white

Zara shoes

As much as I love shoes, lately I do not buy them so often, simply because either I don't find them attractive enough or the cost per wear would be really high (basically because of a super high heel). I also avoid impulsive shopping but when I stumbled uppon this pair, I had to buy them the next day morning (that's still impulsive shopping for me): they are just everything I could have wished for: white, pointy and the heel is not too high (around 6-7 cm I would say) which make them extremely comfortable and maybe spares them from looking cheap (pointy, white, high heel). I wore them all night long yesterday at night and it was just like walking on air. 

Ačkoliv naprosto zbožňuji boty, v poslední době si jich moc nekupuji, buď protože mě prostě nezaujmou, nebo protože by cena za nošení byla neskutečně vysoká (většinou kvůli hodně vysokému podpatku). Většinou se taky vyhýbám impulzivním nákupům, ale jakmile jsem narazily na tyhle, musela jsem si je koupit hned druhý den ráno (ano, tomu říkám impulzivní nakupování): jsou totiž ztělesněním všeho, co jsem si jen mohla přát- bílé, špičaté a s nižším podpatkem (kolem 6-7 cm), takže jsou opravdu pohodlné a možná je to taky ušetřilo od toho, vypadat trošku lacině (bílé, špičaté, hodně vysoký podpatek). Včera jsem je na sobě měla celou noc a bylo to jako chodit na obláčku.

22 comments:

  1. jsou moc hezké :) dokážu si k nim představit zlaté doplňky :)

    ReplyDelete
  2. Ne, nesmím, už nemám místo v botníku!

    ReplyDelete
  3. Zrovna tyhle mě moc nezaujaly. Ale těším se na nějaké kombinace,které s nimi vytvoříš.

    ReplyDelete
  4. A zůstaly taky tak sněhobílé bílé po celé noci? :-)

    ReplyDelete
  5. how much did they cost?? They are beautiful! I'm getting so much inspiration from your blog, really great!

    ReplyDelete
    Replies
    1. They cost 39 € in Spain, but I guess they will be more expensive abroad...

      Delete
  6. Připomínají mi 50. léta a kitty heels. Jaká nádhera..!

    ReplyDelete
  7. já mám z bílejch bot strach, ale jsou krásný, o tom žádná.

    ReplyDelete
  8. vypadaji zajimave, jsem na ne zvedava, jak je zkombinujes :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  9. ja ti tvoje topankove nakupy vzdy zavidim a toto nie je vynimka, skvele su!

    ReplyDelete
  10. bílá bota je sice hrozně nepraktická věc, ale tyhle jsou důkaz, že ani bílá špičatá bota nemusí bejt odpornej kýč v podání východoevropských kurviček

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
  11. Nadherne, take romanticke :)

    ReplyDelete
  12. kromě toho, že máš skvělej vkus na boty a skvělej styl, umíš taky spoustu jazyků! nedala bys nám nějaké tipy, jak se rychle dostat např. do španělštiny? :) por favor :) sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. No z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že nejvíc mi pomohlo se do Španělska přestěhovat :D Nicméně chápu, že ta možnost neexistuje pro všechny a já sama jsem se španělštinu 4 roky učila tady v ČR a naučila jsem se toho, myslím, docela dost. Hlavní je to neflákat, poctivě se učit všechny slovíčka, všechny časy a kdy se používají, slovosledy a všechno vlastně :). Bohužel žádný jazyk se nejde naučit přes noc, ale opravdu to není tak těžké, hlavní je aby tě to bavilo a neučit se to všechno jen kvůli zkouškám, prostě mít dobrý pocit z toho, že umíš čím dál tím líp ten jazyk. A pak je samozřejmě skvělý se dívat na filmy (originalní znění se španělskýma titulkama) ať si ty psaná slova můžeš asociovat i k mluvenýmu slovu (i když výhoda češtiny a španělštiny je, že více méně všechny zvuky jsou stejné). Doporučuji filmy od Pedra Almodovara a taky Torrente- to je snad jedna z nejlepších komedíí, co jsem kdy viděla. Doufám, že jsem ti pomohla :)

      Delete