an unusual silhouette


& Other Stories top, H&M pants, Uterqüe heels & bag

This fall won't probably be any fun with me. On one side, there is the unusual thing for me which is the fact that I don't want to wear anything colorful- I am sticking to a neutral palette 90% of the time right now. This outfit is the perfect illustration for it. The top is the prettiest taupe color in such a silky fabric it makes me want to wear it all the time- something that I actually do. I really like the new & Other Stories brand, the fabrics are all very nice, they have a great selection of accessories and the overall spirit of the brand is appealing to me. The pants are an old pair I have had for years, a hybrid between suit & tracksuit pants and matching my neutral needs of the moment.
The other part of why I might not be so fun is because I am very, very busy with school at the moment and I think it won't get any better until July. I really love my blog and doing things related to it, but at this point of my life school has to be my priority. I know there are a lot of other bloggers that post ten times as much as I do but my blog has always been a hobby to me and I don't want it to have negative influence on other parts of my life. I prefer to make less posts and be happy with them and  I appreciate it even more if you will still come back for them. 

Tenhle podzim si se mnou moc zábavy neužijete. Zaprvé, pro mě velice neobvykle, mám averzi k barvám- 90% všeho, co si na sebe obléknu je v neutrální barevné škále. Tenhle ensámbl je toho perfektním příkladem. Vršek je můj nejoblíbenějším kouskem poslední doby, nejenže má krásnou šedo béžovou barvu, ale je vyroben z naprosto jemného materiálu, který ze všeho nejvíc připomíná hedvábí. Je od značky & Other Stories, která se díky skvělým materiálům, nepřebernému množství doplňků a celkové filozofii pomalu začíná řadit k mým oblíbeným. Kalhoty jsou léta starým párem na pomezí kalhot od obleku a tepláků, které díky své černé ukojují mojí potřebu všeho neutrálního.
Druhá část toho, proč se mnou nebude sranda, je, že jsem opravdu, ale opravdu hodně zaneprázdněná školou, což se až do července pravděpodobně nezlepší. Svůj blog a s ním spojené aktivity opravdu miluji, ale škola je pro mě prioritou číslo jedna. Vím, že plno bloggerů už tak přispívá desetkrát tolik co já, ale blog pro mě vždycky byl koníček a nechci, aby negativně ovlivňoval můj osobní život. Vždycky budu upřednostňovat udělat méně příspěvků a být s nimi naprosto spokojená a o to víc si také cením toho, pokud si je i nadále budete číst.

35 comments:

  1. Většinou nemám potřebu psát komentáře, ale tohle si ho teda vážně zaslouží! Tenhel outfit je totiž prostě super a přesně podle mého gusta. Absenci barev dávám palec nahoru a slintám na každým kouskem. Jen tak dál :)

    ReplyDelete
  2. Musím se zasmát, že v podstatě svůj první komentář na jakýkoliv blog píšu pod komentář někoho, kdo říká, že nepíše komentáře, takže se budu trapně opičit: taky nepíšu komentáře, ale dneska jsem tak nějak chtěla vyjádřit, co si myslím- tvůj blog už čtu... uff, dva roky? a vždycky se mi to líbilo, jak kombinuješ starší kousky s novými atd. protože když dělá módní blog někdo, kdo má smlouvy s obchodními domy a v každém postu má něco nového, nejde o umělce v kombinování, ale o věšák na šaty a reklamní billboard... no každopádně Ti tímto chci vyjádřit svoji přízeň a jakožto zapálence do módy i obdiv (i když už jsem trochu přesycená těmihle brýlemi :( ..) jen tak dál

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem zas přesycená tím, že špatně vidím ;)

      Delete
    2. aha, tak to se omlouvám, myslela jsem, že je máš jenom jaké čiré :)

      Delete
  3. Jsi krásná a tohle je bomba! :)

    ReplyDelete
  4. Na nový post si počkám klidně rok, a další z něho budu čerpat inspiraci!

    ReplyDelete
  5. Tohle nemá chybičku.
    A tvůj blog mám ráda právě proto, že to tak moc nehrotíš. U některých jiných bloggerů mi občas až přijde, že "žijou jenom to, co můžou dát na blog".

    ReplyDelete
  6. Jeden z mých nejoblíbenějších a tvých nejlepších postů! Všechno to na tobě vypadá perfektně a i když musím přiznat, že tyhle boty se mi nikdy nijak zvlášť nelíbily, dneska konečně přišel jejich den a super vynikly! Dokonce ti barvy/nebarvy ladí i s omítkou a podlahou, což, pokud byl záměr, jsi mi jako detailistka ještě bližší. Stejně tak je mi blízký vztah, kdy kvalita > kvantita, takže pokud uděláš aspoň jeden příspěvek měsíčně, bude to pro mě fajn inspirace, na kterou se budu pořád stejně těšit :) Tak hodně štěstí se školou!

    http://www.pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. absenci barev- velke plus, zadna nuda! a ta poza na prvni fotce uplne <3

    ReplyDelete
  8. fantasticky s tim nejkolosalnejsim ef !
    bavíš a bavit neprestanes

    ReplyDelete
  9. Ty tvoje brýle jsou úchvatné!

    ReplyDelete
  10. Ty nikdy neomrzíš. A ta první fotka je do rámečku!

    ReplyDelete
  11. Tak to se tesim :-)
    Tahle, jak ty pises "nebarevna nuda", me bavi nejvic.
    Jen tak dal,
    Sar.

    ReplyDelete
  12. Opat skvela kominacia, si krasna a outfit je naozaj vydareny. Si jedna z mojich najoblubenejsich blogeriek, na tvoje prispevky si kludne pockam. ;)

    ReplyDelete
  13. Skvělé, taky si ráda počkam :)

    ReplyDelete
  14. super outfit! veľmi sa mi páči a teším sa na všetky nové články :)

    www.bluechicberry.piligin.com

    ReplyDelete
  15. Nikdo mi nevymluví, že s těma brejlema vypadáš prostě strašně... :-D ale jinak máš boží outfit! Moc ti to sluší (když si odmyslím tu hlavu, no...)

    ReplyDelete
  16. zaujímavé topánky :D

    andrea-magazine.blogspot.sk

    ReplyDelete
  17. bohužel to ted mám hodně podobně, takže tě chápu...navíc jsem asi něco chytila a v čechách začne brzo hnusná tmavá zima s ošklivýma lidma a smradlavýma bezdákama v mhd...takže možná rovnou nasadim styl "houmlesák" s věčnou parkou a teniskama, dokud to pujde

    ReplyDelete
  18. Máš to vyřešený a to je dobře. Nic by nemělo přerůst přes hlavu a to ani móda. Zvládni školu, to je ta nejlepší investice do života, to ostatní přijde samo v pravý čas (nebo pak tomu dopomůžeš). Mě se ty botky líbí.

    www.vanda-styl.cz

    ReplyDelete
  19. Naprosto skvělé! Top a boty bych brala hned!

    ReplyDelete
  20. Naprosto úžasné boty!! A moc ti sluší ty brýle!!:)))

    ReplyDelete
  21. I love the pants! I can't believe they are from H&M! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    ReplyDelete
  22. Skvely outfit ! Vypadas moc elegantne a stylove zaroven, fakt super !

    http://simonaobsession.blogspot.com

    ReplyDelete