metal toe heels

Marni for H&M jacket, H&M skirt, Petit Bateau t-shirt & Uterqüe heels
Photos: Alban
Although I never intended to buy metal toe shoes, how could I say no when someone offers me a beautiful pair like this? (Thank you Katarina!) They are really well made, super comfortable (love the medium heel- it's pretty but wearable) and make my legs look better than in reality. The downside to it is that they are a good 3/4 size bigger than my foot, but with the help of two insoles, heel pads and some home made wadding they  feel like they were made for me. I worn them with my simple leather skirt and the printed jacket I have since last year. Finally I got to capture its ovoid shape that I really like about it. Hope you'll have a great weekend!

Ačkoliv jsem neměla v plánu pořizovat si boty s kovovou špičkou, jak bych mohla odmítnout, když mi někdo nabízí takový krásný pár jako je tento? (Děkuji Kataríno!) Jsou dobře zpracované, velice pohodlné (to je tím skvělým středně vysokým podpatkem- hezký a přitom nositelný) a samozřejmě v nich moje nohy vypadají lépe než ve skutečnosti. Stinná stránka je, že mi jsou o tři čtvrtě čísla větší, ale s pomocí dvou vložek do bot, patního polštářku a trošku vycpání je to, jako by mi je udělali na míru. Na sebe jsem si je vzala s jednoduchou koženou sukní a vzorovaným sakem z loňska. Konečně se také podařilo zachytit jeho skvělý vajíčkový tvar z profilu. Krásný víkend!


20 comments:

  1. Tak tyhle boty by se mi zatraceně hodily. Teda pokud je špička opravdu okovaná a ne jenom potažená nějakou metalickou fólií (to by mi moc nepomohlo v boji proti věčnému okopávání). Taková variace na pracovní obuv s ocelovou špicí .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, tyhle jsou naštěstí opravdu kovový, ale doufám, že nejsou potažený zlatou fólií, to by nebylo tak super, kdyby se sedřela..

      Delete
  2. to sacko je bozie :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ty jseš prostě skvělá!!!! Nádherné, jako vždy vlastně!:D Botky jsou moc super:)

    ReplyDelete
  4. Na botech se mi líbí, že vypadají celkem netradičně a nejsou to tuctovky jako většina těch okovaných. Outfitem si tohle všechno jen podtrhla. Velký like.:)

    www.doubleexplosion.com

    ReplyDelete
  5. ty boty jsou krásné! pomohla bych si úplně stejně, abych je mohla nosit :)

    ReplyDelete
  6. ty boty jsou proste perfektni!!!kocka
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  7. óóó, to je nádherné! Sáčko si mě hned získalo!

    ReplyDelete
  8. Ty mas bud maly nebo velky boty!! : )))
    ale jsou supr

    ReplyDelete
  9. To sáčko má krásnou barvu. A ta poslední fotka je moc povedená, má krásnou atmosféru.

    ReplyDelete
  10. Nádherná kombinace!

    ReplyDelete
  11. krásný! to sáčko uplně žeru a botky maj fakt krásnej tvar...

    ReplyDelete
  12. Super! Botky a blazer - nádhera. :)

    ReplyDelete
  13. marni pre háem bolo skvelé! krásny letný outfit!

    http://petractedtofashion.blogspot.com

    ReplyDelete