělých materiálů na tom jsou o dost hůř).

      Delete
  7. ooh tak brala by som oboje domoov :D. Vážne krásne kúsky ! :)

    ReplyDelete
  8. Botů není nikdy dost. Nechat tam tyhle krásky by byla škoda:)

    ReplyDelete
  9. přesně tak, na boty je vždycky dost prostoru ;) jen mám někdy problém skloubit velikost x kvalitu x vzhled x cenu...

    ReplyDelete