the perfect red lipstick


If you are in your twenties and haven't found your perfect red lipstick you should be ashamed. The excuse that you haven't been looking is invalid. Every girl (or young woman- when I write this I instantly feel 5 years older) should have one. It is such a classic and the most brilliant cherry on top of an otherwise boring outfit. 
My absolute favorite is Chanel Rouge Allure Velvet in 38 La Favorite (ha-ha). A classic blue toned red with a satin finish and no glitter or shimmer that lasts for hours even on someone like me who instantly eats anything that gets on my lips. 
A friend of mine who like me has dark hair and a yellow undertone was equally amazed by it. It is perfect for the festive season and also a perfect last-minute gift for anyone that appreciates a classic make up look.

Pokud je vám přes dvacet a stále jste ještě nenašly tu svojí červenou rtěnku, měly byste se stydět. Nehledání jí je snad ještě horší. Je to neuvěřitelná klasika a i skvělé oživení jinak ne příliš zajímavého outfitu, kromě toho je teď ideální období na nošení výraznějšího líčení.
Ta moje jediná je Chanel Rouge Allure Velvet v odstínu 38 La Favorite (ha-ha). Krásná výrazná červená s modrým podtónem, sametovým povrchem a bez jakýchkoliv třpytek, na rtech drží hodiny i na někom jako já, co cokoliv na rtech okamžitě sní.
Moje kamarádka, která má stejně jako já tmavé vlasy a pleť se žlutým podtónem z ní byla naprosto nadšená, takže pokud pro někoho takového, kdo navíc ocení krásnou kosmetiku, hledáte dárek, tohle podle mého názoru bude trefa do černého.


17 comments:

  1. áno, už len nájsť dosť štedrého sponzora ;)

    ReplyDelete
  2. Ach Chanel! :) nádhera

    Zastav sa aj u mňa, čakám ťa :) http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. já jsem takhle v lásce s matnou červenou MAC - tmavě červená je na rtech nejkrásnější:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mně nevyhovuje ta konzistence matných MACů- sice jsou nejmatnější ze všech, ale mám pocit, jako že mám na rtech beton :/

      Delete
  4. já tu svou mám os shiseido a jsem s ní moc pokojená

    ReplyDelete
  5. Skutečně La Favorite ;)

    http://www.pradelna.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. ja už ten svoj červený rúž mám, je trochu svetlejší ako tvoj, tebe tento chanel sedí dokonale :).

    ReplyDelete
  7. red lipstick always perfect<3

    www.heymarsya.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. lovely! :3

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/2013/12/2013.html


    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/2013/12/2013.html

    ReplyDelete