come as you are

Once again my inspiration folder is super full and with the beginning of a new season I think it is the perfect time to share some with you. Spring is my favorite season of the year and although it is not as warm yet, the flowers and the sun give me so much energy and I even want to wear some pink again. These are things that caught my eye.

Už opět moje inspirační složka prská ve švech a se začátkem nové sezóny je ideální čas se s jejím obsahem podělit. Jaro je moje nejoblíbenější roční období a i když ještě není tak teplo, jak by molo být, všechno co kvete a sluneční paprsky mě nabíjí energií a dokonc mám opět chuť nosit růžovou. Zde je pár věcí, co mě zaujaly.

Understated everything. I think the odds are really in favor for stocking on basics. Simple silhouettes, neutral colors, great materials. My last purchase was a pair of classic black pumps, I am meeting them on Saturday (yes, in my world shoes are almost people).
Cokoliv nevýrazného. Momentální módní rozpoložení celého internetu nahrává tomu, abyste si konečně pořídili ty nutné základní kousky. Jednoduché siluety, neutrální barvy. dobré materiály. Mojí poslední koupí je tudíž pár klasických černých lodiček, se kterými se setkám v sobotu (ano, boty jsou pro mě skoro-lidé)


Nails. I need to do them more often.
Nehty. Měla bych na ně myslet častěji.

Flowers.
Květiny.

Bags. I am such a shoe lover that I almost never get new bags. These two are perfection - I just love crocodile and although I never even thought about saving up for a bag, the grey Max Mara just can't leave my head.
Kabelky. Vzhledem k mé botofílii si téměř nepořizuji kabelky. Tyto dvě jsou ovšem dokonalé- krokodýlí je můj oblíbený vzor a ta druhá od Max Mary mě dokonce donutila uvažovat o tom, že bych si na ni ušetřila, což se zatím žádné kabelce nepodařilo.

Pearls. Perly.

Biker jackets. I desperately need a black one in my life. And the Acne dalmatian culottes are just sooo cool.
Černý křivák. Nutně potřebuji černý. A ty dalmatinské culottes od Acne jsou taaak kůl.


Game of Thrones. Best. Series. Ever. Also, I love this tumblr.
Nejlepší. Seriál. Evr. Také zbožňuji tento s tím spojený tumblr.

click on images to see sources.

13 comments:

  1. och super post škoda, že nemáš tumbrl

    ReplyDelete
  2. ach, nehty (ty prvni). Jdu sdilet se svou manikerkou :)

    ReplyDelete
  3. fakt super post. tie nechty ma dostali! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. GOT je nejlepší na světě. Už aby bylo 6. dubna. A taky konečně nějakej seriál ukázal, že můžou být nejrůznější,zajímavý a skvělý ženský postavy a nejenom "toužící po manželovi". Všechny ladies jsou v tomhle seriálu nejlepší! Hlavně Danny, Margeary a Ygritte teda! Jinak by se ti mohlo líbit Downton Abbey jestli ještě nekoukáš a Orphan Black:)
    hezký den xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja uz se uplne nemuzu dockat leta, az budu mit cas precist si ty knihy- ty jsou pry jeste lepsi nez serial.
      Jinak s tema zajimavejma zenskejma postavama jsem si vzpomnela, jak se GRR Martina ptali, jak dokaze napsat tak slozity zensky postavy a on na to, ze to bude tim, ze si mysli ze zensky jsou taky lidi :D
      Ja koukam jen na GOT a TWD, nic jinyho nestiham :/

      Delete
    2. joo na ten rozhovor si vzpomínám. je to frajer :D
      a jinak škoda no, měla bych pro tebe další zajímavý tipy na seriály :D
      jinak koho máš nejradši? z got :D

      Delete
  5. super!
    a GOT je nejvíc! děkuju za ten tumblr - ale teda jestli si nečetla knihy tak buď opatrná je tam dost spoilerů! já mám všechno přečtený a teď sem nedočkavá - další kniha měla být letos na jaře ale bylo to odsunuto - prý až o další dva roky! hrozný! no tak aspoň další série seriálu... ale knihy jsou lepší - víc do hloubky víc postav víc včeho prostě :) ale jinak je tohle jedna z nej adaptací jakou jsem kdy viděla :)

    ReplyDelete
  6. Super inspirace ! :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Tahle Max Mara mě bere taky, mám ji ve své inspirační složce též:) Perfektní černej křivák konečně mám (pánský H&M), druhý nehty uložený už nějakej ten pátek a s prvním nemůžu než souhlasit. Vlastně i s tím posledním a culottes - ty bych moc chtěla na jaro. Ani nemusí být Acne.

    ReplyDelete
  8. Skvělá inspirace! GOT zbožňuju, díky za tip na Tumblr! :)

    ANDREA

    ReplyDelete
  9. Ja sa o tie moje nechty starám raz do týždňa a stačí mi to :D Ok z Game of thrones si ma dostala! JA milujem tento obdivuhodný, neuveritelne chytlavy serial a neviem sa ho nabazit. Proste cvok :D

    ReplyDelete