perfect basic outfit


Friday I mastered the basic and effortless look and I love it so much that I regretted not bringing my camera to share proper pictures with you. Hence the iPhone pictures. I finally got black Converse (I am a basic bitch all the way :D) and a chunky black sweater that now, in the warmer days, doubles up as a coat. Give me a coffee, add some gold an I couldn't be happier.

V pátek se mi povedlo dovést k dokonalosti jednoduchý a nenucený ensámbl (nenucenost je v tomhle případě samozřejmě jen iluze, když do toho započítáme, kolik času jsem strávila kurátorstvím toho všeho) a pak jsem dost hořce litovala, že jsem si s sebou nevzala fotoaparát, proto ty horší fotky než obvykle. Konečně jsem také hrdou majitelkou černých Conversek (víc basic bitch už asi ani být nemůžu :D) a tlustý černý svetr (po svetrové tragédii, kdy jsem se neúspěšně snažila obarvit jeden zelený), který teď v teplejším počasí už poslouží místo kabátu. Dejte mi k tomu kávu, přidejte trochu zlata a máte naprosto spokojenou Adélu.

Bimba y Lola sweater, Acne Studios jeans, Converse (via spartoo.cz) & H&M scarf

7 comments:

  1. To je vždycky jak naschvál - nemít foťák, když ten outfit zrovna stojí za to ! A to že tenhle je fakt super (jako vždycky u tebe). Ale fotky dopadly taky skvěle, outfit je do toho prostředí jak dělanej:)

    ReplyDelete
  2. Perfektní, tohle by určitě stálo ještě za pár fotek, ale aspoň tyhle dvě!

    ReplyDelete
  3. Ten outfit je ale perfektní, i když tak jednoduchý. Navíc celý černý, to prostě nejde nemilovat! :D
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. basic bitch v tvém podání má pořád šmrnc. A ty naušnice jsou dokonalé, připomínají mi kolekce D&G.

    ReplyDelete
  5. Outfit on point plus all black jako kdybys byla z Dánska a já si přeju, abych neměla tak obří nohu a mohla si bez ostychu koupit černé Conversky, o kterých sním už pěkně dlouho. Holt se 42kou to asi nikdy nepříjde v úvahu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proč ne? Já mám kamarádku se stejně velkou nohou a nosí je bez problému :)

      Delete