cosy sunday


Grey on grey is my classic and only recently I have discovered how grey a little pink touch can look great as well. Quite frankly I wish I were in festive mood yet (full on glitter and sparkles), but some things still need to be done (like playing baby Jesus- super late with that this year!!) so I'll leave this here and wish you a calm few days before the festivities!

Šedá s šedou je moje oblíbená kombinace a nedávno jsem zjistila, že trocha růžové k tomu nevypadá vůbec špatně. Jelikož jsem stále neměla čas se naladit na vánoční vlnu a stále ještě potřebuji zařídit plno věcí ( s tím ježíškováním jsem letos strašně pozadu!), tak nejsem ještě obalená červenou a flitry (chystám se na to), takže tímto se s vámi loučím a přeji vám klidných pár dní před svátky!

Zara jacket, H&M dress, Topshop shoes & Matt & Nat bag (urbanlux.cz)

11 comments:

  1. Šedá s růžovou je moje oblíbená kombinace, takže za mě palec nahoru. Já jsem si letos napsala Ježíškovi o nové osušky a ručníky a vybrala jsem právě kombinaci šedých osušek s růžovými puntíky a druhou variantu mám šedé osušky s tyrkysovými puntíky a taky to nevypadalo zle, tak to asi vyzkouším i na oblečení :-D
    A abych nezapomněla - přeji krásné a hlavně klidné Vánoce :-)

    ReplyDelete
  2. Na vánoční vlnu se také teprve ladím. Docela mi v tom pomohla páteční procházka po méně frekventovaných ulicích Prahy, svařáku na Míráku a úžasná levandulová palačinka :)

    Veselé Vánoce 2015

    http://rannicervanky.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. ty šaty jsou tak božské! sluší ti to moc!:)
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  4. Nádherné boty a kombinaci těchhle barev mám taky moc ráda, jinak, jenom dneska jsem četla u nejméně pěti dalších blogerek, že nestíhají, takže :D :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Tie topanocky suuu uuuzasneee :) aj outfit.cele super :)

    ReplyDelete
  6. Šaty úžasný, jako vždycky se mi to celé líbí, boty jsou super, taky si je chci na jaro pořídit. A ta cihla jako pozadí top :D tu oceňuju!

    ReplyDelete
  7. Moc ti to sluší a máš krásný účes :)

    www.simonkomadel.blogspot.com

    ReplyDelete