a pineapple kind of day

H&M pineapple t-shirt & leather skirt

I lost my appetite for printed t-shirt, this being probably the only exception because I don't feel like it has been stolen from a teenager's closet. This is probably not the most ingenious outfit you will ever see on me, but I don't think you have to be overly creative all the time, sometimes it's better to stick with things that work all the time. So for me it is soft colors right now, but I guess it is only a phase before I transform myself into a party animal. Have a great day everyone!

Nějak jsem ztratila chuť na trička s potiskem a tohle je snad jediná výjimka, protože nevypadá, že jsem ho ukradla nějakému puberťákovi. Uznávám, že na sobě nemám nejkreativnější kombinaci v historii lidstva, nicméně si myslím, že není potřeba být neustále na kreativním vrcholu, mnohdy je lepší se uchýlit k věcem, co vždy fungují. Pro mě jsou to momentálně světlé barvy, ale to je nejspíš jen určitá fáze, než se proměním v party zvíře.

13 comments:

  1. Tričko super, a v jednoduchosti je krása :) Dneska se dá sehnat dost pěknej triček s potiskem (zara, pull and bear, bershka...) který vypadaj dobře a nepubertálně ;)

    ReplyDelete
  2. To tričko je prostě perfektní :)

    ReplyDelete
  3. taky chci tričko s ananasem! .)

    ReplyDelete
  4. krásná kombinace:) já mám triko s ananasem ze Zary a na léto je uplne suer:)

    ReplyDelete
  5. pravda!!!

    Uznávám, že na sobě nemám nejkreativnější kombinaci v historii lidstva, nicméně si myslím, že není potřeba být neustále na kreativním vrcholu

    ReplyDelete