tropical /// H&M Studio S/S 2016


If you live in Barcelona and don't have the time to go on a tropical holiday, the fastest to tropical surroundings is in the Umbracle in the Parque de la Ciutadella. The 19th century building is home to plants from four continents and also a place I have wanted to visit since forever. But since it's only open in the morning on workdays so I never managed to get in, until now! 
I realised it would be the perfect backdrop for my new silk duo from H&M's Studio spring collection, as from the beginning I was imaging it somewhere tropical or by the sea. But poor and busy people like me have to make the best of their situation so a one hour holiday like this is perfect. Afterwards we ate Mexican. I am so happy.
Thank you M. & J. for the pictures!

Pokud jste v Barceloně a máte chuť se dostat do tropického prostředí, máte možnost buď si zaletět na Kanáry nebo zajít do Umbracle ("stíník") v Parque de la Ciutadella. Tato budova z 19. století v sobě ukrývá několik desítek druhů rostlin ze čtyř kontinentů a byla již dlouhou dobu na seznamu míst, kam se chci podívat. Jelikož je ale otevřená jen v pracovní dny dopoledne, tak se mi to až doteď nikdy nepodařilo.
Hned jsem věděla, že to bude perfektní pozadí pro mé hedvábné duo z jarní kolekce H&M Studio (u nás ji seženete jako obvykle v Myslbeku). Nejraději bych v něm byla přímo v tropech nebo někde u moře s koktejlem v ruce, ale chudí a pracující lidé se musí spokojit i s málem (i když pracující si do stíníku musí brát dovolenou, chápu, že tato logika se blíží nule). Pár banánovníků za mnou, k tomu několik roztřepených filodendronů a moje milované hedvábí k tomu. Poté jsme šli na mexický oběd. Nevím jak vy, ale já jsem teda spokojená i s touto dvou hodinovou dovolenou.


All clothes H&M Studio S/S 2016, available in selected stores

12 comments:

  1. H&M moc nemusím, ale tohle se mi líbí!

    ReplyDelete
  2. Fotky jsou absolutně dokonalé! A dovolená je to krásná :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  3. Teda, to je opravdu krásné prostředí :) A outfit moc pěkný!
    One blondie life

    ReplyDelete
  4. boží!!! ty barvy ti děsně jdou!.)

    ReplyDelete
  5. kúzelné fotky...trocha mi vadí tropické obočie, ale len máličko..
    tretia je krásna, si na nej ako tajomná sedemnástka..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jako že je moc husté to obočí? já si ho právěže "pěstuju" :D

      Delete
    2. husté je super, len je z tej tropickej horúčavy trocha vyskočené...:)
      čo takto?
      https://www.instagram.com/p/BCaqC2lPh9_/?taken-by=iversanns
      ale nebudem to naozaj riešiť, ty si krásna, už roky ťa rada čítam, sklon a uhol obočia je fakt smiešny detail...:)

      Delete
    3. tak za to obočí na fotce bych dala cokoliv! ale moje bohužel roste nahoru do špičky a pak jde prudce dolů- nic moc lepšího s nim vymyslet nejde :)

      Delete
    4. krásná! ta první fotka je parádní!

      Delete
  6. Veľmi pekné - ako outfit tak aj fotečky. o)

    Anna
    www.glamadventure.com

    ReplyDelete
  7. Dobrý den,
    přišla jsem na blog náhodou, ale musím komentovat : na předposlední fotce vypadáte jak Magda Vašáryová zamlada - jen brunetka. Ta pusa je přesná, za takovou bych vraždila :) Moc Vám to sluší ! Eva

    ReplyDelete