Friday stuff

Nedávno jsem intenzivně přemýšlela nad tím, jak bych mohla krátce a stručně shrnout svůj styl a to nejlépe do jednoho slova. Nebo do dvou. Dlouho, převelice dlouho. Nejde to. Napadlo mě plno věcí, ale stručně se to shrnout rozhodně nedá. Přijde mi, že jsem osobnost rozpolcená na několik dílů, člověk mnoha vzhledů a stylů. Ano, samozřejmě, záleží na dni a na náladě, na počasí i na příležitosti. Kombinace jsou vždy něčím, byť by jen malým detailem, rozdílné. Někdy dokonce diametrálně rozdílné. Jsem schopná jeden den vyjít v tričku, džínách a teniskách, abych druhý den přišla v šatičkách a na podpatcích. Co z toho jsem já? Obojí? Anebo ani jedno a tím pádem se můj styl nachází někde úplně jinde? Dá se vůbec definovat něco tak složitého jako styl jedním slovem? Není to zaškatulkování? Mám to vůbec zapotřebí popisovat to?
Po dlouhém přemýšlení jsem na to přišla. Jedním slovem definovaný styl. Jsem tedy... wait for it:

casual-smart-retro-witty-sexy-rock-girly-hippie-frenchy-elegant-rockabilly-relaxed-chic
(složená slova jsou taky slova, viz. kulmofén)

A výsledek nestojí to za nic. Plýtvání energií.
Nosím to, co se mi líbí a nepotřebuju řešit, jaký styl to je. Ještěže jsem na to přišla. Ha-ha-ha.

Dnes například vůbec nemám potřebu ničeho příliš dívčího. Zítra bude můj maturitní ples, takže vím, že veškerou krásu si užiju tam. Loučím se a zároveň vám představuji svůj oblíbený svetřík.

Na sobě mám svetřík It Hippie (prodávají se ve Francii), kalhoty Zara a rodinné poklady v podobě náhrdelníků.


Opička se mi na krku houpe, protože v čínském horoskopu jsem opice. Zajímavé, že?

15 comments:

  1. Musím uznat, že ty šedé kalhoty ze Zary ti opravdu moc sluší! Sednou ti jak ulité!!!

    ReplyDelete
  2. krásně si to vystihla, myslím, že nikdo se neobléká jen do jednoho stylu...a já jsem na tom úplně jako ty, někdy nemám vůbec chuť přemýšlet nad oblečením a jde mi hlavně o pohodlí, takže jdu v tolik kritizovaném modelu džíny-tričko-tenisky...a někdy zase ne;-)
    ale to už plácám zbytečnosti, podstatou mého komentáře vlastně mělo být, že ten svetřík je super a že doufám, že se nám ukážeš ve svých nedortových šatech na maturák, jsem zvědavá jaké si vybrala...

    ReplyDelete
  3. Nad tím jsem taky párkrát přemýšlela a došla jsem k závěru, že mám zrovna takovej styl, s kterým se probudím. Každý den jinak...

    ReplyDelete
  4. no tak to je dost tazko opisat svoj styl dvoma slovami.To by som nevedela asi ani ja.

    Pekna mikca,teda hlavne ten zadok:)

    ReplyDelete
  5. hezký, pohodový:)
    styl je vážně těžkej popsat. já si furt říkám, že mám spíš takovej rockovější, ale pak se sama překvapím, že si vezmu něco vyloženě holčičího, šaty, sukýnky....mašličky:D
    záleží na náladě hlavně....

    ReplyDelete
  6. Tak s oblečením jsem na tom stejně, ale řekla bych , stejně jako ty, že styl nestyl je taky styl !! :D a že se na kažé z nás najde určitý rys, který je jen pro jednu typický, prostě něco co je podobné pro všechny věci,které máš.Jinak epesní perličky na krku!!

    ReplyDelete
  7. adel ja tu rtenku ted nemam u sebe,v nedeli ti napisu presny odstin. ale je od basic(maji je ve schleckeru) a stala tusim 49 kc, akorat hrozne vysusuje. a muzu jeste ja vyzvidat odkud mas tu krasnou ruzovou.)?

    ReplyDelete
  8. Úžasný článek! A ten svetřík je pěkný a vypadá také moc pohodlně. :-)

    ReplyDelete
  9. s tím stylem to mám absolutně stejně. Ikdyž v poslední době nejčastěji nosím lehce "rock n´roll" oblečení.

    Ted svetřík je super!

    ReplyDelete
  10. krásné fotky. a k článku? já přesně vím, jak bych tvůj styl nazvala. TY.
    tvůj styl je o tvé osobnosti, o tom co se ti líbí. a tak by to mělo být. proto by měl mít každý styl "JÁ". a tak nastavit zrcadlo své hlavě. :)

    ReplyDelete
  11. Taky jsem opice..=) Krásné fotky a skvělé tričko! =)

    ReplyDelete
  12. Přesně,miluju vysoké podpatky,ale taky nedám dopustit na mé oblíbené socky... Svetřík je hezký,ale moc se mi tam nelíbí vykamínkovaný peace. Asi to bude tím,jak tenhle nekomarční znak tolik zkomerčnili a dávají ho úplně na všechno...Jinak pěkné :)

    ReplyDelete
  13. miluju tady ten znak hippie takže se mi to triko strašně moooc líbí a taky se mi líbí ta kombinace náhrdelníků=)

    ReplyDelete