november random

Not only I can't believe it's December, I can't believe it's almost half December! These past weeks have really gone fast by. Here are some enjoyable moments fron November!

Opravdu nechápu, kam se podělo posledních pár týdnů a jak to, že už je polovina prosince?? Ale listopad byl krásný a tady je z něj pár mých oblíbených momentů.

New shades of my favourite Clinique Pop lipstick.
///
Nové odstíny mé obíbené rtěnky Clinique Pop.

La Vietnamita with Nikola and Eliška.

My lousy trip to Brussels: I was there the weekend after the Paris attacks when it was on maximum security level (the center wa deserted with military trucks on every corner, stores closed and quite frankly the atmosfere really heavy), so we had to stay at home and watched some Netflix's Jessica Jones (not complaining about that).
///
Můj nepříliš zajímavý výlet do Bruselu, kam jsem letěla týden po útocích v Paříží a kde se v sobotu ráno vyhlásil výjimečný stav (centrum bylo naprosto vylidněné, obrněná vozidla a vojáci na každém kroku, obchody zavřené a tísnivá atmosféra), takže jsme byli rádi, že jsme zůstali uvnitř a využili toho, že na Netflixu vyšla Jessica Jones.

Still managed to get a little souvenir.
///
Nejlepší suvenýr z Belgie.

My Absolute favourite bag from Matt & Nat from urbanlux.cz  <3 
///
 Nejoblíbenější kabelka Matt & Nat z www.urbanlux.cz 
I already had these pants two years ago but they snapped once I sat in them, I was thrilled to have found them second hand in my size again!
///
Tyhle kalhoty jsem měla už před dvěma lety, pak jsem si v nich ale jednou sedla a praskly mi v zadních partiích. Byla jsem nadšená, když jsem je našla v mé velikosti z druhé ruky!

Garance Doré's book & my favourite quote.
///
Skvělá kniha Garance Doré a můj oblíbený citát.

When your look perfectly matches the floor. 


MACBA's 20th anniversary was by FAR my favourite day of the month: not only was the entrance free (so I  could finally see the Especie de Espacios exhibit) but they had a freaking confetti canon. A CONFETTI CANON!!! Kids were so hapy they made snow angels in the confettis on the floor. I will post a video of this later on my facebook page.
///
20. výročí muzea MACBA byl rozhodně ten nejlepší den z celého měsíce: vstupné byla zdarma konečně jsem viděla výstavu Especie de Espacios, ale hlavně tam byl úplně bombastický kanón na konfety. KANÓN NA KONFETY!! Nejen děti byla tak šťastné, že v nich dělaly sněhové andělíčky. Pokusím se z této akce večer vyvěsit video na facebook.


Matching wall /// Ladící zeď

Found a picture of this pig from my friend's farm on my phone from when I visited this summer. Now the only question is: Who wore it better? ;) 
/// 
Našla jsem fotku tohoto prasátka z kamarádovy farmy na mobilu a mám jen jedinou otázku: Kdo z nás vypadá lépe?
Brunch and Cake <3


6 comments:

  1. Chvíli jsem si myslela, že se jedná o pražskou Národní galerii, interiér mají dost podobný :)

    rannicervanky.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Opravdu krásné fotky, obzvlášť ty konfety se povedly)
    VERONIKA CHVATALOVA

    ReplyDelete
  3. hah ta fotka s prasiatkom :D obom vam to pristane!

    ReplyDelete
  4. Paraádní fotky a rtěnky od clinique jsou super!! :))

    ReplyDelete
  5. Naprosto dokonalé, inspirující fotky!! Nejkrásnější random! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete