mint sweater

H&M sweater, Topshop jeans, Bimba y Lola bag & Nike sneakers

There were very few memorable moments this summer, if I wasn't working I just enjoyed not doing anything (that's real luxury for me!) But this very day was for me one of the highlights, as I am used to going to markets in Barcelona (really one of the best things there is- I find the fruit & veggies a little overpriced but the meat & seafood are just amazing) and I miss that in Prague. When I discovered there were doing Farmer's market on the city riverside I knew I had to go. And it totally lived up to my expectations- the fruits, the flowers, the bakeries, the juices! I got a fresh unsweetened beet-apple-carrot juice for not even 1 €, beat that Barcelona! 
I decided to wear something comfy- because it was a Saturday morning and I didn't have my coffee and breakfast yet, so that's not exactly the time to go out of the comfort zone. I absolutely love this cotton candy mint sweater- it's so fluffy I'm gonna die!


Léto pro mě letos bylo spíše pracovní a mnohem méně akční než léta jiná, takže jsem si vždy velice ráda užila jakoukoliv chvilku odpočinku. Tenhle den byl ale jeden ze zajímavějších, z Barcelony jsem zvyklá chodit na tržiště (které tam jsou skvělá- ovoce a zeleninu vězšinou ve stejné kvalitě a levněji seženete i jinde, ale masa a mořské plody jsou naprosto úžasné), což mi v Praze chybělo. Když jsem zjistila, že na náplavce se pořádají farmářské trhy, hned mi bylo jasné, co budu další sobotu dělat. Musím uznat, že naprosto uspokojily mé očekávání- skvělé ovoce, květiny, pečivo, džusy! Já si dala čerstvý neslazený v kombinaci jablka řepy a mrkve za 20 kč, čemuž se Barcelona nemůže rovnat. K tomu jsem babičce koupila kytku, protože měli na výběr opravdu krásné.
Na sebe jsem si vzala vše jednoduché- konec konců v sobotu ráno bez snídaně a bez ranní kávy po mě toho nemůžete moc chtít. Naprosto zbožňuji tenhle nadýchaný mentolový svetr- „it's so fluffy I'm gonna die!“

11 comments:

  1. Jů! Tohle je krásný! Na farmářské trhy bych taky zašla...

    ReplyDelete
  2. Sakra, mořský plody! ♥♥ kytičky krásné a mint barva taky, líbí se mi svetr moc:)

    ReplyDelete
  3. - olala, senzace !
    to ja s uspechem dennodenne taham taham od nas z holesovicky trznice tunu cerstvyho ovoce, zeleniny i bylinek. a za hubicku ! mnohdy dostanu i neco gratis, pac mam svy zelinare a ti vedi, jak na me .)

    ReplyDelete
  4. Sluší TI to, mám podobný svetřík akorát ne tak huňatý :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  5. sveter je krasny, ale teda tak na januar, zomrela by som od tepla :-)) sekne ti to kocka

    ReplyDelete
  6. Óó, ta kombinace barev a chlupatosti svetru a květiny je naprosto dokonalá!

    ReplyDelete
  7. tak ten sveter je teda perfektný :)

    ReplyDelete
  8. Pěkný outfit, líbí se mi brýle a barva svetru :) Sluší ti to :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  9. Moc ti to sluší a ten svetr k tobě uplně jde!!:)
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  10. Ten svetr k tobe perfrktne sedi!
    A mirske plody, mnam.

    ReplyDelete