white sweater

H&M sweater & coat, Topshop jeans and shoes, Bimba & Lola bag & Hermes scarf
Photos: Don Pablo
Since I am spending some time in Prague, I definitely need to stick to my winter sweaters, or spring sweater, if you want to call that my newest aquisition, a white ribbed cotton one which is perfect to me in all senses. Also it reminds me a lor of my all time favorite dark blue one, but it's white and with wide sleeves. This outfit is obviously on the simpler side, but I still don't feel like dressing up too much, so my everyday favorites will do.

Jelikož trávím nějakou dobu v Praze, rozhodně se budu ještě nějakou chvíli držet svých zimních, nebo v tomto případě u jarních, svetrů, jako v případě tohoto nejnovějšího kousku, bílého vroubkovaného svetru. Hodně se podobá mému nejoblíbenějšímu tmavě modrému, což je samozřejmě obrovské plus, největší rozdíl mezi nimi je v tom, že tenhle má rozšířené rukávy. Tenhle outfit je viditelně na té jednodušší straně, ale pořád ještě nemám chuť se moc načančávat, takže moje každodenní oblíbenci jsou pro mě to nejlepší.


19 comments:

  1. Úžasný šátek a kabelka! :) Velice originální.

    ReplyDelete
  2. Zajímavá kombinace, a ten šátek tomu dává tu správnou jiskru. Je to skvělé!

    ReplyDelete
  3. ja uz dufam ze co najskor pride cas nacancavania :) pretoze si myslim, ze kazdemu z nas sa v satniku povaluju uz jarne kusky ktore nie a nie vyvencit....JAR PRID UZ S TEPLOM ! :)

    ReplyDelete
  4. Skvělý outfit. Hlavně boty. Super :) V.

    ReplyDelete
  5. ta satka k tomu je super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Už chci jaro, nebaví mě zima, hlavně ted to oblékání, ale líbí se outfit se mi líbí :)

    ReplyDelete
  7. Don Pablo dela skvele fotky! Je to profesionalni fotograf? :D

    ReplyDelete
  8. Nemáš chuť se čančat, ale vypadáš zase světově. Ty jsi jedna ze dvou českých blogerek, o kterých se dá říct, že mají styl.

    ReplyDelete
  9. Cele je to skvele,ale ten satek tomu dodava obrovsky smrnc diky oranzovemu kontrastu.
    Jednoduche a krasne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, já si právě taky minule říkala, jak skvělá vola tenhle šátek byl, že ta hermesovská oranžová je na něm úplně nejlepší :)

      Delete
  10. Děkuji moc za milé komenáře!

    ReplyDelete
  11. Krásná jseš!
    S tím čančáním to mám stejně- zatímco prakticky celou zimu jsem jela v sukýnkách, korálech, vysokých účesech a šlechtila jsem se, tak teď nahodím oblíbené kalhoty a svetřík a jdu. A cítím se taky dobře:) Hlavně teda smutně koukám do šatníku a botníku na ty jarní kousky, které na mě čekají a už měsíc jsem je měla nosit :-(
    Enka

    ReplyDelete
  12. Skvělá kombinace, která má šmrnc a skvěle to oživil šátek!

    ReplyDelete
  13. Ehm...nevím, jestli kalhoty v dámském klíně mají vypadat zrovna takto...

    ReplyDelete