Impressions

Stress, stress, dancing, public humiliation, rush, rocking with The Cogs, stage-diving, walking, drinking, dancing, talking, laughing, drinking, dancing, drinking, eating in KFC at 5 in the morning, sleeping, comming back home & discovering unexplainable injuries. That's what I call a party!
Jen krátké shrnutí včerejšího večera. Maturitní ples. Čekám na fotky od kamarádů a známých, jelikož jsem vůbec neměla čas cokoliv zaznamenávat. Celé to uteklo jako voda, bylo to skvělé a nezapomenutelné.

10 comments:

  1. Miluji ospalou obsluhu při brzkých návštěvách KFC :D

    ReplyDelete
  2. wow kdo delal stage diving:)))

    ReplyDelete
  3. That's what I call a party! tak to sa mi paaaci=) ...dufam ze bude aj nejaka fotodokumentacia pretoze na tu sa uz teraz tesim=)

    ReplyDelete
  4. Jojo, jak jsem slyšela od přátel, maturitní plesy jsou opravdu divoké :)

    ReplyDelete
  5. :Dtaké jsme včera "snídala" v KFC ale ve 4:))

    ReplyDelete
  6. Ev: já dělala stage-diving :D
    Freshion: to já doufám taky, ale vypadá to, že nikomu nezbylo moc času fotit :(

    ReplyDelete
  7. Jsem zvědavá na fotky, tak doufám, že nějaké splašíš :-)

    ReplyDelete
  8. =D Zašla bych si do KáeFka na snídani..=D

    ReplyDelete
  9. Už sem hoď to EPIC Stage Diving!!
    :D

    ReplyDelete
  10. Přesně takový jsem měla ples v lednu já:) Jsem totálně zamilovaná do Tvého blogu, je perfektní, chodím na něj v podstatě od začátku. Jen tak dál!

    Mám jednu výtku. Možná jsme igelitková země, ale igelitky jsou někdy jediné možné řešení. Když jdu třeba po škole hned na nákup jídla, nemůžu si s sebou vzít další kabelku, proto to řeším krásnou barevnou igelitkou. Stejně to mám i s tělocvikem nebo s knihami do knihovny. S chodníky s tebou ale naprosto souhlasím:)

    Můžu Tě poprosit o malinkou pomoc? Už pět let mám blog na blogu.cz a mám to zmáklé, ale s blogspotem se moc nekamarádím. Dělá mi problémy načítat fotky, vždycky je mám malinké a navíc si nemůžu učit místo, kde je v článku chci. Poradíš mi prosím?

    ReplyDelete