joining the navy


After two years I finally, FINALLY, stumbled upon a navy skirt I liked. It's from the Spanish brand Kling and made from a warm wool fabric- the only thing I'm worried a bit are the edges that haven't seen the overlock stitches ever (it's on purpose). But well you have to take risks sometimes, jump over fires, wear navy with black /(who knew that rule even existed??) or try out new brands.

Po dvou letech jsem konečně, KONEČNĚ, narazila na tmavě modrou minisukni pro mě. Je od španělské značky Kling a je vyrobena z teplé, z části vlněné, tkaniny. Trochu se obávám těch (schválně) nezačištěných okrajů, které overlock neviděly ani z vlaku. Člověk ale musí v životě riskovat, skákat přes oheň, nosit černou s tmavě modrou (věděli jste někdo o tomto pravidle? Pokud ano, proč mi o něm nikdo, už několik let, neřekl??) nebo zkusit nějakou novou značku.

H&M sweater & Kling skirt

8 comments:

  1. Já pravidlo černé a tmavě modré fakt nechápu. Mně to sluší náhodou! :-D

    ReplyDelete
  2. Moc krásný outfit. Možná bych ho ještě oživila nějakou barvou nebo třeba doplňkem se stříbrnými detaily :)
    Poshlife

    ReplyDelete
  3. Perfektní. Já mám občas docela strach, nosit dva stejné odstíny dohromady, ale u tebe to vypadá skvěle.
    K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dva úplně stejné mám ráda, spíš mívám strach z těch jen lehounce rozdílných :)

      Delete
  4. tleskám názvu, popisku, sdílím tvé obavy a i překvapení, já to pravidlo neznala, ale vlastně to tak i občas dělám (ehm, kromě kabátu nic navy nemám :D)

    ReplyDelete