coffee break

H&M knit, Zara skirt, Bimba & Lola jewelery
Photos: Alban
I have been working way too much for the past few weeks and I don't think I will stop anytime soon. My new motto is "Coffee! You can sleep when you're dead." And since I will not really have the time to go out to make pictures this weekend and the ones I made during the week turned out horribly (or rather my face on them did) I thought I could share with you some litteraly home-made pictures while I am working. I got these mixed metal rings yesterday (from the same collection as the earrings) and I already had problems getting them off from my right hand (since the fingers are bigger) but I guess wearing most of them on the left does not make a big difference. I like having my hands good looking while I am working, unless I do a model, at that moment I am really a mess.

Posledních pár týdnů pro mě bylo intenzivně pracovních a doufám, že brzy už aspoň na chvilku zpomalím tempo. "Kafe! Spát můžete, až budete mrtví." je moje nové moto. A jelikož tenhle víkend nebudu mít čas jít fotit ven a fotky z týdne jsou na hraně (spíš tedy můj obličej na nich), rozhodla jsem ukázat vám doslova domácí fotky toho, co mám na sobě, když pracuji. Při práci mám ráda upravené ruce, kromě laku na nehty jsem si včera pořídila tenhle set prstýnků z různobarevných kovů (ze stejné kolekce jako náušnice)- a už jsem měla problém dostat je z pravé ruky (jelikož na ní mám větší prsty). Rozhodla jsem se je tedy nosit na levé, což je ohromný rozdíl. 

25 comments:

  1. Replies
    1. Budu, mně na něj teprve dorůstají vlasy :)

      Delete
  2. prstienky sú super, doma ich mám xxx, no takéto minimalistické nosím aj tak najčastejšie.
    a si na pohladkanie, ja mať takýto sveter tak ho skladujem po zámkom v izolovanom prostredí od sveta, inak by bolo všetko nainfikované bielou. ale si na pohladkanie!

    ReplyDelete
  3. opravdu nádherný šperky! :)

    ReplyDelete
  4. krásna si ;) a drdol ti naozaj pristane :)

    ReplyDelete
  5. Wow:) I really like your earrings:) Nice blog too:) Bye, NIKA

    http://nikasinspirations80slifeandbeauty.blogspot.co.at/

    ReplyDelete
  6. prva fotka je velmi krasna!! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tú sukňu som už dlho nevidela! a drdol ti pristane!:)

    ReplyDelete
  8. Skvělý a chic pracovní oděv. :)

    ReplyDelete
  9. I love your jewellery, especially the rings :)

    ReplyDelete
  10. moc ti to slusi, akorat tvuj domaci odev je oproti mym leginam a tricku s dlouhym rukavem, co nosim doma ja, tezce sik:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já taky začínám a končím pozdě v noci v legínách, ale přes den se musím převléct, jinak by mi z celodenního pobytu doma hráblo :)

      Delete
  11. Jako pyžamo je skvělá věc, ale taky miluju, když můžu být krásná doma!!!

    ReplyDelete
  12. Ahoj,
    napadlo mě, jestli bys' nás díky Adélčiným kecům třeba neprovedla po tvých oblíbených místech v Barc? Pokud by to třeba nebylo moc osobní nebo tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, už jsem takový seznam udělala, tady: http://heels-in-prague.blogspot.com.es/2012/06/my-favorite-places-in-barcelona.html

      Delete
  13. si krasna! takto by si nemala zostavat doma :)

    ReplyDelete
  14. Pristane ti to, sukňa je moc krásna aj tie prstienky :)

    ReplyDelete
  15. Strašně zajímavá barevná kombinace! Sladit tyhle barvy by mě asi nikdy nenapadlo, a , jak vidno, byla by to velká chyba!
    Sluší.

    ReplyDelete
  16. chlpaťounké svetre vždy a všade:)

    ReplyDelete
  17. je to dokonalý. jak fotky, tak drdol a outfit

    ReplyDelete