sweet suede love


Not that I really needed a new pair of heels but these have just the perfect color and shape and also I was looking for a pair of suede pumps for fall and winter. Also it would be a shame not to get them for the price they were.. There was also a black option but this grey is just so so pretty. I got them at the Mango Outlet this weekend where a friend of mine and I went to see the offer they are having right now- basicaly more you buy, more discount you get, both in stores and online, so it's definitely worth checking out.

Ne že bych nutně potřebovala nový pár bot na podpatku, ale tyhle mají opravdu krásnou barvu i tvar a jelikož jsem se už nějakou dobu poohlížela po semišových lodičkách, tak by byla škoda je v obchodě (a k tomu za tu cenu) nechat. Váhala jsem mezi těmito a černými, ale šedá mě opět dostala. Koupila jsem si je v Mango Outletu tento víkend, kam jsme s kamarádkou šly využít jejich momentální akce, ve které čím víc si toho koupíte, tím větší máte slevu. Normálně nejsem typ člověka, co šílí po jakékoliv slevě, ale díky téhle jsem si kromě bot koupila například i kožené kalhoty za cenu koženkových, takže pokud máte nějaký poblíž (nebo pokud máte internet), určitě stojí za to se tam podívat.

8 comments:

  1. Bez nových bot na podpatku by tvůj blog nedával smysl - viz jeho název :P Takže za mě rozhodně ano, a bez výčitek!

    http://pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Klasika, která v botníku dlouho vydrží = dobrý investice. Taky koukám po semišových, ale v modré.
    www.vanda-styl.cz

    ReplyDelete
  3. Su krasne, skvelo sa budu podla mna doplnat napriklad s jemnou ruzovou. :)

    ReplyDelete
  4. cool shoes!

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Krasna klasika :) akurat cakam zasielku z Mangooutletu, maju tam super veci a akciu az -50%

    ReplyDelete
  6. jéééé, takovou slevu měl kdysi reserved, koupila jsem si ve slevě nádherný šaty, který jsem díky tomuhle slevovýmu systému zlevnila ještě o další třetinu:D...nakonec vyšly levnějc než šaty v sekáči

    ReplyDelete
  7. Jsou překrásné a kožené kalhoty určitě taky! :)

    ReplyDelete