the day I wore things in two colors only

Petit Bateau sweater, old skirt, H&M bag, Anaid Kupuri flats and Ray Ban sunglasses
Photos: Andrea
I already knew I had a thing for bicolor things but I think it unintentionally wearing everything bicolor might be a sign that it really is an issue. As I already told you I like black and white shoes and since my everyday black flats are falling apart I thought it was time to find a new pair. These are from Barcelona designer Anaid Kupuri and it was love at first sight- then I went trough the agony of knowing my size was sol out, then the joy of fitting into my smaler size and then the agony of breaking them in. After 4 days of intensive home breaking-in they still hurt a little, but I still hope the leather will eventually soften. If it does not I seriously I think I might spend a few days banging my head against the wall for breaking my #1 shoe rule: if it doesn't fit perfectly in store, don't buy it. 

I když jsem věděla, že mám určitou slabost pro dvoubarevné věci, vzít si na sebe v jeden den v podstatě všechno dvoubarevné je, myslím, slušný výkon i na mě. Už jsem tady zmiňovala, že mám slabost pro černo bílé boty a jelikož se moje černé každodenní asi brzy rozpadnou, rozhodla jsem se najít si nějaký náhradní pár. Tyhle jsou od barcelonského návrháře Anaida Kupuri a byla to láska na první pohled- pak jsem procházela zármutkem při zjištění, že už nemají mojí velikost, potom to byla radost, když jsem se vecpala do té menší a potom jsem trpěla, když jsem je rozcházela. Po čtyřech dnech intenzivního domácího rozchozování to stále ještě není úplně ideální, ale snad kůže ještě povolí. Jestli ne, tak asi strávím pár dní boucháním hlavou o zeď jako trest za porušení mého botopravidla číslo jedna: jestli ti ta bota perfektně nesedí v obchodě, nekupuj si ji. Pokud budu mít příště na hlavě obrovskou bouli, tak víte čím to je, ale upřímně doufám, že ještě malinko povolí.


15 comments:

  1. och aj tu chcem už tak pekné počasie♥
    moc pekná sukňa ;)

    ReplyDelete
  2. První fotka je strašně skvělá! Na zítra jsem si akorát nachystala šaty s kohoutí stopou - ještě více jsi mě na ně naladila .)

    ReplyDelete
  3. super sukna :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. je to smradľavé a celkovo hnus, ale niekto si zvykne namočiť ponožky do octu, nazuť topánky a takto rozchodzovať po byte D:

    ReplyDelete
  5. skvělý! a ty botky jsou fakt lahůdka! taky potřebuju nějaký placatý jednoduchá ale nápaditý na jaro...

    ReplyDelete
  6. Ty boty :O nádherný. Já v létě roztahovala v mokrejch ponožkách, ošklivý to bylo, ale pomohlo!

    ReplyDelete
  7. Já jsem boty roztahovala za pomoci "stretch" spreje. Poradila mi to slečna v Leiseru, stačilo nastříkat (boty to nijak nepoškodilo), obout a tak hodinku je mít nazuté. Zopakovala jsem to třikrát a padnou jako ulité. Doporučuju.

    ReplyDelete
  8. topánky sú naj :) niečo podobné by sa mi hodilo do skrine :D

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. Mně se hlavně líbí, jak je tam ten růžový detail a hned tě to zase posouvá o kousek dále před ostatní :-) S botama držím palce :)

    ReplyDelete
  10. úžasné, ako to všetko príjemne vytvára jeden celok:) topánky sú perfektné!:)

    ReplyDelete
  11. I love the pop of salmon colour at the bottom of your sweater! It looks so great against the houndstooth! Great look!

    Kate xo petite-adventures.blogspot.ca

    ReplyDelete
  12. jednoducho............ úžasné :)

    ReplyDelete
  13. Ze všeho nejvíc ti závidím ten jarní nádech!

    ReplyDelete