obecní dům


Oh how I miss Prague's cold winters but sometimes I tend to forget how cold it actually can get. Note to self- sneakers are not the shoes to wear at -5 degrees (the problem with new shoes is always that you want to wear them right away. I am quite happy with them (although a size smaller wouldn't be bad), I just love the fact you slip them on and have no laces or zips to tie. 
Also I wouldn't have frozen that day is the freaking 9 tram got on its station on time- when it was delayed for twenty minutes I gave up and went by feet. The world really stops if the number 9 tram in Prague does not work.

Moc mi chybí studené pražské zimy, nicméně na místě pak mám tendenci zapomínat, jak chladno je ve skutečnosti při -5°C. Poznámka pro příště: tenisky nejsou do takové zimy ideální. Ale znáte to, když máte nové boty, prostě si je chcete obout za každou cenu. Jinak jsem s nimi ale moc spokojená, strašně mi na nich vyhovuje, že jsou opravdu slip-on: jen je nazuju a jdu, což je teď ve zkouškovém, kdy jsem líná si zapnout i zip na kozačkách, pro mě naprosto perfektní a tím jsem začala přemýšlet i o nějaké další verzi, ze kterých se mi nejvíce líbí Vans slip-ony v krokodýlí černé kůži. Protože samozřejmě bot mám nedostatek a času hledat je po internetech spousty.
Kromě toho bych asi tak neumrzla, kdyby devítka přijela na zastávku podle jízdního řádu- ten den zrovna nejela asi dvacet minut (před den! pracovní!!), což je naprosto skandální a musím říct, že mě to štve doteď snad ještě víc, než že jsem musela jít z Národky do Jindřišské pěšky.

Vans slip ons, Marks & Spencer coat, Zara skirt, Cashmeritaly sweater, Bimba y Lola bag

16 comments:

  1. Krásné fotky, moc ti to sluší, outfit je povedený, avšak mám jednu zásadní výhradu.
    V mých očích je volba bot úplně mimo. Stylově se mi k outfitu vůbec nehodí.
    Snad se neurazíš, je to jen názor jedné z mnoha. Nikdo nejsme dokonalý a každý to vidíme jinak. :)
    Já kolikrát obleču něco, co mi pak zpětně přijde jako megaúlet.

    Měj se krásně, Nikola
    Nicol's view

    ReplyDelete
    Replies
    1. vůbec se neurážím, mně se taky víc líbí na holé noze. Ale potřeba obout si nové boty byla silnější ;)

      Delete
    2. To naprosto chápu! :D :)

      Delete
  2. Moc ti to sluší! Ta sukně je skvělá!

    ReplyDelete
  3. - haha ! doslova vanocni combo !
    a treba te zahreje u srdce, ze ja chodim i pres minusovy teploty zasadne pesky, coz jen do prace a zpet cini pres 1o km ,)

    ReplyDelete
  4. Uznávám, že na ty boty je opravdu zima, ale jsou tak dokonalé, že se není čemu divit:) a taky mě neskutečně štve, když nejezdí tramvaje!
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. krásný! to kombo kabátu a kožešiny je skvělý!

    ReplyDelete
  6. z národky do jinřišské? ale no tak, adélko, vždyť jsi měla tenisky a je to pět set metrů :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. já právě docela spěchala a řekla jsem si, že tramvají tam budu rychleji, jinak bych šla pěšky a právě proto jsem byla naštvaná, že pěšky musím jít nakonec po tom promrzlém a zbytečném čekání :D

      Delete
  7. Ty boty jsou ale teda opravdu ošklivý :-/ Ty jejich slip-ony vždycky dělají divně velkou nohu, k černým punčochám se nehodí a ty kostky jsou zkrátka vošklivý a nehodí se k ničemu z outfitu.
    Poznámku o té tůře z Národky do Jindřišské považuju, a myslím, že správně, za ironii :-)

    ReplyDelete
  8. Ty slip-ony jsou parádní, taky jsem na ně měla zálusk. Akorát mi dneska k tomu nějak nesedí no. :/ Jinak zbytek paráda Adél, ale to je u tebe klasika! :) Měj se hezky, Lucka.
    www.sleepy-cat.com

    ReplyDelete
  9. slip-ony a taska mi k tomu moc nesedi, ale kabatek, sukne i svetr jsou naopak super :) Slip-ony jsem si koupila asi pred rokem, dvema, kdy se poprve objevily a byl z nich mega hit. Pamatuju si, ze ve vsech H&Mkach byly beznadejne vyprodane :) Takove boty se vzdycky vyplati mit, ale asi v jinem outfitu.

    www.poshlife.cz

    ReplyDelete
  10. Nevím, ale mě se ty slip-on moc nelíbí, ani ke zbytku outfitu ani samostatně..

    ReplyDelete