dalmatian print skirt

H&M SS 2014 skirt, H&M coat, Uniqlo sweater, Anaid Kupuri shoes, Bimba & Lola bag,
Ray Ban sunglasses & Zara necklace

There are three kinds of prints I especially love on clothing: geometric, houndstooth & dalmatian. The latest is really hard to find, in fact I only have a top from H&M from a few years ago. While browsing pictures from H&M's Spring/ Summer 2014 presentation in Prague I found the majority of the collection too bohemian to my taste (although on some people it looks fantastic, I loved this editorial here) until I saw the piece that screamed my name: this very same dalmatian skirt. I haven't seen anyone talking about it so I feel super original ;) This and the rest of the collection came to stores this week, in Prague you can find them only in Venceslas' Square & Myslbek, in Barcelona I saw it in both Portal del Ángel stores.
I cannot wait to wear it without tights (as every single skirt in my closet)- I should have waited until this weekend because the weather is just fantastic. Great Sunday everyone!

Existují tři typy potisků, které se mi obzvlášť líbí: geometrické, kohoutí stopa a dalmatinský. Poslední obzvlášť je těžké někde sehnat, vlastně v něm mám jen jednu halenku z H&M a to už pěknou řadu let. Při prohlížení fotek z pražské prezentace H&M Spring Summer 2014, která je na můj vkus příliš bohémská (ale na někom vypadá fantasticky, například v tomto editorialu), jsem na Edovi uviděla tuhle sukni a kromě toho, že vypadala úžasně na něm, jsem věděla, že bude vypadat úžasně i na mně. Taky o ní nikdo nikdy nemluvil, takže se cítím naprosto originální ;) Sukni i zbytek SS2014 kolekce najdete u nás pouze na Václavském náměstí a Na Příkopě, v Barceloně na Portal del Ángel.
Samozřejmě se nemůžu dočkat, až si ji na sebe vezmu bez punčocháčů (asi jako každou sukni v mém šatníku)- na to jsem měla počkat do tohoto víkendu, protože už asi opravdu začíná jaro. Krásnou neděli!


13 comments:

  1. Paci sa mi jej nevsednost a mas pravdu, je originalna :)

    ReplyDelete
  2. Tyhle potisky jsou kul, ja jim rikam kravi ;) a videla jsem je tu v kodani v obchode Norr, treba maji e-shop :). Ale celkove jsou tu takove cernbile potisky hodne k videni..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Presne! Keby som našla niečo v čiernobielom kravskom potisku, tak beriem hneď, od detsva zbožňujem čiernobiele kravičky :D. Inak náhrdelník je mega!

      Delete
    2. Kraví se mi teda nelíbí vůbec :D

      Delete
  4. Such a beautiful outfit, I liked your skirt a lot and nice match with the shoes! <3 xoxo
    www.stylehenge.com

    ReplyDelete
  5. vyzeras super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Vypadá to skvěle pohodlně, navíc náhrdelník tomu dodává na nevšednosti...Líbí ;)

    http://www.pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Ta sukně je naprosto perfekntí!

    ReplyDelete
  8. Sukně je krásně zajímavá. Ja bych na ni neměla nohy, ale jinak je kouzelná...

    ReplyDelete
  9. sukně s botama jsou bezva dvojka, líbí!

    ReplyDelete
  10. Sukně je važně nádherná :)

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete