terracotta pencil skirt

Petit Bateau marinière, H&M skirt, bracelet & bag, Mango necklace & Anaid Kupuri shoes

This season I fave a few new color favorites and terracotta and rusty colors are among them, I find them very unexpected but elegant- and I can only imagine how divine they look with navy or burgundy. I paired this skirt with one of my biggest classics- the marinière, and added a chunky golden necklace- I have to say it was a great investment too and although it had gone a little green at the beginning it didn't spread so I can  gladly keep on wearing it. 

Tuhle sezónu mě zaujalo mnoho nových barev a mezi nimi jsou i terakotové a rezavé odstíny, přijdou mi velice neočekávané a elegantní- už si představuji, jak skvěle budou vypadat na podzim s tmavě modrou a vínovou. Terakotovou sukni jsem si oblékla z jedním z mých klasických kousků- s marinière- a celé jsem to doplnila velikým zlatým náhrdelníkem. Ten se ve finále také ukázal jako dobrá investice, i když jsem si ze začátku stěžovala, že trochu zezelenal, tak poté to přestalo a já jej můžu vesele nosil dál.

27 comments:

  1. toto je velmi chic a uplne ti to pristane, Adel! a s tou ofinou si božia! musím povedať, že ma bavíš každým postom viac a viac...len tak ďalej!

    ReplyDelete
  2. Perfektní!!!! Zrovna se chystám si pořídit námořnické tričko, ale tentokrát trochu kvalitnější, jelikož to z H&M mi moc dlouho nevydrželo....jinak chtěla jsem se zeptat. Za pár dní se chystám do Barcelony a rída bych si tam koupila zimní boty, ale tak do 1800 Kč. Nemáš tip kam zajít? Jinak jsem se ještě chtěla zeptat na Cheap Monday, jak je na tom cenově a jestli je někde v centru nebo tak. Budu moc ráda za odpověď :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na boty bych se koukala v náhodných obuvnictví, co uvidíš, většinou mají kvalitní a ne moc drahé boty vyrobené ve Španělsku, navést tě můžu třeba do obchodu Padeví nebo jsou dva malé obchody v obuví v ulici Comptal (ten blíž k Via Laietana je lepší :)
      A Cheap Monday obchod v Barceloně není, možná je ale bude prodávat nějaký butik- já věděla o jednom v ulici Avinyo, ale ten, myslím, zrušili.

      Delete
    2. Aha, já si právě našla ten článek s tipy na místa v Barceloně a tam si o něm psala, ale už je to déle no. Každopádně moc děkuju za odpověď a za tip :)

      Delete
  3. Perfektní. jen.. Příště napnout tričko ať se to neroluje pod sukní!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aj mňa to vždy štve na mne keď sa mi to robí
      a super kabelkaa

      Delete
    2. Ono bohužel to moc nešlo, to tričko má velice pevnou látku. Taky mě to už bije do očí :)

      Delete
    3. jo, presne tohle je to, co se mi tu (uplne poprve) fakt nelbi. promin, musela jsem

      Delete
  4. Moc ti to sluší! Akorát to tričko ten hezký dojem sluší. Já si kvůli toho často kupuju "body trika" - mám jich už pěknou sbírku, s krátkým, dlouhým rukávem, tílka..Jejich nevýhodou ale je, že obrysy té dolní - "body části" na zadku, často prosvítaji pod oblečením.:/

    ReplyDelete
  5. Hrozně se mi líbí pencil sukně ale mě by neslušeli :/

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. ta prvni fotka neni moc lichotiva. Jinak se mi outfit libi.

    ReplyDelete
  7. hm, tato sukna ti dlzkou nepristane, ale mozno je chyba v tom zastrcenom tricku. Ale nahrdelnik paradny

    ReplyDelete
  8. kombo super! ps. o tom tope je uz zbytocne hovorit, mne moje topy sa vacsinou zase tak nadvihuju, ze vyzera akoby som mala brusko :) takze niekedy sa to proste stane.

    ReplyDelete
  9. mne se to moc libi, prouzky jsme ted skoro nenosila! na podzim je vytahnu:)
    pozdravy z Milana...
    http://sienastyle.blogspot.it

    ReplyDelete
  10. tohle je jedinej blog s upřímnými komentátory :) tady se nemusí cítit blbě ani anonym i když zrovna chválí (aby si to někdo nepřebral...)
    Jsi fajn :)

    ReplyDelete
  11. Upřímně, už ta první fotka mě odradila. Zvláštně zastrčené tričko dělá nepěkný dojem. Chápu, že se občas nějaká trička kroutí... proto je lepší je takhle nenosit. Sukně o nelichotivé délce. Po dlouhé době mě tohle vůbec nezaujalo a myslím, že ti tento outfit ani neslušel. Už dlouho se mi nestalo, aby se mi na tobě vyloženě něco nelíbilo.
    To ovšem nemůžu říct o ofině... ta je naprosto dokonalá! Ještě, že ti "přeskočilo" a vzala jsi ty nůžky do ruky :)

    ReplyDelete
  12. Paráda! Ten top a boty jsou krásný :)

    ReplyDelete
  13. prepáč, ale tiež zastávam ten názor že toto fakt nie, tá sukňa je nelichotivá :)

    ReplyDelete
  14. Mne se to teda hrozne libi;) Vypadas jako typicka francouzka!

    ReplyDelete
  15. za mě teda všechno super, až na tu sukni. Nesedí mi.

    ReplyDelete
  16. Úpně super outfit! Nevím, ale sukně mi příjde naopak lichotivá:D Prostě za mě za jedna<3

    ReplyDelete
  17. Je vtipné vidět, jak jsi nedávno psala o tom, jak je nevhodné nosit spodní prádlo, které jde vidět pod šaty... a ejhle, narveš si tričko do sukně ze slabší látky :-D Ta první fotka je fakt hrozná. Na druhý zas nejde vidět nic kromě ofiny a brýlí. Tomu neříkám kvalitní outfit post. (Tomu říkám velkej průšvih).

    ReplyDelete
  18. A mně se ta sukně moc líbí! Zrovna takovou s rozparkem na stehně sháním a kde nic tu nic :( Asi by se mi na tobě líbila ve výraznější rezavé, vínové barvě.
    Jinak jak už psaly holky výše, to zastrčené triko je... :( Pokud je tak tuhé, že nejde vyrovnat, tak vytáhnout ven nebo zvolit úplně jiný top. Takhle fakt nee.
    Měj se, trn

    ReplyDelete
  19. Žartujete? a to tričko napchaté v sukni bije do očí len mne? sukňa je ti veľká, topánky? a ta kabelka k tým okuliarom? absolútne absurdné. tričko by som si našla skrátené špeciálne na tento typ úpravy - zakasané do sukne, sukňu by som si dala úzku čiernu, zahodila okuliare s kabelkou do koša aj s topánkami a namiesto nich špicaté lesklé lodičky na tenkom vysokom podpatku. a sýto červený rúž...vtedy môžeme hovoriť o nejakej pseudo-francúzke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. myslím, že tohle sedí na 100% ... prostě průšvih ... já bych se styděla takhle ven...

      Delete