Lazy days

Vždycky jsem byla malý člověk. Každoročně jsem zároveň se svojí nejlepší kamarádkou "vyhrávala" místo nejmenšího trpaslíka ze třídy. Z toho dlouho pramenil pro mě veliký komplex: malý člověk rovná se krátké nohy. Krátké nohy rovná se škaredé nohy. Ano, dlouho, převelice d-l-o-u-h-o jsem je neměla ráda. Přišly mi neforemné a neúměrně krátké k tělu. Sukně jsem i přesto nosila. Se sebezapřením, protože "retrostyl", který jsem tehdy razila, by byl bez sukní těžko uskutečnitelný.
Až jednoho krásného dne mi jeden milý chlapec napsal, ať si vezmu "tu mini", že v ní mám krásný zadek i nohy. Zadek chápu, ale nohy??
Od pěkných mladíků však komplimenty přijímám vždy. Co vám budu povídat, vzala jsem si to k srdci.  Své nohy jsem přijmula za své. A dnes nastal další krok v jejich unznání. Nadkolenky. Jedny čekaly ve skříni tak dlouho na to, až je vytáhnu ven, až se jedna ztratila. Prostě jsem na ně doposud neměla odvahu. Ale je tu jaro. Nové začátky. A zároveň (myslím) první fotky tohoto blogu nafocené venku. Let the sunshine in!

 Na sobě mám sako Mexx, šaty, punčocháče i nadkolenky H&M, kabelku Zara, brýle Vans a boty Prada.
Nic zvláštního, normální školní den, jen jsem měla chuť ty "veliké ponožky" vytáhnout.

PS: Nemá cenu zabývat se tím, co na těle málo nebo moc narostlo. Někomu se to určitě bude líbit.
PS2: Podpatky plno "defektů" zakryjí ;)

38 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Právě jsem se z článku dověděla něco, co jsem o své druhém já nevěděla: TY + KOMPLEXY Z NOHOU? Až do minulého roku? A poté jimi zbavena díky Maníkovi od vedle?

    :D

    "The sun is in the sky, oh why, oh why would I wanna be anywhere else..."

    ReplyDelete
  3. Ano ano...mám stejný problém...krátké, tlusté a křivé nohy. Bohužel se ještě nenašel žádný hodný chlapec, který jim zalichotil a tak se dál budu závistivě koukat na cizinky v legínách s nožkami jako špejličky.
    A ta košile je hodně dobrá a nadkolenky sluší :)

    ReplyDelete
  4. pěkné! na nadkolenky zrovna sbírám odvahu... a podobnou košili-halenu-šaty taky vlastním (taky h&m ale u mě uloveno v sekáči ale jk tak koukám možná jd o totožnou záležitost :D ) možná se tebou lehce inspiruji při použití :)

    ReplyDelete
  5. tsss...vlož sem fotku s krátkýma, neforemnýma, škaredýma nohama, prosím. Já je tady na těch fotkách nevidím!!!:D

    Nadkolenky (i nožky v nich) jsou krásné!!!Věř pěkným mladíkům, ti nikdy nelžou:D

    ReplyDelete
  6. moc povedený outfit :) košile a podkolenky vedou!

    ReplyDelete
  7. tak v podbne kosili jsem chtela jit pred dvema lety v cr jenom tak v lete s gladiatorkama a dokonce i moje modni mama mi rekla, ze at si jdu dat neco pod ni, treba leginy...ze nemuzu chodit nahata...haha

    ReplyDelete
  8. tak tohle vypadá vážně skvěle :)) moc ti to sluší. A křivý ani krátký nohy nikde nevidím :P

    ReplyDelete
  9. krasny adel. strasne ti to slusi a nohy mas skvely, tak neplacej.). ty nadkolenky se mi moc libi. hladky jsem taky shanela, ale v H&M jsem nepochodila, nakonec mam uplne jine, nez jsem si predstavovala, ale ani je nenosim jako nadkolenky. a vcera jsem vysla v podobne kosili:)

    ReplyDelete
  10. toto ti naozaj pristane. Velmi pekne! Nadkolienky a kosela su super

    ReplyDelete
  11. NÁhodou, nemáš se vůbec za nic stydět,nožky máš pěkné:)Zase ti to hrozně sluší!

    ReplyDelete
  12. Prosimte jdi nekam, vzdyt mas nohy perfektni! Co by za ne kazda druha holka dala! Tahle kombinace s nadkolenkama a puntikatymi silonkami se mi opravdu moc moc libi!

    ReplyDelete
  13. Já mám 177 cm a nohy krátký rozhodně nemám, ale že bych byla šťastnější.? Ty nedokonalosti každá najde, pak už záleží se s tím srovnat a naučit se mít rádi jací jsme. Vždyť v nedokonalosti je kouzlo a dokonalost je nudná. Povedený nápad kombinace punčochy a nadkolenky. Elegantní.

    ReplyDelete
  14. mas krasne nohy ja mam ovela kratsie :P

    ReplyDelete
  15. Outfit je moc hezky, super taska, ale nadkolenky proste dle meho nazoru patri dlouhonohym slecnam :) stejne tak jako kozacky nad kolena, zkracuje to nohy a nevynikne tak :)
    z fotek cisi jaro coz je paraada

    ReplyDelete
  16. Co blbneš, máš úplně v pohodě nohy, fakt:)
    Krásnej outfit;)

    ReplyDelete
  17. Souhlasím s ostatními, outfit je to moc hezký. :)
    Myslím, že každá žena a každý muž má nějaký svůj komplex. někdo nemá rád své nohy, někdo nemá rád svůj nos.. Ale každý jsme svým způsobem krásný, jedinečný a nedokonalý. Dokonalost je jenom prázdné slovo a každý si pod ním představí něco jiného.
    A navíc by to bylo příšerně divné, kdybychom měli všichni stejně dokonalé nohy, ruce, hlavu .. ne ? Brr..

