floral dress & yellow sneakers


 Super old H&M dress & Victoria sneakers

This year is the nicest summer in Prague, such a beautiful weather all the time, plus I can spend all my time in between my home and my friends' homes, having a good time, going out time to time and forgetting that Prague's public transport doesn't have air conditioning while catching up on reading books (and the book matches my shoes at the moment-such a delightful coincidence). I am in such a good mood that I eventually even jumped for a picture (as seen above) which I never do because I think it is too cheesy. Also I like to dress very lightly and wear flower prints- something I didn't think through while buying my glasses. Let's just say it looks eclectic, in fact I really like it, but then again I feel like a rainbow unicorn right now so I am not really reliable.

Tenhle rok je v Praze opravdu nejkrásnější léto. Je nádherné počasí, k tomu mám konečně čas být doma, navštěvovat kamarády, bavit se, vyjít ven a zapomenout na to, že pražská MHD stále nemá klimatizaci, zatímco si čtu dlouho dlouho odkládané knihy (že mi ladí k botám už je jen úžasná náhoda). Jsem v tak dobré náladě, že jsem dokonce kvůli fotce skočila, což jsem doteď nikdy nedělala, jelikož to pokládám za laciné. Mimo to se oblékám velice lehce a také nosím hodně květinových potisků- něco, na co jsem nemyslela, když jsem si pořizovala brýle. Řekněme tedy, že se jedná o eklektický mix, mně se tedy společně opravdu líbí, ale vzhledem k tomu, že se cítím jak duhový jednorožec, můj názor nejspíš nebude úplně hodný důvěry.

11 comments:

  1. jsi roztomiloučká :) moc ti to sluší a ačkoli nemám ráda tento typ bot k šatům, či sukním, musím říct že to spolu krásně ladí a sedí...a brýle jsou super :)

    ReplyDelete
  2. Teda ty cela ziaris :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Moc ti to sluší,šatičky jsou nádherné.

    ReplyDelete
  4. Šatičky jsou nádherné!
    Moc ti to sluší. :)

    ReplyDelete
  5. Tak to je celkem změna oproti tvému obvyklému stylu, ale musím říct, že i kytky ti sluší :). Já bych je mít asi nemohla, zjišťuju, že tomantický styl mi vůbec nesedí : p
    MalaMacanda

    ReplyDelete
  6. Ahoj, muzu se prosim zeptat odkud jsou zabery?
    Dik, Sarka

    ReplyDelete