new minimal


Poslední rok pro mě byl pravděpodobněji nejzlomovější v celém životě a s tím se také přirozeně vyvinul můj vkus, s nímž se starý design blogu příliš neshodoval. Často teď hledám co nejjednodušší věci, osvobozené od zbytečných příkras, dokonce i od barev, v té nejčistší možné formě. Proto také v posledních článcích už vás nebombarduji desítkami fotek, protože nevidím důvod, proč jich sem dávat tolik, když jsou ovšem v podstatě všechny stejné. Myslím, že outfit je dostatečně dobře vidět byť jen na jedné jediné fotce a jedna nebo dvě detailnější jsou k tomu dostačující, zbytek by pak byla snůška lehce narcistických "kde mi to sluší nejvíc fotek". Nepředpokládám, že se to bude líbit všem, ale sama za sebe můžu říct, že už dlouho jsem nebyla se svým blogem tak spokojená, jako jsem teď. A jak se líbí Vám?

The last year has been the most challenging and life-changing year in my life so far which also involves a big change of personnal style which didn't match with the old design of the blog. I am looking for the simpliest things, freed of anything unnecessary, even without colors, in the purest forms. That's why in the latest posts I am not bombarding you with dozens of photos because I do not see the reason to upload that much of them if in the end they are all the same. I think one outfit picture is sufficient to see the outfit, eventually one or two for the details. I don't presume everyone likes it that way. As for me, I must say I wasn't as satisfied with the blog as I am today in a long time. And how do You like it?

37 comments:

  1. Oh to jsou nejperfektnější boty, co jsem za poslední dobu, kde viděla. Souhlasím s tvou filosofií.

    ReplyDelete
  2. řekla bych, že máš být s čím spokojena :)

    ReplyDelete
  3. líbí moc! ale já zase ráda koukám na hodně fotek! pokud jde o někoho, koho fakt obdivuju a samo pokud zase nejsou všechny úplně stejné :)

    ReplyDelete
  4. Presne ako hovoríš. Menej je viac ;-)

    ReplyDelete
  5. souhlas se vším! minimalizujeme!
    a líbí se mi to.
    blog prokouknul.

    (jo a boty jsou docela dobrý nápad na DIY ne? i když ty Prada jsou asi lepší)

    ReplyDelete
  6. Rozhodně je to takhle lepší! Nový design i fotografiemi méně napěchované články jsou vážně osvěžující. K tomu tvůj vkus a vtipné, a přitom inteligentní, komentáře dělají Tvůj blog mým oblíbeným :)

    ReplyDelete
  7. Máš ty boty z Topshopu? Nebo zkoumáš kamerové záznamy? =D

    ReplyDelete
  8. Mně se tvůj nový "simple" design líbí .) a řekla bych že třeba poslední outfit je úžasný (jasně že někdo bude mít jiný názor, ale každý má zkrátka jiný vkus) ty boty na fotce by se mi strašně líbily nebýt toho zlatého pásku. Asi před půl rokem jsem milovala hafo fotek, i kdyby byly všechny téměř totožné, ale teď zjišťuji, že lepší je méně a kvalitně
    Lucka

    ReplyDelete
  9. Mě se líbí hodně, jak říkáš, v jednoduchosti je krása a je opravu takovej příjemnej:-)

    ReplyDelete
  10. Super boty, ou jeeeee.
    Mně se tvůj blog maxi líbí :-) Přála bych si aby mi to časem šlo jako tobě? Zatím jsem v začátcích...no a nevím....spíš je to zatím jen tak pro sebe samu :-D Ale třeba na to časem přijdu, jak si získat své followers, jak se zlepšovat, lépe fotit, hrát si s designem.....
    Hezký den a přeji ti aby ti to tak krásně šlo dál.

    http://shaki-days.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ač teda jsem skeptická vůči čs blogům..(ehm, nekamenujte mě).. tvůj blog je kvalitní. kdyby si tady měla trochu větší a profesionálnější fokty (neříkám, že ted jsou šptné..) tak by si byla na úrovni Karla's Closet.

    ReplyDelete
  12. Tvůj blog se mi líbí, je super, od tý doby co jsi v Barceloně fakt dobrý, ale starší design byl teda hezčí. Ani s minimalismem se to nemá přehánět :-)

    ReplyDelete
  13. Taky bych brala ... hm, petice? :D

    ReplyDelete
  14. Zdravím slečno,
    jen bych ti chtěla říct (resp. napsat), že za poslední 2 nebo 3 dny, po objevení tvého blogu a následném "šťouráním" se v něm musím uznat, i když to bude znít možná trochu "vlezdoprdelovsky", že jsi čím dál krásnější a máš více a více vytříbený vkus (který se mi mimochodem moc zamlouvá).

