nothing new


H&M jacket & top, Topshop jeans, Mango bag & Massimo Dutti shoes

A simple casual outfit from this week since I only wear simple casual outfits lately. I desperately need to make a spring clean up of my closet but I don't have time at all to do it and the fact that my drawing software error all the time doesn't help either. So this is a mix of simple understated garments that I have had for quite some time, the only new thing are the black Leigh jeans from Topshop- seriously I don't understand how I could have lived so long without them. I guess sometimes you get overwhelmed by new things and forget to focus on the basics. My new goal: get all the basics I need!

Toto je jeden z jednoduchých outfitů, co jsem na sobě měla tento týden, protože tento týden jsem na sobě měla pouze jednoduché outfity. Nutně potřebuji udělat jarní pořádek ve skříni, ale bohužel na to vůbec nemám čas a že Autocad (rýsovací software) padá jak hruška každou chvíli, mi k tomu vůbec nepomáhá.
Vzala jsem si na sebe různé jednoduché kousky, většinu z nich mám už dlouhou dobu, nové jsou akorát černé Leigh džíny z Topshopu a nechápu, jak jsem bez nich mohla žít tak dlouho. Asi je to tím, že občas jsme zavaleni vším novým a zapomínáme na ty základní kousky. Můj nový cíl: zaměřit se na základy šatníku.

20 comments:

  1. Tohle je moc příjemný. Leigh mám ve skříni už podruhé a jiné černé džíny odmítám nosit .))

    ReplyDelete
  2. Vážně jsou tak úžasné?! Tak to si je asi taky budu muset pořídit! Kvalitní černé džíny potřebuji jako sůl!
    Moc se mi líbí ten top<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou nejlepší, já měla už modré a khaki a určitě si v budoucnu pořídím další :)

      Delete
  3. krásnej úsměv na první fotce!

    ReplyDelete
  4. Hodně se mi líbí křivák, akorát by mě strašně zajímalo z jakého materiálu je, protože to vůbec nedokážu poznat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to žakár, z polyesteru mám ten pocit (není na něm cedulka)

      Delete
  5. dziny jsou super, ale bohuzel ne na me nohy :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No hele moje baculaté nohy tu byly minule velké téma :D

      Delete
  6. jeeeej to vyzera super vsetko spolu :)

    ReplyDelete
  7. ty si pre mna priklad truely chic a inspirativnej modnej blogerky. ziadna preplacanost, ziadne vyrazne a nevkusne kusky ktorymi vacsina ukazuje svoju "nezavislost" a zmysel pre "super" ulovky zo sekacov a ani kusky s IKEA efektom ako si to sama nazvala, nemam pri tebe pocit ze vidim vykladnu figurinu zo zary alebo z haemka (pravda ze mas vyhodu ze nezijes v cechach ale v barcelone kde som sa aspon ja doslova potkynala o obchody s krasnym oblecenim), jednoduche siluety a strihy ktore su vsak vzdy niecim zaujimave, ci uz materialovo alebo potiskovo. zase raz skvely outfit, ktorym to len potvrdzujes :) keep up the good work girl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju za milý komentář! Mně ale nepřijde, že bych se nějak speciálně oblékala v obchodech, co u nás nejsou. Většina z toho co nosím, se dá koupit nebo objednat i u nás. Prostě si myslím, že i v h&m a zaře se dá oblékat a být přitom svá :)

      Delete
    2. nieee to nebolo pointou, tiez som zvyknuta nakupovať v reťazcoch, v h&mku a topshope som casto, zara mi az tak nesmakuje, kvalitou daleko zaostava ale to najdolezitejsie je presne byt sva a nekupovat kazdu blbost ktoru uvidim na nejakej zahranicnej blogerke a na to uz vacsina zabuda :)

      Delete
  8. Krásná, krásná a krásná jako vždy!
    EJNET

    ReplyDelete
  9. S každým novým postem dokazuješ, že mezi českými blogerkami nemáš konkurenci! Děkuji za inspiraci a originalitu outfitů. Radost na Tebe pohledět:) Terez

    ReplyDelete
  10. Tohle je tak jednoduše obyčejný, a právě proto pěkný ;) A ironie první věty je výborná! :D

    http://pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. You look absolutely beautiful, I loved your white biker jacket, I like that it is quite over size, which looks so cool! <3

    www.stylehenge.com

    ReplyDelete