inspiration mondays: bright pink

(click on the images to see sources)

I decided to make a new category called "Inspiration Mondays" because I think we all hate Mondays and it is the best day to see something nice and inspiring. I do not think I will be able update it every week, but if I put together some themes I really like, new things, trends, shapes or colors that I think are growing stronger and worth sharing, they will definitely appear here. 
You know how much I love colors and every season there is a new one that I particularly like. I think this spring I will just love bright fuchsia pink. The thing with fuchsia is that it can easily look tacky, so the best way to wear it is on simple cut garments and avoid it to look too sweet. It looks really good with black & white, navy blue, khaki, cobalt blue and if you dare wear it with red or yellow. My personal favorites that you can get right now are the Fred Farrugia fuchsia matte lipstick -you could see it on my Instagram (I think they are discontinuing them so if you are lucky enough to see it buy it because it is the most pigmented lipstick on the planet) and I am seriously thinking about a pair of Zara pants (here) because, let's admit it, the color is just divine. I give it a week or two and if I still think they are the right thing for me I will go for it.


Rozhodla jsem se vytvořit novou kategorii "Inspiration Mondays", protože pondělí je nejneoblíbenějším dnem všeho živého a je to tudíž nejlepší čas pro něco hezkého a inspirujícího. Asi to nebude úplně pravidelná rubrika, ale když toho nahromadím k jednomu tématu víc, což budou nové věci, trendy, tvary nebo barvy co si myslím, že budou mít zářnou budoucnost, rozhodně se tu objeví. 
Už všichni nejspíš víte, jak moc mám ráda barvy a každou sezónu je jedna, co se mi obzvlášť líbí. Tohle jaro to u mě nejspíš vyhraje výrazná fuchsiová růžová. Její nevýhodou je to, že může vypadat lacině, takže je nejlepší ji nosit na jednoduchých střizích a vyhnout se přílišné sladkosti. Skvěle vypadá s černobílými věcmi, námořnickou modrou, khaki, kobaltovou modrou a pokud se odvážíte, noste si se žlutou nebo červenou. Mé osobní favority, co jdou najít v obchodech jsou: rtěnka od Freda Farrugii, který mi už několik týdnů říká pane (foto nahoře), mohli jste ji zahlédnout na mém Instagramu. Pokud ji někde dokážete najít, určitě si ji kupte, je neuvěřitelně pigmentovaná a asi se přestává vyrábět (v Barceloně je vyprodávali). Dost vážně uvažuji i nad kalhotami ze Zary (tady), protože jejich barva je naprosto dokonalá. Dávám tomu týden nebo dva a pokud budu mít stále pocit, že to bez nich nepřežiji, tak jdu do nich.


12 comments:

  1. Barva fuchsia je moc krásná..zvlášť na rtech :-)

    ReplyDelete
  2. toto je super nápad . skvelé fotky!

    ReplyDelete
  3. to je skvělý nápad..inspirace se vždycky hodí!..a fuchsiovou jsem až do tohodle článku nijak výrazně nevnímala, ale je vážně skvělá!

    ReplyDelete
  4. Moc se mi líbí outfit té slečny na kole!:) Moc super nápad s rubrikou!

    ReplyDelete
  5. rúž je úžasný :) thumbs up

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  6. Dobrej nápad, ty pondělky jsou fakt k nesnesení. :D

    ReplyDelete
  7. to je výborná farba! ja som ju ,,objavila" už minulý rok a fakt, že som dovtedy ružovú nenosila sa hneď zmenil :)...inak rúž ti neskutočne pristane, hneď by som ho brala aj ja!

    ReplyDelete
  8. super inšpirácie! najviac ma zaujala predposledná fotka - dokonalý outfit:)len bicykel a podpätky, to si akosi neviem predstaviť:))

    lapkindressbox.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. super nápad! skvělá fr. bloggerka v tom jede taky :)
    http://lookbook.nu/look/4586563-From-Paris-rooftops-with-bikes
    E.

    ReplyDelete