    Těším se na tvoje další foto i text příspěvky.
    Nepochybuji, že Tě brzy uvidím i v ELLE :) (pokud jsi tam už nebyla)

    P.

    ReplyDelete
  15. Zkoukla jsem blog a moc mě zaujal. Od ted jsem tvuj nový followers :)

    http://madewithlove-dith.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. mne sa to takto viac páči, keby som môhla tak ja tam nedám ani ten nápis, ale chýbalo by mi to tam, myslím, že je to presné a trefné.
    Ja som sa podobne vyvinula od všeliakých ornamentov k jednoduchosti. Aj v oblečení, viac sa priklaniam k jednoduchosti.
    A botky sú dokonalé, čierna a zlatá!

    ReplyDelete
  17. Naprostá spokojenost, 100% můžu říct, že tvůj blog je můj absolutně nejoblíbenější!

    ReplyDelete
  18. sama tvrdím, že taková jednoduchá elegance je nejlepší, jak v oblečení, tak i v designu. Člověk nemusí dát na odiv 15 fotek, na kterých bude pořád to samé, jen z jiného úhlu, pokud se to umí, jde to, co chce člověk říci, i jednou fotkou. Jsem ráda, jen tak dál :)
    Adéla ( taky :) )

    ReplyDelete
  19. Děkuju moc za názory!
    Fotek tu, myslím, bude pořád tak nějak stejně: narozdíl od toho, aby tu ale byla několikrát ta stejná věc tady bude párkrát víc věcí (nebo teda to je aspoň můj plán :)
    Sabina: mám je, nikoho jsem nemučila :D
    Nela: na tom budu chtít do budoucna pracovat, nicméně bych se nebála dávat sem ani fotky z iPhonu. Fajn, kvalita nic moc, ale sdělilo by to v podstatě to stejné.

    ReplyDelete
  20. Líbí. A líbí se mi tenhle Tvůj názor.

    ReplyDelete
  21. A Ty boty. Ty se mi taky líbí. A jinak dobrý no, chválit minimalismus a přispět dvěma komentářema... No jde to se mnou z kopce.

    ReplyDelete
  22. Sac de Sabine: :D :D taky bysme mohli minimalisticky nekomentovat vůbec

    ReplyDelete
  23. Adél, jsem posedlá vším od Applu takže se za Ipics vůbec zlobit nebudu :) A ta změna blogu se mi líbí moc moc, konečně ! d*

    ReplyDelete
  24. Hola Adéla:)
    Občas mám pocit, že tě nepoznávám, ale je to asi tím, že se měníš nebo rozvíjíš. Spousta bloggerek nadchne ale brzo se okouká. Tobě tenhle problém rozhodně nehrozí. Mám ráda tu rozmanitost. Což ovšem neznamená, že všechno se mi líbí. Ale bavíš mě:) Jen tak dál...bav nás:)

    ReplyDelete
  25. líbí, líbí, mám ráda minimalismus a neholduju přehnané "načinčanosti". A ty boty jsou dechberoucí.

    ReplyDelete
  26. Nejlepší! JHsi super!

    ReplyDelete
  27. me ani predesly design blogu nepripadal nijak preplacany, libil se mi.. ale minimalismus a jednoduchost mam rada, takze se mi zmena libi :))

    http://ivetsperspective.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. I've felt the exact same way lately. I like simplicity much better now, fewer pictures leave more to the imagination. These shoes are to die for!

    www.justfaabulous.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Minimalisticky řečeno: "LÍBÍ"!

    ReplyDelete
  30. Vies co, ja to robim presne tiez takto. Niekomu sa to nemusi pacit, ze davam malo fotiek, dokonca aj trochu menej pisem, ale vzdy mi pride lepsie dat tam nieco poriadne co stoji za to, nech to ma uroven, ako milion fotiek a milion clankov, z ktorych nebude mat nikto nic :)

    ReplyDelete
  31. ja mam podobne boty od Bati ze slev za 399,-
    pravda, nejsou tak minimalisticke, ale minimalne podpatek maji stejny a mam v nich dlouhatanskeee nohy ;-)

    ReplyDelete
  32. A haló, můžu k tomu taky něco říct? ;-) Přesně, jsem s tebou za jedno! Míň fotek je víc, protože občas už 10 fotek u jednoho postu působí trošku nudně a únavně. Sama praktikuju pravidlo "dvě fotky a dost" a pro srozumitelnost a jednoduchost blogu je to prostě "fajné" ;-).
    P.S. Jsi kráska!
    Vivi

    ReplyDelete