burgundy... in summer


Oxblood and rusty shades might not be the ones you would associate with summer but in the end, when you get sick of pastel and bright shades, they are the logical choice. Also, I could take a break from the black and white avalanche that took over me lately. When I saw this silk top at Mango the other day I knew "I had to have it" and knew immediately what I wanted to wear it with. I am still not tired of monochrome ensembles so the shorts were an easy choice.
I kind of went loose with shopping this last month (blame the sales maybe?) but I think I have had enough and will take a break until I start school again. Because a.: I don't want to spend all my money on clothes (not so unrealistic) and b.: who the hell wants to buy winter clothing in August? (cause that's what's in stores right now). Maybe, maybe if the temperature drop and I start needing that new leather skirt right away I might go shopping. 

Vínová a podobné barvy nejsou asi ty, co si hned spojíte s létem, ve finále už ale nevím, co na sebe (když na pastelové ani zářivé odstíny nemám příliš náladu), takže mi přišly jako dost dobrá alternativa k těm neustále se opakujícím neutrálním tónům (dnes mám ale opět na sobě šedé tričko, že. Co bych dělala bez mých dvaceti šedých triček). Toto hedvábné tílko jsem nedávno zahlédla v Mangu a "musela jsem ho mít" a ihned věděla, co k němu vzít. Stále mě baví jednobarevné outfity, takže tyto šortky byly jasná volba.
No a také musím říct, že na nějakou chvíli musím skončit s nakupováním. Ta slevová období mě vždycky dostanou! Stejně teď nic ani nepotřebuji, spíš si srovnávám v hlavě, co bych chtěla na podzim. Kromě toho jsou už teď v obchodech podzimní věci a nový svetr v srpnu není úplně mojí prioritou. Jediná možnost, kdy bych si možná (možná) něco koupila, je, kdyby klesly teploty a já to už nevydržela bez nové kožené sukně.

Top Mango, shorts H&M, shoes Zara, bag Matt & Nat

16 comments:

  1. Krásná kabelka, stále se rozhoduju, jestli si ji pořídit, nešpiní se tahle tělová barva příliš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jak je "plastová", tak právěže vůbec!

      Delete
    2. Děkuju za odpověď, chodím jí sem pořád okukovat a hledat inspiraci, tak třeba si jí nakonec pořídím:)

      Delete
    3. Taky mam jednu vyhlídnutou a pořád váham. Přece jenom dát za nekoženou kabelku přes 2 tisíce se mi zdá dost. Ale vypadá to, že srdce přece jen zvítězí nad rozumem :-D

      Delete
    4. Ja právě taky uvažovala, jestli takhle drahá a nekožená není blbost. A po tom skoro půl roce, co ji mám musím říct, že ne, protože se mi fakt líbí a je to mnohem lepší materiál, než umělé kůže z řetězců. Kromě toho má výhodu, že se neušpiní a nepromokne, takže ušetřím dost v čistírně.

      Delete
  2. Krása. Též jsem se na to tílko dívala, je to první věc z hedvábí, kterou jsem kdy v řetězcích objevila. Myslím, že se pro něj ještě zastavím.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ony jsou, i třeba v Zaře a H&M, ale poskrovnu :)

      Delete
  3. Tiež by som nepomyslela na túto farbu cez leto ale tvoj výsledok outfitu je úplne super ! :)

    ReplyDelete
  4. Tak to stejný tílko jsem si vyhlídla v bílé barvě...už si na něj brousím drápy! Sluší ti to

    ReplyDelete
  5. Krásný outfit, miluji tuhle barvu :) a se slevami to mám stejně, v podstatě ty věci nepotřebuji, ale když je vidím v té slevě! :D :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  6. I love burgundy during this season. I think it's such a nice transition colour. Looks awesome with a tan but isn't too dark that you can't wear it during August :)

    Emily.

    ReplyDelete
  7. tak to gratuluju=) tady by se mi asi kožený kratasy připekly k zadnici, hned co bych je oblíkla=)

    ReplyDelete
  8. Krasny outfit! Vinova ti slusi a skvele jsi ji zkombinovala.

    ReplyDelete