dark soul

H&M sweater, vintage shirt, Mango jeans, Zara booties & Asos collar piece

It does not happen very often that I am dressed all in black because actually it isn't a color, it just absorbs all light lenghts (this is supposed to be a joke, I know I am a lost case). But seriously, I just think life is such a miracle and since we are only sure to live once (reincarnation is a theory to prove), why not wear all the colours that surround us? When I was little I was so proud of my closet because there wasn't anything black inside, because even the I had to know unconsciously it is not a real color. Anyway, let's get back to today, when I was as dark as the night sky. Actually it feels pretty cool to be monochrome, not to think about all possible color combinations. The black idea also gave me a chance to wear my fuzzy cardigan and die from heat all day long.

Nestává se moc často, že bych si vyšla celá v černém, protože to ve skutečnosti není barva, jen absorbuje všechny vlnové délky světla (to měl být sice vtip, ale dokazuje to, že jsem ztracený případ). Ale vážně, mám takovou teorii, že život je zázrak a jelikož jediná jistota, že budeme žít, platí pouze teď (reinkarnace zatím nebyla potvrzena), tak proč nosit celý život jen jednu barvu? Když jsem byla malá, byla jsem extrémně pyšná na svůj černé prostý šatník, pravděpodobně protože už jsem tehdy podvědomě tušila, že černá není skutečná barva. Každopádně, zpět k dnešku, kdy jsem byla tmavá jak noc. Ve skutečnosti je docela fajn být jednobarevná a nemyslet na všechny možné a nemožné variace barev. Černý nápad mi taky umožnil si na sebe vzít můj černý chlupatý svetr, co čekal tři měsíce ve skříni, a umírat na přehřátí po celý den.

19 comments:

  1. Mám ten úplně stejný svetr! Je ze strašně příjemného materiálu:)

    ReplyDelete
  2. ved je to mega super sveter!!ja by som ho nosila asi v kuse:D

    ReplyDelete
  3. btw. pripsala bych - cerna mi slusi;)

    ReplyDelete
  4. celkově moc pekny fotky!
    a svetr vypada skvele.
    haha, je taky cernou uz nosim hrozne moc dlouho...od 10ti tusiim )

    ReplyDelete
  5. jsi skvela!ctu tvuj blog uz dlouho, protoze potrebuju zlepsovat svou cestinu)
    pises zajimave a oblekas se proste fantasticky!chtela bych te poznat osobne)

    ReplyDelete
  6. Skvělý svetr :-) Sluší ti to, i když jsi celá černá :-) Já osobně nedám na černou dopustit....ale barvy jsou potřeba. To uznávám :-)

    ReplyDelete
  7. ten vykukujici limecek je super uplne :)

    ReplyDelete
  8. proč ne, zase si můžeš skvěle pohrát s texturou, denim, kůže a chlupy...

    ReplyDelete
  9. ten svetr je úžasný! taky že jsem nad ním v hmku pěkně slintala..krásný outfit:))

    ReplyDelete
  10. v poslednej dobe sa mi čierna páči, možno je to zmenou ročného obdobia?
    sveter jekrásny, potrebujem ho :)

    lesimple.sk

    ReplyDelete
  11. nad takýmto druhom svetra už pokukujem, ale prídem si v ňom strašne sama divná, asi preto, že som ho nosila keď som bola malá. No uvidím, keď nájdem nejaký maxi asi neodolám.

    ReplyDelete
  12. ten svetr by se mi teď hodil do pražského ubrečeného počasí, kdyby tě nějak moc hřál tak mi ho můžeš poslat:)

    ReplyDelete
  13. Budeš fandit Plzni nebo Barceloně?:)

    ReplyDelete
  14. Koupila jsem si nový kabát, poprvé v černé barvě, miluji ho. Ale k věci. Včera před tim než jsem vyrazila do města jsem se koukla do zdrcadla (jako vzdy) a měla jsem černá kabát, černé legíny i boty. Uvědomila jsem si, že takhle celá černá jsem chodila naposledy na základní školy (ted jsem na vysoké). Byl to zvláštní pocit a připadala jsem si mnohem vic extravagantně než normálně :D

    ReplyDelete
  15. i love that collar piec! so amazing looking!

    ReplyDelete