all black


My outfit is so black I could be on the New Zealand rugby team. Sorry for spoiling my blog with sport refferences, but if there's one thing I've learned the most from my boyfriend it's certainly sport trivia. That and some particularily tricky French language rules. Anyway. 
Am I the only student out there who absolutely hates May? This month goes flying by and I am constantly working while I should be out there taking advantage the beautiful weather. Good thing is I actually quite enjoy working on my projects, but I'm not going to lie to you, these weeks to come are going to be extremly tough. Am I going to look like a decent person? No. Am I going to sleep enough? Hell no. Am I going to spend my shoe budget on printing school works? All of it. Oh the joys of Archi student's life.

Můj outfitík je tak černý, že bych mohla být členem novozélandského ragbyového týmu. Omlouvám se sportovním nefanouškům za takové reference, nicméně když tak dlouho žijete se sportovním fanatikem jako já, tak prostě něco pochytíte. To, a také plno pravidel francouzské gramatiky.
Každopádně:
Jsem tu jediný student, kdo absolutně nenávidí květen? Letí mi vždycky úplně neuvěřitelnou rychlostí a zatím, co je venku úplně nádherně, tak já sedím doma a rýsuji. Naštěstí si to tentokrát i docela užívám, jinak vám můžu říct, že by tu bylo daleko víc příspěvků (prokrastinace = více článků na blogu). Co se bude dít příštích pár týdnů: budu vypadat jako člověk? (Ne.) Vyspím se pořádně? (Ani náhodou.) Utratím všechny peníze určené na boty za tisky do školy? (To si pište). Ó sladký život studentů architektury.


Zara coat, Mango leather trousers, Matt & Nat bag, Baťa shoes and Ray Ban sunnies

14 comments:

  1. přesně nad tím sem tenhle víkend přemýšlela. Květen studentů architektury ... jsme těsně za půlkou a už jsem chtěla dvakrát změnit obor.

    ReplyDelete
  2. Naprosto boží outfit a místo na focení! SMEKÁM! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  3. ha jak ja ti rozumim, ten majlant za tisk je na tom nejhorsi. a fptky jsou dneska uzasny, ta zed! :D

    ReplyDelete
  4. Máš vždycky tak strašně zajímavé outfity, to myslím v dobrém. Nádhera:)

    ReplyDelete
  5. yes, yes, yes! Ten ZARA coat je bomba.

    ReplyDelete
  6. hello! what a size you have from this coat http://heels-in-prague.blogspot.com/2015/03/navy-coat.html ? how tall are you? thank you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Can you answer me, please?

      Delete
    2. Sorry, I've been off a couple of days: it's a 36 and I'm 1,63m

      Delete
  7. Tohle je nádherný! Fascinuje mě, jak mě může uchvátit i převážně celočerný outfit <3 Krásný!

    ReplyDelete
  8. Hola Adela,

    Nos encantan tus looks y ese bolso me tiene enamorada!.

    ¿Conoces Wossel? Con Wossel puedes crear looks interactivos gratis para tu blog. Tus seguidores podrán darle a “Me gusta”, guardar tus looks en sus favoritos, compartirlo en las redes sociales, y lo mejor de todo, podrán hacer clic en tus prendas para comprarlas :)

    Si te animas genial, si no te gusta, aceptamos todo tipo de sugerencias y te seguiremos la pista igualmente, ¡Nos encantan tus propuestas! :D

    www.wossel.com/about

    ¡Saludos!

    ReplyDelete