steppinng into summer

Warehouse top, H&M skirt, Zara necklace, Topshop shoes & Bimba y Lola bag

My baby blue obsession goes on and on.. This top accidentally landed in my shopping bag while I was looking for another kind of baby blue top. Now I have both. What can you do?
I got the idea to pair it with my brick colored pencil skirt and I think they go well together, not to mention I really like the silhouette. Also I am finally wearing (on the blog that is) my mules! I was looking for a pair I would really like and with a little help from my friends these ones found their way to me. Unfortunately I didn't take a close up this time, I promise to do so next time I wear them!

Moje světle modrá závislost se nezastavila u kabelky a pokračuje ve své krasojízdě. Toto tílko přistálo v mém košíku ve chvíli, kdy jsem sháněla úplně jiný typ světle modré halenky. Ale když jej miluješ, není co řešit.
Napadlo mě vzít si ho na sebe s mojí cihlovou sukní, ty barvy mi k sobě skvěle jdou a kromě toho oba kousky vytvářejí hezkou siluetu. Také mám konečně na sobě (tím chci říct na blogu) moje nazouvací sandály. Sháněla jsem nějaké hezké všude možně a díky mým milým kamarádkám se ke mě dostaly. Bohužel jsem zapomněla zvěčnit je z menší vzdálenosti, ale příště vám to vynahradím!

39 comments:

  1. Tobe takhle barva slusi jako malokomu! Ne ze by vetsine lidi neslusela, ale k tobe tak extremne prirozene pasuje, moc se mi to libi! A vazne to cele dela krasnou siluetu ;)
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  2. Krásná kombinace,sukně i top super

    ReplyDelete
  3. Máš nádhernou postavu a tenhle outfit jí opravdu lichotí! :)

    ReplyDelete
  4. Tá posledná fotka, ty si bohyňa!!! :)

    ReplyDelete
  5. Máš pod tým podprsenku? Ja by som sa asi bála :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samozřejmě, že mám, :) Psala jsem o ní tady :
      http://heels-in-prague.blogspot.com.es/2014/04/my-all-time-favourite-garments-that-you.html

      Delete
  6. Krásně ženské!

    ReplyDelete
  7. Najlepší outfit na blogoch za poslednú dobu! :) Naozaj, krásne zladenie farieb a presne, super siluetu ti to robí. Nádhera :).

    ReplyDelete
  8. tomu říkám vosí pas! :-)

    ReplyDelete
  9. odkial mas slnecne bryle? su suprovske! :-)

    ReplyDelete
  10. Ta silueta je vážně perfektní!

    ReplyDelete
  11. uuu, femme fatale! krasna, fakt

    ReplyDelete
  12. Moje gusto! Tohle ti strašně sluší :))

    ReplyDelete
  13. Pěkný outfit, já už si také brousím zuby, po letošní velké dávce světle modré, na světle modrou halenku. Už dříve se mi líbila ale nikdy jsem pořádně nenašla k ní cestu, díky inspiraci u vás na blozích představu už mám :)
    www.bokattyna.blog.cz

    ReplyDelete
  14. Sleduju te dlouho, tvuj style se mi moc libi - ale tento outfit mi vyrazil dech! dobre, moc dobre, krasna kombinace barev (i kdyz mne osobne k tomu prilis neladi cerne boty - ale budiz odpusteno). Po topu se asi poohlednu :) Jen tak dal!

    ReplyDelete
  15. Tak takový minimalistický styl já můžu, všechno pěkně ladí, nic nechybí, nic nepřebývá...skvělé. Já bych k tomu ještě potřebovala skvěle padnoucí samodržku, jenže sehnat něco takového je nadlidský úkol. A pozoruju, že taky začínám ujíždět na bledě modré, jestli já jsem to nechytla od tebe. :)

    ReplyDelete
  16. nikdy by mě nenapadlo že taková barevná kombinace bude vypadat tak dobře! celé je to úplně super!

    ReplyDelete
  17. waw, veľmi sexy!
    http://oneplusme.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  18. páni, neskutečně moc ti to sluší! ta sukně s tím topem dohromady vypadá skvěle!

    ReplyDelete
  19. Překvapivě skvěle k sobě ty barvy jsou a silueta úžasná! Vypadá to velmi pohodlně, přitom chic... Ale taky mě zajímá jestli pod tím máš podprsenku... spousta vršků se mi líbí, ale prostě nemám co pod to... Veronika

    ReplyDelete
  20. Baby blue je nadherna farba! Pristane ti! Aj ja na nej uz dlhsiu dobu ulietavam. Vsetky clanky mas velmi prijemno-citatelne :)

    Moj blog: http://mojaskrina.blogspot.sk

    ReplyDelete
  21. Ááá, třetí fotka roztomilá!:-) Kombinace těchle dvou barev by mě snad v životě nenapadla, ale je to mega-boží! Jen ty boty jsou divný, takový nějaký devadesátkový, takže dělám že je nevidím :-D

    ReplyDelete
  22. tohle je tak strasne super ze vic uz to ani nejde!! Kabelku zavidim! Ostatne i to tilko prijde mi ze mam mohutny nechutny ramena a za zadnych okolnosti je nesmim odhalovat...

    ReplyDelete
  23. wow! neskutečně sexy ale rozhodně ne v takovym tom lacinym smyslu... prostě úžasný!

    ReplyDelete
  24. Krásný outfit :)
    A holky, mrkněte na giveaway, soutěž, o cokoliv si vyberete :) SOUTĚŽ

    ReplyDelete
  25. Ohrome ti to slusi, mas uzasnou zenskou postavu! A ten topik zezadu je krasne rafinovany ;)

    ReplyDelete