Oye Capitain!

Dnešní tématický večer: piráti a lovci perel. Mám ráda večírky s tématem. V tomhle případě stačilo pruhované tričko, oficírské sáčko, plno třpytivých náhrdelníků a pásku přes oko. Nebo tedy doufám, že to bude stačit, to se uvidí, zda-li mě pustí dovnitř.

(Ta páska přes oko je lehce nepříjemná, proto ty zkroušené výrazy)

Na sobě mám sako & tričko H&M, džíny Levi's, čelenku Promod jako
pásku přes oko a zděděné závěsy perel.

27 comments:

  1. Veľmi chic pirátka...páska cez oko je perfektná:D

    ReplyDelete
  2. To sáčko se mi moc líbí. Nedávno jsem si několik podobných zkoušela, ale vypadaly na mě bezmezně špatně. Tobě naopak moc sluší. :)

    ReplyDelete
  3. To sáčko je opravdu moc pěkné:)

    ReplyDelete
  4. To sáčko ti moc sluší, kombinace se žlutým tričkem a závěsy je taky moc povedená .) Hezké !

    ReplyDelete
  5. adel dneska jsem si koupila presne tuhle celenku! jeste jsem premyslela jestli vzit fialovou, nakonec jsme vzala taky sedou.)...ale ja ji teda budu nosit nudne ve vlasech:D

    ReplyDelete
  6. Nádherné, takový večírky s tématikou bych taky brala, hrozně mě baví vymýšlet převlečení :))
    Jinak skvělé převlečení :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. prober se. paneboze bylas v parizi a privezlas sis nejnudnejsi casaky co se daj koupit i tady ty fashionistko. jeany se nehodej k tvy postave a to triko absolutne nijak nevyjadruje styl namorniku ci piratu.

    ReplyDelete
  9. Děkuju Vám :)
    Teruna: ta fialová se mi příliš nelíbila, ty odlesky byly moc barevné, stříbrná je dobrá volba, schvaluji ;)
    "Anonymous": too bad that every comment gets in my inbox (I know who you are). Děkuji za podporu. Ne, pruhovaná trička vůbec nejsou námořnická. Ne, ty džíny se vůbec nehodějí k mý postavě, už jen kvůli tom, že když jsem je měla na sobě, tak mi bylo řečeno, že mám nejhezčí zadek z celé školy. Probírám se. Nebolí to.

    ReplyDelete
  10. ;D Pekne Adel!1:0 (ne - li vic;)Umis se branit a bez povrchnosti a zlosti - te ma naopak anonymous asi hodne velkou davku, takze by se mel ON/ONA PROBRAT!*V*

    ReplyDelete
  11. zajímavé je, že na vytvoření modelu opravdu stačilo tak málo. já bych to určitě hrozně hrotila, ale tys vykouzlila pirátku díky ttričku, saku a náhrdelníkům, pěkné..opravdu pěkné. :)

    ReplyDelete
  12. moc se mi líbí ta druhá fotka :)) a ty přívěsky? dokonalost ♥

    ReplyDelete
  13. a ještě:copak si měla ze botky? nejsou vidět :( :)

    ReplyDelete
  14. sluší ti to, tvé perly se mi líbí..:)

    ReplyDelete
  15. no tak abych byla upřímná, tak kdyby si nenapsala, že jdeš za piráta, tak to nepoznám, protože pro mě je pirát špinavý fousatý chlap s hákem místo ruky a papouškem na rameni..

    ale co se týče poznámky k tvým džínům tak to nechápu, protože ti džíny ti naprosto dokonale sedí a sluší..

    ReplyDelete
  16. jseš strašně nesympatická

    ReplyDelete
  17. Děkuju Vám a to bez vyjímek :)
    Christie: boty jsem v té chvíli ještě neměla vybrané, nakonec jsem si vzala "jezdecké" hnědé kozačky
    Lenka: nad těma vousama jsem přemýšlela, ale zatím mi ani nezmutoval hlas, natož aby mi na tvářích rostlo chmýří :D Ruku si kvůli kostýmu taky sekat nebude, že? ;)
    Anonymous: děkuji, nic mě nepotěší tolik, jako naprosto nepodložená kritika od někoho, kdo se schválně odhlašuje (popř. nepodepíše), jen aby jí mohl(a) napsat a nebylo vidět kdo ve skutečnosti je :D

    ReplyDelete
  18. okej ja ked vedem moj blog neverim stale tomu ze ci som necim originlna.ale teraz viem ze ked mi niekto pise ze som aja enmam dost odvahy viem ze som ekd vidim teba obycajne dievca obycajne konfecne obelcene...a sorry ale niekedy tie voje vei co risis eleganciu, stylapod. zapadaju do inych blogov lebo soi uplne ista ako kazde dievca co sa prechadz apo malych mestacha tu na slovensku mame viacej originalnych dievcat co o tom ani nevedia...prepac za vela gramatickych hyb, nechytaj ma za ne nechodim na nejaky gympel a nezakladam sina gram. chybach..a este ak myslis ze ide o zavist nie :D..aleje hodnotne to ze vobec vedes tento blog napriek vsetkemu..to je plus...mixxty

    ReplyDelete
  19. hehe tak tohle je super:) sluší ti to! určitě tě tam pustěj, ty piráte:P

    ReplyDelete
  20. Adéla S. :Protože tady žádný účet ani blog nemám. Už jen tím úvodem jseš mi pěkně protivná.

    ReplyDelete
  21. Another anonymous is saying:

    FIGHT, FIGHT!

    Outfit mi připomíná tak trochu (žlutého) mariňáka/cínovýho vojáčka, než spíš piráta.
    Ale stejně... Who cares? Viděla si Boha ;)

    L.

    ReplyDelete
  22. Díky Lam i Evě:)
    Slovensky psaný anonymous: souhlasím s tím, že slovenky mají všeobecně lepší styl než češky, když se koukám na slovenské blogy, tak někdy je ten rozdíl opravdu patrný. Ale asi jsi špatně pochopila o čem píšu: nechci psát o originalitě, ale o stylu. Styl je totiž něco trvalého, všechno ostatní pomíjí.
    Anonymous česky psaný: to je ovšem velice smutné.

    ReplyDelete
  23. "šňury perel" jsou užasné!
    moc ti to sluší a pásku jsi vyřešila výborně:D:)

    ReplyDelete
  24. Okey, mozna tim lip.
    Nevim proste to je total neslazeny, vzajemny kus y k sobe nejdou, a bilozluta fakt neni piratska :D:D a jeany Ti na fotce hezky zadek nedelaji :-) rikam co vidim.
    Ceskej narod ma jednu vlastnost, neprijima kritiku aby se z ni poucil nybrz kope kolem sebe a obhajuje se. Spi šťastně dál no ;-)

    ReplyDelete
  25. hmm, tak nechci se míchat do cizích sporů, ale nemůžu si pomoct...Nadio, ty si snad děláš srandu, ne???

    Možná by si si mohla přečíst ještě jednou tu svou větu o českém národu a přijímání kritiky a poučit se z ní, protože co si pamatuju tak ty si vždy kopala kolem sebe, když ti někdo napsal něco nepěkného a oháněla ses tím od kolika sleduješ fashion tv a kolik znáš módních návrhářů a blahblahblah, co se týče tvých modelů, tak vím, že každý máme jiný vkus, ale to neznamená, že ten tvůj je nejlepší a jediný správný..

    ReplyDelete
  26. Zííív
    Verčo děkuju, Lenko tobě taky (můj spor to není :)

    ReplyDelete