pink skirt



This skirt is one of the easiest things to throw on when I have nothing to wear. I know that is a phrase a lot of people use for no reason- but since more stuff has been going out than into my closet, I kind of feel that it is true for me. What's new- the bag that I told you about the last time and a silver Daniel Wellington watch. I have been offered a new one and since I wear my black one all the time I said yeas and chose the silver one with a croc strap. Love the silver hardware, but I have to say I prefer the texture of the smooth leather. If you want to get one too, Daniel Wellington is offering a 15% discount with the code heels-in-prague until the end of May.
And for things I need to get (I literally only bought 3 things since the winter sales)- definitely a new white t-shirt, a silk shirt and some flat everyday shoes. Also anything beige/ nude will do. Unfortunately, May isn't exactly the easiest month work-wise, so I'll work to much this weekend and I hope I'll find a little time to go shopping next week. Until then, I'll probably be dressed terribly. Have a fun weekend!

Tato sukně je nejlepší, když zrovna nemám co na sebe. Vím, že je to strašná fráze, co je slyšet ze všech stran, nicméně vzhledem k tomu, že momentálně jde z mého šatníku víc věcí ven, než dovnitř, tak je to tak trošku pravda. Z novinek můžete vidět kabelku, o které jsem psala minule, a také nové hodinky Daniel Wellington. Mohla jsem si znovu jedny vybrat a vzhledem k tomu, jak často nosím své černé (v podstatě denně), tak jsem nemohla odmítnout. Tentokrát jsem si vybrala stříbrné s krokodýlí páskem, u kterých musím říct, že mě trochu zklamala kůže, která hladká vypadá o dost líp. Pokud si je také chcete pořídit, tak Daniel Wellington mým čtenářům nabízí 15% slevu s kódem heels-in-prague do konce května.
Dále budu potřebovat (k těm třem žalostným věcem, co jsem si koupila od konce zimních slev)- určitě nové bílé tričko, hedvábnou košili a boty bez podpatku na každodenní nošeni. A taky něco béžového. Máj je možná lásky čas, ale bohužel to není nakupování čas, protože jako každoročně se na mě navalilo strašné práce. Pokusím se toho udělat co nejvíc tento víkend, abych příští týden mohla jít chvíli nakupovat. Priority! Do té doby nějak zvládnu vypadat jako člověk. Krásný víkend všem!


H&M skirt, Petit Bateau t-shirt, Adidas sneakers, 
Matt and Nat bag and Daniel Wellington watch


24 comments:

  1. ta sukně je opravdu skvělá!!!!

    ReplyDelete
  2. sukne je svela! ted po ni tajne touzim!

    ReplyDelete
  3. ta sukně je překrasná. celkově ti takové minimalistické outfity sedí opravdu nejvíc :) až teda na ty škaredé boty. s nude lodičkama by to bylo dokonalé

    ReplyDelete
    Replies
    1. S lodičkama to je možná supr na večer, na den mi to přijde až moc :)

      Delete
  4. mně se strašně líbí ta kabelka, krásná!

    ReplyDelete
  5. Veľmi pekná sukňa. Ani sa nečudujem, že ju nosíš tak rada. Mám doma podobnú. Na čo som stále nenabrala odvahu je kombinácia sukní a tenisiek :)

    http://margifashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Nádherná, úplně to ve mně evokuje jaro a pohodu :)

    ReplyDelete
  7. - ou. identickou sukni mam, ale tak skvostne v ni rozhodne nevypadam #prirodajenefer

    ReplyDelete
  8. Líbí se mi jak to spolu všechno dokonale souzní!
    Taky se poohlížím po nových hodinkách, jedny od Daniela už sice mám, ale když od něj je to láska!

    ReplyDelete
  9. dokonalej outfit, krásný fotky....nemůžu se vynadívat!

    ReplyDelete
  10. Nutně potřebuju tričko od Petit bateau, Tobě vždycky tak výborně seděj!

    ReplyDelete
  11. strašně se mi líbí sukně+tenisky a když je to k tomu bílá+jemně růžová... <3


    SWEET CHILLI

    ReplyDelete
  12. Tento typ sukní nosím pořád, stačí k nim obyč triko a lodičky a člověk je nepřehlédnutelný:) na tobě obdivuju, jak ti sedí basic trička, s tím pořád trochu bojuju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já momentálně taky, nemůžu žádná nová sehnat- asi zas skončím u Petit Bateau :)

      Delete
  13. To je ta moje budoucí! : D že bych po Zuz poslala rovnou šaty do Bcn? ; ))

    ReplyDelete
  14. oh odpadavam, si nadherna a tieto farby su velmi oku-lahodiace!!

    ReplyDelete
  15. Musím uznat, že ta sukně je vážně skvělá! Tenisky tomu dodávají šmrnc:)

    ReplyDelete
  16. nádherný! a bílé tričko které bz mi sedlo jako tobě tohle taky sháním no a ty ideální boty bez podpatku taky :)

    ReplyDelete
  17. This skirt is so pretty, I love the color, perfect for Spring!

    xx Kelly
    Sparkles and Shoes

    ReplyDelete
  18. Tenhle outfit je úžasný, moc se mi líbí ta sukně, barvou i střihem :) Je skvěle zkombinovaná s bílým tričkem a béžovou kabelkou :) Působí to roztomile a sladce :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    ReplyDelete