can't get out of bed



On May 1st, I am planning of spending a good part of the day in bed- that's what the holiday of work is meant for, right? I know I have been sleeping blog wise lately, so this is one of the outfits I wore in Prague, is that three weeks ago already?? Oops! The basic idea was to wear a nude dress with a coat over it but people were giving me weird looks so I decided to close it and not "flash" them with my nude bodycon dress. I see what might have been the problem but sometimes I have the feeling that Prague is not ready for me. Then again, I don't think the world is ready for me. I am obviously kidding, but sometimes I dress "normally" and still get so many weird looks, and I have dressed more extravagantly before so I don't see where the problem is.
And I miss Prague so much. This was my socializing day, when I have finally tried Yam Yam Express (photos taken by Sandra after the lunch) that's why there's such a happy face. Can't wait to go back there in the summer!

Prvního máje stále ještě trávím v posteli- co jiného bych taky na svátek práce dělala? A vzhledem k tomu, že jsem poslední na blog nepřispívala úplně pravidelně, tak se s vámi dnes podělím o pár starších fotografií z mé návštěvy Prahy, což bylo před třemi týdny (??). Ups. Nápadem bylo si na sebe vzít tělové šaty a přes ně kabát, ale lidé se na mě dost divně dívali, tak jsem kabát raději zavřela, abych se nepobuřovali, že se na ně odhaluji. Stejně mám občas pocit, že Praha na mě není připravená. Pak mívám také pocit, že celý svět na mě není připravený. To si samozřejmě dělám legraci, ale opravdu mě udivuje, když na sobě mám v celku normální oblečení (protože dříve jsem se oblékala o dost výrazněji) a stejně se na mě plno lidí zvláštně dívá.
A Praha mi samozřejmě chybí neskutečně. Toto byl můj společenský den, kdy jsem byla asi ve čtyřech kavárnách a restauracích, mimo jiné jsem konečně v Yam Yam Expresu a pak mě Sandra vyfotila, takže se nedivte, že se po tom výborném obědě tvářím tak šťastně. Už se nemůžu dočkat, až budu v létě zase zpátky!

H&M Studio 2015 robe, H&M dress, Adidas Sneakers & Mango bag

9 comments:

  1. to teda vypadá úžasně!

    ReplyDelete
  2. Ten kabátek je krásný kousek! <3
    Nojo, v Praze je blaze...

    ReplyDelete
  3. To vypadá skvěle! :) Lidi v Praze blbě čuměj i když si vezmu klobouk nebo beanie, to se nemůžeš divit, že na tebe nejsou připravený :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. S těma kloboukama je to fakt a přitom vypadají úžasně!

      Delete
  4. Vyzeráš super a strašne smútim, že tento "županík", som už nikde nenašla, ale už dlhšie sa pohrávam s myšlienkou, že si dám niečo také ušiť.
    Ja sa v Prahe vždy cítim veľmi slobodná a užívam si oblečenie, ktoré by mi doma ani nenapadlo nosiť. A vždy keď prídem domov, som dostatočne ovplyvnená a nezaujímam sa o to, ako sa ľudia na mňa pozerajú. Neviem čím to je, ale Praha ma vždy navnadí na to, aby som kombinovala viac kúskov z babkinej skrine.

    ReplyDelete
  5. Vypadá to skvěle :) taky v poslední době celkem často zažívám, že se lidé na mě trochu divně dívají:D

    ReplyDelete
  6. Hi! I love the robe- it's gorgeous! I also run a Prague fashion blog- check me out! www.thepragueblog.com

    ReplyDelete
  7. vyzera to super :)
    www.donnaiveh.com

    ReplyDelete