lemonade

Zara sweater, H&M bag, shorts of my own design & Bata shoes

Včera jsem šla obhlédnout slevy, ale nejspíš kvůli tomu, že momentálně mám v hlavě přesný seznam toho, co si chci koupit (a jak na potvoru od značek, které se tady neprodávají, ha!), jsem odešla (skoro) s prázdnou. Když se mi do rukou dostal tenhle šedý melírovaný svetr, chvilku jsem přemýšlela nad tím, jestli je blbost si ho kupovat, když hledám šedou mikinu. Jenomže co? Vysněné věci neexistují! (A to si vemte, že tu mluvím o blbé šedé mikině). Teď jsem moc ráda, že jsem se rozhodla si ho koupit, protože taková základní věc (a nedivila bych se, kdyby ji někdo nazval nudnou) se skvěle kombinuje se vším a nakonec snad bude ještě lepší než šedá mikina. Jinak jsem si v Topshopu vyhlédla jeden krásný pár bot, uznala jsem, že nemá cenu si je kupovat bez studentské slevy (studentský průkaz jsem jak na potvoru zapomněla doma) a nechala je tam. Pokud tam zítra nebudou, obstarávám si záběry z bezpěčnostních kamer a vypátrám kohokoliv, kdo se jich opováží jen dotknout. Na holky, motorky a boty se mi prostě nesahá.

I was browsing the sales yesterday but since I had already made up a list of things I want to buy, I bought only this sweater. I was thinking about buying it fow a while in the shop since originally I was looking for a grey sweatshirt but you know, what the hell, such a basic thing can never get lost in the closet. Actually I am glad I got it, I am already thinking about many ways of wearing it and forgetting a little the idea of the sewatshirt. Also I spotted a really nice pair of shoes at Topshop, realised it isn't worth buying them without my student card (10% discount, hello! that's like an ice-cream or something...) and left them in the shop. If they won't be there tomorrow I am going to watch through all the security videos and stalk anyone who touched them. And you'd better not mess up with me when it comes to shoes.

26 comments:

  1. Jasné, basics sú dôležité v šatníku.. ľahko kombinovateľné, univerzálne a praktické. S takým niečím výrazným ako je táto ovocná potlač šortiek sa to priam pýta! Teším na Topshop boty! Gud lak, kráska!

    ReplyDelete
  2. super kombinace svetříku a barevných šortek!

    ReplyDelete
  3. Krásné šortky!
    Jinak v New Yorkeru krásnou šedou mikinu na zip s kapucí mají, a dokonce zlevněnou! I když si nejsem jistá jestli ještě nějaký kousek ulovíš...

    fashiondelicacy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. túto tašku milujem!
    je super na leto, priam dokonalá :) ja vždy odchádzam s dlhým nosom, lebo si navymýšľam čo chcem a ani to neexistuje :/

    ReplyDelete
  5. Ten svetr je krásný! =) Asi mám to štěstí ,že šedou mikinu mám a hned 2. No co už na šedé jsem prostě závislá! =D

    ReplyDelete
  6. Na holky, motorky a boty se nesahá :-D :-D to je svatá PRAVDA!! :-D jinak 100% jsem šedou mikinu podobnou tomuto svetru (no prostě čistě šedou obyč mikinu) viděla v H&M v OC Letňany a měli jich tam spousty :) (kdybys měla ještě zájem a neváhala se pro ni vydat na samý okraj prahy ;))

    ReplyDelete
  7. Zbožňuji tyto šortky. Vypadají báječně a na tobě ještě báječněji!!!!

    ReplyDelete
  8. jsou hezký a ještě k nim ta taška se skvěle hodí!

    ReplyDelete
  9. Mě dost překvapilo jak ten svetřík paqsuje k tvým kráásným kraťáskům! Nešiješ je na zakázku? :P

    ReplyDelete
  10. jo,přesně tak, taky mám vysněné jednoduché šaty,ale to dřív najdu hodinky s vodotryskem :D

    ReplyDelete
  11. akoze vyznie to divne ale mas strasne pekne nohy :)

    ReplyDelete
  12. Svetřík vypadá dobře. Šedou mikinu už sháním taky pěkně dlouho. Oni snad takovou základní věc ani nevyráběj nebo co.. :D

    ReplyDelete
  13. Já mám šedou mikinu za 115 Kč ze sekáče a je původně ze zary:)

    ReplyDelete
  14. Ten svetr je skvělý. K těm šortkám, se hrozně hodí, jak říkáš, nejjednodušší věci se nejlíp kombinují :). A i celkově ti to MOC sluší :)
    http://kstrawberry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Musím říct, že s větou "vysněné věci neexistují" se můžu jedině ztotožnit. Zajímavý je taky, že: "jednoduché věci téměř neexistují"

    ReplyDelete
  16. Adel, určitě by ti ty botky dali do rezervace, do druhého dne :)

    ReplyDelete
  17. Ja mám rada jednoduchšie veci a tento svetrík je krásny :D

    ReplyDelete
  18. Už před delší dobou jsem si pořídila šedivý mikino/svetr se slovy, že "se může hodit".. Teď ho nosím skoro ke všemu a chce se mi brečet, když ho teď kvůli vedru nemůžu nosit.. až budu velká, budu měnit počasí podle momentálního oblíbeného kousku oblečení, amen.
    (tip na nový a /zdá se/ velmi zajímavý blog: www.jida-ash.blogspot.com)

    ReplyDelete
  19. Adelko, studentska sleva? Jaktoze o ni jeste nevim? to plati na isic nebo jak??

    ReplyDelete
  20. Nudnou? Nikdy !! Ten svetr je úžasný.Skvěle si to zkombinovala a nádherně vyvážila barvy. Jen obdivně koukám !!Kris

    ReplyDelete
  21. Julianna: jo přesně, tak to mám poslední dobou taky! A taky mi vždycky na něčem vadí třeba malinký detail a kvůli tomu si to nekoupím. Jsme asi moc náročný :D
    Lucie: děkuju za tip! ale teď nechci nosit nic jiného než tenhle světřík hihi :)
    B.B.B.: a při brigádovém platu 60 kč by ses asi nedoplatila, protože mi to strašně trvá a hlavně nevím, jestli bych se dokázala vztekat pro někoho jinýho než pro sebe :D Až mě na konci léta omrzí, možná udělám giveaway! (jenže v té době to bude už jen kus hadru... kvalitka :)
    Mischelle: dali dali, až do zítřka :)
    V: 10% sleva na vše po celý rok mimo slevněné věci. Isic nemám, zítra jdu vyzkoušet jak mi přijmou katalánskou univerzitní průkazku :D

    A děkuju moc za všechny komentáře!

    ReplyDelete
  22. máš rozkošné nožky!

    ReplyDelete
  23. Přiznám se, že o nějaké studentské slevě jsem taky netušila, holky, nevíte náhodou, to má jen Topshop nebo i jiní?
    dík za odpověď dee

    ReplyDelete
  24. Jej, novy design vidim az ted:) uprimne, vic se mi libil ten barevny.. Ale outfit je super, mas uzasne nohy! :D

    ReplyDelete