plumeti



I am not a big fan of transparent materials but I have a thing for plumeti! It started with tights a long time ago (in a galaxy far far away) and came back when I bought great plumeti tights and this overall. Overalls are great beause they are basically dresses with pants. If brave enough, wear it on top of a bra, it you are a working girl slip a camisole in between. And let the force be with you when you go to the bathroom. (And if you ask I haven't seen the newest Star Wars but I am dying to!)

Nejsem velký fanoušek průhlednosti, ale průhledné věci s bodkami, to já můžu! Začalo to před mnoha a mnoha lety s punčocháči a letos se mi puntíky připomněly nejdřív na punčocháčích a potom na tomto overalu. Overaly mám moc ráda protože to jsou v podstatě šaty s kalhotami (doufám, že aspoň někdo ocení tento filozofický koutek). Tento ráda nosím jen tak a nebo do školy si pod něj vezmu ještě černé tílku, protože ty puntíky toho přeci jen moc neskryjí. A samozřejmě je v něm sranda na záchodech, ale co bych pro krásu neudělala!

Overalls from H&M (here), coat H&M, Topshop boots and Bimba y Lola bag


10 comments:

  1. Ten overal je veru nádherný ♥

    ReplyDelete
  2. už na insta se mi moc líbil, tak jsem ráda že jsem ho viděla celý! A ta kabelka <3

    Kráska dne

    ReplyDelete
  3. Black is very beautiful color,and i hope that i can have this one coat

    ReplyDelete
  4. Krásná kombinace!
    Overaly mám také ráda.
    Copa na toaletách, to ještě jde. Ale jednou jsem zapomněla, že jdu ten k doktoru na injekci do spodní části zad, jaksi jsem na to zapomněla a vzala si ráno overal. Takže doktorku i sestřičku jsem samozřejmě pobavila,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já četla hororový příběh o tom, jak slečně v overalu (a nahoře bez podprsenky) někdo otevřel dveře na záchodky :D

      Delete