suit up! beige suit & white cami


I love the look of suits but they are so difficult to wear if you don't want to look too strict of out of the office. So my best tip is to wear them with sneakers. Sneakers make everything understated and I love them for that, I usually look high maintenance anyway so it's great to show the world I am a little cool too.
Also, am I the only one in love with beige and nude tones lately? I could wear them all the time, problem is if you have something nude and tight it can be a little disturbing to some (more on that later). I have been dying to wear this suit as a suit and not only as separates- with a little help from Stan Smith & this brilliant white cami top. Can anyone have too many cami tops? I have been more of a t-shirt gal in the last years, however camis are quickly becoming a favourite of mine, as they are so simple to wear and feminine. I have a few of them by now and I am surely be looking for more for summer.

Moc se mi líbí obleky, ale je opravdu oříšek si je na sebe vzít a nevypadat přitom jako z kanceláře. Co mohu jen doporučit, je vzít si k obleku tenisky. Tenisky všechno tak nádherně odlehčí a za to je miluji, když už to vypadá, jako že se moc snažím, tak tomu světu ukáží, že jsem taky trochu kůl.
Kromě toho, jsem jediná, komu se poslední dobou strašně líbí béžové a tělové tóny? Mám chuť je nosit prakticky neustále, problém je, že občas v různých kombinacích vypadají až příliš naze (o tom ale zase příště). Nedočkavě jsem čekala na chvíli, kdy si na sebe vezmu tento kostým jako celek a odděleně- s pomocí Stana Smitha a tohoto bílého tílka jsem to, myslím, zvládla dobře. Na tílka si poslední rok nebo dva také potrpím, dřív jsem byla více tričkoidní, teď však v létě bez tílek nedám ani ránu, protože jsou jednoduchá a ženská. Bílé jsem ještě neměla a sedlo mi úplně skvěle, takže volba to byla jasná a této impulzivní koupě vůbec nelituji. A to si vemte, jak moc často nakupuji impulzivně!


Kenzo suit, H&M top, Adidas sneakers

17 comments:

  1. Ten top se mi moc líbí, vypadá elegantně. Dlouho něco takového hledám, ale vždy když si něco podobného vyzkouším, nikdy mi to nesedí :( Mimochodem, ten odznáček "peace" je moc roztomilý :3
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. To chce hledat a hledat, mně jich plno taky nesluší, ale když narazím na ten pravý, tak pak je nosím pořád :)

      Delete
  2. moc pěkné, bílá s béžovou jsou tak jemné barvy, ale k sobě navzájem jdou perfektně :) a oživené o tenisky, bezvadné :)

    Pieces of FRECKLED style

    ReplyDelete
  3. Moc se ti to povedlo. U tebe kostým ano, vypadá tak neuvěřitelně ležérně a přitom elegantně.

    ReplyDelete
  4. krasa! a nude vlnu mam taky, jenom jsem si v teto barve jeste nic neporidila, spis koukam a inspiruju se u ostatnich (treba u tebe!!)

    ReplyDelete
  5. Moc pěkný kostýmek..a Adiny k němu překvapivě skvěle padnou.

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  6. Nejdřív jsem trend tenisek k obleku odmítal, ale už jsem tomu i já přišel na chuť a občas je to příjemná změna!

    ReplyDelete
  7. Moc pěkný outfit, vypadá to dohromady všechno skvěle :)

    ReplyDelete
  8. Úplne dokonalé. Michaela
    http://www.imperfect-woman.com/

    ReplyDelete
  9. Nádherná elegantní kombinace.

    ReplyDelete