    ReplyDelete
  18. ale mne nepride na tychto fotkach ze mas kratke nohy....no neviem,mozno je to tymi nadkolienkami alebo cim,ale vyzeraju byt tak akurat:)

    ja som mala praveze opacny problem,ze ich mam prilis dlhe,ale teraz to na sebe najviac milujem:)

    ReplyDelete
  19. hele já mám 160cm a také se mi to kolikrát nelíbí, ale všem se má postava líbí a já si taky nestěžuju, popravdě, vždycky to může být horší, ne?.)
    mimochodem nemáš ten šátek z Pimkie? mám stejný.)

    ReplyDelete
  20. Pááááni:) přenádherný outfit ;) krásně jsi to skombinovala:)

    ReplyDelete
  21. Podkolenky ti dělají nohy delší a máš krásné nohy. Já mám teda celkem dlouhý nohy protože jsem i celkem vysoká, ale zase bych občas byla radši prcek :D Kársná bundu a i košile :)

    ReplyDelete
  22. nohy máš super, nevím, co řešíš. přijdou mi dlouhý a štíhlý:) to spíš já nesnášim svoje nohy a asi vždycky budu:/
    outfit za 1* ;) moc se mi to líbí, košile je super stejně jako botičky a nadkolenky..
    prostě ti to moc moc mooc sekne!

    ReplyDelete
  23. To jsem ráda. Doufám ale že mi nelžeš :D
    Musím souhlasit s ostatními, že se ti outfit fakt povedl.
    Nevim jestli jsem slepá, ale v podkolenkách se mi zdá, že máš nohy delší.

    ReplyDelete
  24. tak tedy PECKA ! :) NEMÁŠ CHYBU NA TĚHLE FOTKÁCH :)denise

    ReplyDelete
  25. Jé děkuju Vám :) Jen chci dodat, že teď už komplex z nohou nemám, teď už jsem s nimi spokojená, ale v minulosti to bylo horší.
    Natie: je to možný, je z Francie, z nějakého řetězce :)

    ReplyDelete
  26. Moc hezký outfit - líbí se mi kombinace puntíkatých silonek (mám ty stejné) a nadkolenek.

    A já jsem zase naopak měla komplex z toho, že jsem vysoká a pořád mi to trochu vadí.

    *terka

    ReplyDelete
  27. Krátké ani škaredé nohy nemáš... znám spoustu holek, co komplexy nemají, ale měly by mít, a nohy až nepatřičně hodně ukazují...

    ReplyDelete
  28. Co je malé, to je hezké (a když to není hezké, tak to aspon není tolik vidět - to ale není Tvůj případ). Já mám ty nejkratší a nejtlustější nohy na světě. Nosím i přesto ty nejminimini sukýnky adělám, že ty blbý nohy nevidím. Měly bychom ale přijmout vlastní tělo za své, protože nám slouží a na nohy se dají třeba obout botky od Prady :)

    ReplyDelete
  29. jsi krasna.. Ja kdyz si vezmu podpatky, tak se mlatim hlavou o drzaky v tramvaji/metru, všem čtu noviny, smsky a připadám si jak jejich máma a zkrátka mam zase problemy se svou výškou :)
    Moc ti to sluší :)
    E.

    ReplyDelete
  30. haha..zajima me, jak to ze ja jsem pri kombinaci nadkolenky a puncochy nemela tolik komentaru..a pak jsem si vsimla, ze to neslo na tech mych nekvalitnich fotkach ani videt..haha..jinak tuhle kombinaci taky moc rada nosim:)

    ReplyDelete
  31. Košiloidní šaty jsou velmi šik(chic), trochu mi připomínají záběry ze všech těch filmů, kde se hlavní hrdinka prochází v přítelově košili po bytě.(taky to ráda dělám):)

    ReplyDelete
  32. Mám asi stejný "problém" jako ty - na základní, střední i teď na vysoký jsem vždy suverénně byla nejmenší :) A co se týče mých nohou, radši do kalhot.. Některý maličký holky jsou drobounký a maj hezký, štíhlý tvarovaný nohy, ale nikdy jsem se mezi ně neřídila - jak tak koukám ale na tebe, tak musím říci, ž mezi ně patříš .) A nadkolenky s puntíkatýma silonkama jednoznačně PERFEKTNÍ volba!!
    A rovnou bych chtěla poprosit o radu... nevíte někdo, KDE ještě sehnat černý silonky s puntíkama? Poslední dva jsem stačila oběhat všechny H&M a pouze tmavě modré s puntíkama, ale po černých se slehla zem, ani na internetu, nikde nic :(

    ReplyDelete
  33. nááhodou nohy máš uplně normální!:)
    ty šaty/košile či co j ekrásné:)
    akorát co se mi moc nelíbí jsou ty botky:)

    ReplyDelete
  34. Díky Vám :)
    Anonymous: já je právěže mám taky z HM, byly vedle těch modrých. Roztrhly se mi, chtěla jsem si koupit nové, ale bohužel už je asi fakt nemají :( Vím že v Zaře měly černé s šedýma puntíkama a když se ty punčocháče roztáhly, tak to dělalo tmavé. Zkus se kouknout tam :)

    ReplyDelete
  35. Měřím 158 cm a moje nohy nikdy nebudou delší...a proto nosím sukně, abych každýmu dala najevo, že mi to je fuk :)) a hlavně nadkolenkám se nedá odolat :)

    ReplyDelete